|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Mar 27, 2014 2:43 pm | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Mar 28, 2014 10:49 am | |
| Nie chcę być bezczelna, Rei, ale przypis masz źle zrobiony. xD |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Mar 28, 2014 11:17 am | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 30, 2014 1:17 am | |
| Oficjalnie - W pierścieniu ognia na DVD od 14 kwietnia!!! W przedsprzedaży w Empiku za 27,99. Potem chyba 29,99 (czyli pewnie bez dodatków :(((() |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 30, 2014 1:23 am | |
| Ej, smutek ;__; Czemu bez dodatków? ;__; |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 30, 2014 1:25 am | |
| Tak zgaduję, że bez skoro w takiej cenie. IŚ też były bez dodatków. Znów będę musiała sobie kupić w Irlandii normalną wersję:P |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 30, 2014 1:26 am | |
| Dupa, nie lubię |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 30, 2014 1:27 am | |
| Kolejny powód, żeby nie lubić Monolithu |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 31, 2014 9:39 am | |
| Zasnęłam nad notatkami, zgubiłam telefon, nie wzięłam ważnych dokumentów na uczelnie i jeszcze zapomniałam stroju na wf, więc będę musiała go odrabiać Nie ma co, dzień jak z marzeń od samego rana ...przynajmniej facet, który znalazł telefon zadzwonił do mnie *sigh* |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 31, 2014 11:59 am | |
| Ja mam połowę mojej facjaty cudownie czerwoną, gdyby nie obły kształt, i raczej okrągły, można byłoby pomyśleć, że dostałam w pysk od mojej siostry. Swędzi to, czasem nawet piecze, jak się drapie to boli, przez co cierpię, ale drapię dalej, NOBOSWĘDZI. Wyglądam jak nieboskie stworzenie, przy czym gorąco mi w twarz w tym miejscu, bo to jak się okazuje spuchnięte. A uczuliło mnie MYDŁO proszę państwa, chciałam być czysta, ładna i pachnąca, ale nie - częste mycie skraca życie lub ewentualnie robi z ciebie maszkarona z najgłębszych czeluści piekieł.
No i jak żyć, kiedy na świecie czyha tyle niebezpieczeństw, jak żyć. |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 31, 2014 1:27 pm | |
| Kto mnie tak baardzo lubi, że aż chce zabić moją postać - mimo, że w Skrzynce Kontaktowej zabroniłam tego?... |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 31, 2014 1:35 pm | |
| Z tego co widzę, to nie chcą cię zabić, a jedynie w razie czego sprać C: Zabić chcą jakąś informatorkę. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 31, 2014 3:50 pm | |
| Aaaaaaaaaaa, finał TWD ;___; Jeżu, teraz tyle czekać ;__; |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 31, 2014 3:53 pm | |
| Do października! ;______; Ale Gra o Tron już za tydzień! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 31, 2014 4:01 pm | |
| Tylko to mnie w tej chwili pociesza |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 31, 2014 4:03 pm | |
| GoT <3 Ja już się nawet z Kamusią na seansik umówiłam, przez skajpaja. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 31, 2014 4:32 pm | |
| O, GoT. Hmm, jak myślicie, Martin znów napisał scenariusz do jednego odcinka? |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 31, 2014 5:29 pm | |
| Tak, do drugiego, "The Lion and the Rose", czyli to chyba będzie wesele Joffa |
| | | | Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 31, 2014 11:26 pm | |
| Chcecie żywą czekoladową żabę? Kupcie sobie Rzekotkę Australijską |
| | | Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 5:47 am | |
| Ahahaha, uwielbiam Was za ten żart z avatarami! <333 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 6:02 am | |
| W sumie ja też, mimo, że zostałam kluską w mleku i teraz już wszyscy wiedzą, że nią jestem. |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 7:29 am | |
| łejt, wut ? kogo trzeba ubić za te piękności ? avatar Blejza |
| | | Zawód : Troublemaker Znaki szczególne : avatar © laura makabresku
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 7:53 am | |
| |
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 7:58 am | |
| Hahahaha kocham mój nowy avatar <3 W sumie i tak miałam zmienić... :D |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |