Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
| |
Wiek : 23 lata Zawód : technik w hotelu Przy sobie : telefon, klucze, fałszywe dokumenty (Frederic Ravendille) Znaki szczególne : często okulary-zerówki, skórzana kurtka, krótsze włosy
| Temat: Re: Maya Pią Sie 15, 2014 3:49 pm | |
| Połączenie przychodzące:Jak się skomplikowały? O czym mówisz? Powiedzieli chociaż, kiedy was wypuszczą?
|
|
Wiek : 23 lata Zawód : technik w hotelu Przy sobie : telefon, klucze, fałszywe dokumenty (Frederic Ravendille) Znaki szczególne : często okulary-zerówki, skórzana kurtka, krótsze włosy
| Temat: Re: Maya Pią Sie 15, 2014 4:11 pm | |
| Połączenie przychodzące: To że sprawa się przeciąga, nie znaczy, że jest przegrana. Są szanse, że jeszcze dzisiaj wrócicie do domu. A co do Reiven, cieszę się, że już sobie porozmawiałyście i na pewno jest świetnym mentorem, ale chyba obie powinnyście nabrać trochę optymizmu. Będzie dobrze. Po prostu zaczekajmy. Byłaś kiedyś w jakimś dystrykcie?
|
|
| Temat: Re: Maya Pią Sie 15, 2014 4:31 pm | |
| Połączenie przychodzące: Wiem, wiem. A co do Rządu, lepiej nie mów tak, bo nigdy nie wiesz, czy ktoś słucha. Tak, snuję plany. Co byś powiedziała na małą przerwę… powiedzmy nad morzem?
|
|
| Temat: Re: Maya Pią Sie 15, 2014 4:46 pm | |
| Połączenie przychodzące: Pewnie, lepiej siedzieć i zamęczać się głupimi myślami. Wcale się nie nastawiasz, po prostu myślisz o czymś innym. Od rana nie byłem w domu, a pewnie mówili już coś w telewizji. Mimo to czekam na twój telefon. Trzymaj się
[połączenie zakończone]
|
|