|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 39 lat Zawód : bezrobotny, dowódca Kolczatki Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, dowód tożsamości, broń palna, pozwolenie na posiadanie broni
| Temat: Malcolm Pon Lut 17, 2014 2:19 pm | |
| |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Malcolm Pon Lut 17, 2014 4:34 pm | |
| Połączenie wychodzące: O, cześć. Pamiętam, oczywiście. Co słychać?
|
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Malcolm Pon Lut 17, 2014 10:22 pm | |
| Połączenie wychodzące: Hm... W sumie, całkiem dobrze. Jak na moje szczęście. A jak tam u Ciebie? Trafiła Ci się jakaś kolejna dama w opresji do ratowania? |
| Temat: Re: Malcolm Pon Lut 17, 2014 10:33 pm | |
| Połączenie wychodzące:
Aż tak bardzo czujesz się znudzony? - śmiech. - W sumie. Czemu nie... Mam przymusowy urlop od pracy, więc znajdę trochę wolnego czasu. |
| Temat: Re: Malcolm Pon Lut 17, 2014 10:40 pm | |
| Połączenie wychodzące:
Co powiesz na to, że wszystko wyjaśnię Ci na spotkaniu? Nie lubię rozwodzić się na pewne sprawy przez telefon.
|
| Temat: Re: Malcolm Pon Lut 17, 2014 10:48 pm | |
| |
| Temat: Re: Malcolm Pon Lut 17, 2014 10:54 pm | |
| Połączenie wychodzące:
Też prawda. Pasuje mi. Zatem, do zobaczenia na miejscu, panie Randall.
[połączenie zostało zakończone] |
| | |
| Temat: Re: Malcolm Sob Lip 26, 2014 4:01 pm | |
| Masz jedną (1) nową wiadomość! Nadawca: numer zastrzeżony
Witam. Potrzebuję Twoich umiejętności. Jeśli chcesz dobrze zarobić, pojaw się w Kasynie "Lucky Coin" dziś o 17:00 |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : poszukiwana Przy sobie : scyzoryk, telefon komórkowy, fałszywy dowód tożsamości Znaki szczególne : niewielki wzrost, ciepły uśmiech
| Temat: Re: Malcolm Sob Sie 09, 2014 4:20 pm | |
| Połączenie przychodząceHej, Malcolm. Co słychać? Pomyślałam, że jako dobra siostra zadzwonię i zapytam, jak ci się wiedzie.
Ostatnio zmieniony przez Libby Randall dnia Nie Sie 10, 2014 9:32 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : poszukiwana Przy sobie : scyzoryk, telefon komórkowy, fałszywy dowód tożsamości Znaki szczególne : niewielki wzrost, ciepły uśmiech
| Temat: Re: Malcolm Sob Sie 09, 2014 8:53 pm | |
| Połączenie przychodząceWiem, słyszałam to i owo. Nie wierzę, że robisz to dla pieniędzy, więc pewnie nie było możliwości odmowy, tak? Nie obawiasz się powrotu na stare śmieci? Chyba najlepiej wiesz, że Igrzyska nikomu jeszcze nigdy nie przyniosły niczego dobrego. Nie dzwonię po to, żeby zawracać ci głowę swoimi dobrymi radami. Oboje wiemy, że dasz radę. U mnie w porządku. Nie brak niespodzianek, ale większość jest z rodzaju tych miłych. Rozwijam życie towarzyskie, na przykład. Własnie, po Igrzyskach musimy jeszcze się spotkać. I miło byłoby jakbyś sprowadził też swoją dziewczynę.
|
| Temat: Re: Malcolm Nie Sie 10, 2014 10:10 pm | |
| Połączenie przychodzącePewnie masz rację. Trochę jakby brakowało w Kapitolu mentorów. Może chcieli dać szansę kilku nowym, ale też pokazać, że pamiętają o tych ze stażem? No tak. Zobaczymy, co przyniosą te. Na pewno nie będzie przyjemnie.
Oczywiście. Dorabiam sobie jak informator i ostatnio dostałam zlecenie na Malcolma Randalla. A kto zna cię lepiej niż własna dziewczyna? *prychnięcie* Postaram się jej nie wystraszyć i oczywiście zadzwonię wcześniej. Do tego czasu trzymaj ją blisko siebie.
|
| Temat: Re: Malcolm Wto Sie 12, 2014 10:41 am | |
| Połączenie przychodząceW takim razie tym bardziej chcę ją poznać. I obiecuję, że nie wyciągnę żadnego podejrzanego albumu. Ewentualnie opowiem zabawną historię rodzinną z tobą w roli głównej. *śmiech* Tak, tak, nie martw się. Teraz masz już chyba wystarczająco dużo swoich spraw na głowie. Dobrze, mam jeszcze coś do zrobienia, więc będę kończyć. Trzymaj się.
[połączenie zakończone]
|
| Temat: Re: Malcolm Pon Sie 18, 2014 7:49 pm | |
| |
| Temat: Re: Malcolm Pon Sie 18, 2014 8:08 pm | |
| Masz 1 nową wiadomośćChyba dobrze, że naprawdę usiadłam.
Jak?
|
| | | Zawód : Troublemaker Znaki szczególne : avatar © laura makabresku
| Temat: Re: Malcolm Sob Sie 23, 2014 7:19 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: numer zastrzeżony
Panie Randall! Podczas pierwszego dnia treningów doszło do nieprzyjemnego incydentu, w którym udział brała Pańska trybutka, Amanda Gautier. Jedną z trenerek odwieziono do szpitala, a operacja uratowała jej życie, natomiast panna Gautier została odprowadzona do izolatki, gdzie oczekuje na naszą decyzję w sprawie kontynuowania szkolenia. Jeśli chce pan wyrazić swoje zdanie w tej sprawie, zapraszamy do izolatki przy gabinecie lekarskim w Ośrodku. Z poważaniem Roger Moore Głównodowodzący Ochroną Obiektu
Jeśli masz ochotę, zapraszam tutaj. |
| Temat: Re: Malcolm Wto Sie 26, 2014 11:50 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Nici
Czemu Ciebie..? Cholera, poza tym wszystko w porządku?
Tak, zajrzyj. Zresztą... Sama chciałam Cię o to poprosić. Będziesz musiał kogoś poznać...
|
| Temat: Re: Malcolm Sro Sie 27, 2014 12:05 am | |
Uważaj na siebie, Skarbie, proszę. Martwię się o Ciebie.
Będę czekać. |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Malcolm Wto Wrz 23, 2014 12:47 pm | |
| 1 nowa wiadomość od numer nieznany Malcolm? tu Maisie. odzywam się dopiero teraz, bo...dużo się działo. ale już ułożyłam sobie pewne sprawy i chciałabym się z Tobą zobaczyć. nadrobić tych...kilka lat. mógłbyś mnie odwiedzić?
|
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Malcolm Nie Wrz 28, 2014 9:52 am | |
| 1 nowa wiadomość od Maisie kiedy chcesz. naprawdę, mam dużo wolnego czasu, więc zapraszam Cię do nas...do mnie.
|
| Temat: Re: Malcolm Czw Paź 16, 2014 8:40 pm | |
masz pozdrowienia od brata |
| | | Wiek : 20 lat Zawód : asystentka Mendeza; KRESowiczka Przy sobie : laptop, pendrive, telefon komórkowy, inhalator, przepustka do siedziby rządu Znaki szczególne : orli nos; znoszona, dużo za duża szara bluza z kapturem
| Temat: Re: Malcolm Sob Sty 31, 2015 8:56 pm | |
| 1 nowa wiadomość od Farrie
dobra wiadomość. melduję wykonanie zadania.
|
| | |
| Temat: Re: Malcolm | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|