|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Forumowe kwiatki Sro Lip 31, 2013 6:25 pm | |
| First topic message reminder :Temat powstały z inicjatywy Adasia. W gąszczu spamu na krzykpudle i filozoficznych rozważań w postach, na pewno rzuciły się Wam w oczy jakieś śmieszne teksty, porównania, zabawne błędy. I na bank chcecie się nimi podzielić, prawda? Temat absolutnie nie ma na celu wyśmiewania kogokolwiek, po prostu wprowadzi jeszcze więcej wesołości na Panem! |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Wrz 29, 2014 9:19 am | |
| - Emrys napisał:
- – O kurwa – rzucił w chwilowym osłupieniu, po czym rozejrzał się wokoło. Krótką chwilę zajęło mu zrozumienie, że rzucanie kurwami nie pomoże (choć właściwie jeśli wziąć to dosłownie…) i potrzebują planu działania
rzucanie małpią prostytutką <3 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| | | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Wrz 29, 2014 3:13 pm | |
| SPRZĄTA KWAS, CO SIĘ CZEPIACIE |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Wrz 29, 2014 3:16 pm | |
| też to miałam wrzucić! Mathias powinien zostać duchem areny. i przyjechać na wozie strażackim |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Wrz 29, 2014 3:17 pm | |
| Maisie na Igrzyskach, Mathias... Bierę Gerarda i jedziem do was |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Wrz 29, 2014 3:22 pm | |
| HAHAHAHAHAHA MATHIAS |
| | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Paź 01, 2014 12:19 am | |
| - Amanda Gautier napisał:
- CZEMU JA CHCIAŁAM ZJEŚĆ CIASTECZKO?! Chodziło mi o faceta, a facetów się nie jadało, czyż nie? Kanibalizm nawet nie był modny.
Odkrywcza Mandy. <3 Czy mam się zastanawiać, co by było, gdyby kanibalizm BYŁ jednak modny? Biedny Matt. Jak nie szczury, to Mandy. |
| | | Wiek : 31 lat Zawód : Dzikus! Przy sobie : Kruk o imieniu Corvo - żywy, oderwany ząb węża z galerii, prymitywny, kamienny nożyk.
| | | | Wiek : 19 lat Zawód : naczelny pechowiec Przy sobie : ŚWIECZNIK, zestaw zatrutych strzałek (zostały 3). jodyna, latarka, ręcznik, przyprawy,pusta butelka, zwój liny, antybiotyk, połówka chleba, trzy mandarynki, dwa pączki, wieprzowina ze stołu, pół bochenka chleba,2 banany, zwiększenie szansy na powodzenie podczas walki wręcz (kości) Znaki szczególne : brak Obrażenia : fizycznie trzyma się nieźle
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Czw Paź 02, 2014 10:19 pm | |
| zemsta jest słodka <3 |
| | | Wiek : 31 lat Zawód : Dzikus! Przy sobie : Kruk o imieniu Corvo - żywy, oderwany ząb węża z galerii, prymitywny, kamienny nożyk.
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Czw Paź 02, 2014 10:21 pm | |
| Zdrajczyni! |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : naczelny pechowiec Przy sobie : ŚWIECZNIK, zestaw zatrutych strzałek (zostały 3). jodyna, latarka, ręcznik, przyprawy,pusta butelka, zwój liny, antybiotyk, połówka chleba, trzy mandarynki, dwa pączki, wieprzowina ze stołu, pół bochenka chleba,2 banany, zwiększenie szansy na powodzenie podczas walki wręcz (kości) Znaki szczególne : brak Obrażenia : fizycznie trzyma się nieźle
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Czw Paź 02, 2014 10:26 pm | |
| i ten palec Alexa specjalnie dla Ciebie |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Czw Paź 02, 2014 11:08 pm | |
| dzieci, dzieci, dzieci... |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Nie Paź 05, 2014 8:43 pm | |
| |
| | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Nie Paź 05, 2014 8:50 pm | |
| ↑ To. Jest. Piękne. |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : prostytutka/kwiaciarka Przy sobie : W plecaku: proca, latarka, zwój liny, zapałki, pusta butelka, nóż, widelec, latarka, kompas, paczka z jedzeniem; w ręku: pistolet Obrażenia : lekko obite plecy, rana na łydce po ugryzieniu szczura
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Paź 06, 2014 7:47 pm | |
| HY HY HY CZEGO TAM SZUKAŁAŚ ROSE. |
| | | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Paź 06, 2014 7:59 pm | |
| Kto następny zjawi się na Arenie? Święty Mikołaj? Niech wbija ktoś z CV. Wywiady z umarłymi trybutami robić! |
| | |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Wto Paź 07, 2014 6:46 am | |
| - Cordelia Snow napisał:
- Dzień dobry, proszę o wycenę okularów dla użytkowników posiadających trybutów bo to już przestaje być śmieszne.
to zrobiło mój dzień od 6 rano niezależnie do kogo było skierowane <3 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Paź 08, 2014 7:54 pm | |
| - Maya Griffin napisał:
- Chwilę później dołączył do nich Emrys, a gdy znów kilka rzeczy wydarzyło się jednocześnie, usłyszała swoje imię gdy strzała drasnęła Amitiela w ramię, ruszyła w tamtą stronę, dobywając jeden nóż (tym razem czysty, nie chciała nikogo narazić na zakażenie).
czyli Maya aka troskliwy asasyn w akcji <33 |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Paź 08, 2014 8:01 pm | |
| Matt jest wdzięczny, że nie został niczym przed śmiercią zarażony |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Paź 08, 2014 8:02 pm | |
| tylko strzałą miłości |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Paź 08, 2014 8:09 pm | |
| żadnej strzały nie było :c biedny umrze nie wiedząc co to znaczy oberwać strzałą... miłości |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Paź 08, 2014 8:25 pm | |
| Ja chciałam strzelać, to mi nie daliście. Teraz macie! A właściwie - Mattcie. |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Paź 08, 2014 8:35 pm | |
| leżysz zabity i jam też zabity ty - strzałą śmierci, ja - strzałą miłościtak mi się skojarzyło |
| | | Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Paź 08, 2014 8:39 pm | |
| Ja przynajmniej dbam o zasady BHP! Oo, Asia, czyżby "Do trupa"? *popis wiedzą z polskiego* |
| | |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|