Temat: Czego teraz słuchasz? Nie Paź 27, 2013 5:34 pm
First topic message reminder :
czyli co Ci w duszy (głośnikach/słuchawkach) aktualnie gra <3
u mnie: arcade fire - afterlife <3 (miejsce do pochwalenia się niesamowitym gustem muzycznym )
Autor
Wiadomość
Previa Benner
Wiek : 30 lat Zawód : Strażnik Pokoju || pani oficer Przy sobie : broń palna, magazynek z piętnastoma nabojami, w pełni skompletowany mundur żołnierza, telefon, paczka papierosów, zapalniczka, nóż ceramiczny, krótkofalówka, antybiotyk (3 tabletki) Znaki szczególne : blizny na dłoniach, szaleństwo w oczach, dziura zamiast serca Obrażenia : ogólne osłabienie (boli mnie głowa i nie mogę spać ♫)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Sty 18, 2015 3:56 pm
Virginia Oakes
Wiek : 20 lat Zawód : Barmanka w Violatorze Przy sobie : Dowód tożsamości, heroina, 7 zatrutych strzałek, latarka, scyzoryk wielofunkcyjny Znaki szczególne : Tatuaż na udzie przedstawiający dużą, czerwoną różę Obrażenia : Rana cięta na lewym przedramieniu
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Sty 19, 2015 12:36 pm
Wprost kocham tego rudzielca
Maisie Ginsberg
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Sty 22, 2015 11:09 am
Cypriane Sean
Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Sty 24, 2015 8:04 pm
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Sty 24, 2015 8:56 pm
Liam Murray
Przy sobie : paczka papierosów, scyzoryk wielofunkcyjny, zapalniczka Znaki szczególne : Pocięte żyletkami ręce
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Sty 24, 2015 10:20 pm
Rozkładam youtube na czynniki pierwsze, w celu znajdywania piosenek religijnych. Obecnie zasłuchuję się w tej nucie:
https://www.youtube.com/watch?v=g5tQP4bSIWs
Arielle Blake
Wiek : 26 Przy sobie : zdobiony sztylet, 3 zatrute strzałki Znaki szczególne : blizny na ramieniu, rozległa szrama na lewym boku w kształcie dwójki
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Sty 25, 2015 2:33 am
*_*
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Sty 25, 2015 2:59 pm
Farrah Risley
Wiek : 20 lat Zawód : asystentka Mendeza; KRESowiczka Przy sobie : laptop, pendrive, telefon komórkowy, inhalator, przepustka do siedziby rządu Znaki szczególne : orli nos; znoszona, dużo za duża szara bluza z kapturem
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Sty 30, 2015 12:30 pm
Arielle Blake napisał:
*_*
ohoho też <3
Charlie Smith
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Sty 31, 2015 12:36 pm
Cordelia Snow
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Sty 31, 2015 7:32 pm
mamamamaaaaaj szarona!
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Sty 31, 2015 9:47 pm
Previa Benner
Wiek : 30 lat Zawód : Strażnik Pokoju || pani oficer Przy sobie : broń palna, magazynek z piętnastoma nabojami, w pełni skompletowany mundur żołnierza, telefon, paczka papierosów, zapalniczka, nóż ceramiczny, krótkofalówka, antybiotyk (3 tabletki) Znaki szczególne : blizny na dłoniach, szaleństwo w oczach, dziura zamiast serca Obrażenia : ogólne osłabienie (boli mnie głowa i nie mogę spać ♫)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Lut 06, 2015 7:10 pm
Jaimie Hearst
Wiek : 34 lata Zawód : trener w Ośrodku Sportu i Rekreacji Przy sobie : paczka zapałek, paczka papierosów, medalik z małą kapsułką cyjanku w środku Znaki szczególne : kolorowe ciuchy w szarym tłumie
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Lut 06, 2015 7:39 pm
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Lut 08, 2015 9:57 pm
Charlie Smith
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Lut 08, 2015 11:38 pm
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Lut 09, 2015 12:15 am
kocham <333
Cordelia Snow
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Lut 09, 2015 12:39 am
Cordelia Snow
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lut 12, 2015 9:56 pm
kocham ją do szaleństwa!
Charlie Smith
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lut 12, 2015 10:02 pm
Cordelia Snow napisał:
kocham ją do szaleństwa!
Przyszedłem wrzucić TO SAMO Będziemy musieli o nią walczyć, przykro mi
Cassian Lancaster
Wiek : 30 Zawód : Wiceminister Finansów i Skarbu Państwa Przy sobie : Dokumenty, klucze, telefon, drobne, cygaro, zapalniczka Znaki szczególne : Blizna na prawym policzku.
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lut 12, 2015 10:03 pm
A ja dam inną ich piosenkę
Cordelia Snow
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lut 12, 2015 10:25 pm
Charlie Smith napisał:
Cordelia Snow napisał:
kocham ją do szaleństwa!
Przyszedłem wrzucić TO SAMO Będziemy musieli o nią walczyć, przykro mi
Możemy się podzielić, Flo do środka i jazda
Javier Hughes
Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Lut 13, 2015 12:08 am
Previa Benner
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Lut 13, 2015 5:37 pm
Beauregard Mansfield
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Lut 13, 2015 6:29 pm