|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Forumowe kwiatki Sro Lip 31, 2013 6:25 pm | |
| First topic message reminder :Temat powstały z inicjatywy Adasia. W gąszczu spamu na krzykpudle i filozoficznych rozważań w postach, na pewno rzuciły się Wam w oczy jakieś śmieszne teksty, porównania, zabawne błędy. I na bank chcecie się nimi podzielić, prawda? Temat absolutnie nie ma na celu wyśmiewania kogokolwiek, po prostu wprowadzi jeszcze więcej wesołości na Panem! |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| | | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Lis 26, 2014 9:37 pm | |
| - Cytat :
- [21:35:02] @ Charles Lowell : Pozytywne myślenie wydłuża przyrodzenie.
[21:35:08] @ Charles Lowell : #mądrościpo21 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| | | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Mar 23, 2015 9:09 pm | |
| Ewciowelowe. <3 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Mar 23, 2015 9:47 pm | |
| |
| | | Wiek : 30 lat Zawód : Truciciel waszych żyć i popołudniowych planów Przy sobie : Paczka papierosów (bez zapalniczki), portfel, walkman. Znaki szczególne : Blizna na potylicy.
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Mar 25, 2015 7:10 pm | |
| ASHE COŚ WIEDZIAŁA POTWIERDZONE INFO!!11!!1!1!! |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Mar 25, 2015 7:22 pm | |
| To się nazywa foreshadowing. <3 Mam dla Ashe nową pracę, zostanie cyganką i będzie wróżyła z papierosowego dymu!
LUCEK, CO TY ROBISZ W TYCH STARYCH POSTACH, STAHP. |
| | | Wiek : 30 lat Zawód : Truciciel waszych żyć i popołudniowych planów Przy sobie : Paczka papierosów (bez zapalniczki), portfel, walkman. Znaki szczególne : Blizna na potylicy.
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Mar 25, 2015 7:25 pm | |
| nope czytam jaki mieliśmy chujowy język i sposób pisania dwa lata temu xd |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pią Maj 01, 2015 12:10 am | |
| My tu pitupitu, a tymczasem Asia orze... całe morza i oceany. #rymydokładne |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pią Maj 01, 2015 12:31 am | |
| spieprzaj, poprawiłam się sekundę później. |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| | | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Maj 18, 2015 12:23 am | |
| Dla państwa pisała Kama, dumna posiadaczka penisa. Dziękujemy za uwagę! |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Maj 18, 2015 12:25 am | |
| Dla państwa pisał Adrian, który myśli penisem. Dziękujemy za uwagę! |
| | | Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Maj 18, 2015 12:26 am | |
| Właśnie chciałam to wstawić, ale popłakałam się nad "bam i zNickAsh" i zapomniałam. |
| | | Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Maj 18, 2015 1:05 am | |
| Przerywam rząd wypowiedzi postaci z członkami... Już wkrótce, chłopaki, już wkrótce. XDMathias ma już doświadczenie w nieradzeniu sobie z brakującymi elementami ciała... Co za różnicę robi mu jeden mały penis...? To przynajmniej odciągnie jego uwagę od odgryzionego ucha! |
| | | Wiek : 39 Zawód : Szarpidructwo w Violatorze Przy sobie : latarka, wybrakowana wędka Obrażenia : Bez ucha, wychudzona i mizerna
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Cze 17, 2015 8:22 pm | |
| - Cytat :
- [20:20:38] Noelle Rhodes : Ogólnie to Daisyyyyyyyyyyy
[20:20:43] Noelle Rhodes : miało być jeszcze tyle lodów [20:20:55] @ Maisie Ginsberg : no Daisy liże gałki od spodu
Ostatnio zmieniony przez Noelle Rhodes dnia Sro Cze 17, 2015 8:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sro Cze 17, 2015 8:23 pm | |
| TO JEST WYRWANE Z KONTEKSTU bo wcześniej była mowa o lodach! |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Czw Cze 18, 2015 10:13 pm | |
| Nie wiem, czy Was to rozśmieszy, ale mnie tak, bo Joasia ma nietypowe poczucie humoru.
by Eva Magnus: ja żrę bo mnie kurczaki dziobały za malucha i mam z nimi love-hate relationship |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Pon Cze 29, 2015 1:58 pm | |
| |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Sob Paź 03, 2015 11:22 pm | |
| tak nadal was stalkuję - Cytat :
- – Teraz ja mogę o coś zapytać? Jesteście parą? – uśmiechnęłam się pod nosem, przesuwając wzrok od jednego mężczyzny do drugiego. Bo już dawno nie przesłuchiwały mnie takie cipki.
#szacunekludziulicy |
| | | Wiek : 22 lata Zawód : butnowniczka z wyboru, profesjonalny muromazacz i kamieniorzucacz, drobny złodziejaszek Przy sobie : dwa papierosy w kieszeni kurtki, zapalniczka, kilka plastrów, chusteczki Znaki szczególne : za każdym razem inne Obrażenia : ogólne osłabienie; stłuczona kość ogonowa po upadku z ogrodzenia, siniaki na nogach, strupy po obtarciach na rękach
| Temat: Re: Forumowe kwiatki Nie Paź 04, 2015 4:25 pm | |
| - Mathias le Brun napisał:
- tak nadal was stalkuję
- Cytat :
- – Teraz ja mogę o coś zapytać? Jesteście parą? – uśmiechnęłam się pod nosem, przesuwając wzrok od jednego mężczyzny do drugiego. Bo już dawno nie przesłuchiwały mnie takie cipki.
#szacunekludziulicy #nooffence |
| | |
| Temat: Re: Forumowe kwiatki | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|