|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
| Temat: Maya Wto Lip 29, 2014 3:54 pm | |
| Zapraszam, razem na pewno coś wymyślimy, choć własne pomysły miłe widziane :) |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : trybut, naczelny arystokrata Przy sobie : Plecak numer 12: śpiwór, pusta butelka, paczka jedzenia, ząbkowany nóż, dwa małe nożyki, widelec, dwie garści owoców, dwa plastry pieczeni, dwa kacze udka
| Temat: Re: Maya Wto Lip 29, 2014 8:34 pm | |
| Czemu tu jeszcze nic nie ma? ;____; W każdym razie- my możemy coś mieć! <33 Pozytyw, negatyw? Jak Ty to widzisz? :D |
| | | Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
| Temat: Re: Maya Sro Lip 30, 2014 12:50 am | |
| Ja bym tutaj widziała coś negatywnego... Może znali się jeszcze zanim Raphael trafił do Kwartału i niezbyt za sobą przepadali? Widzę ze jego ojciec też był blisko Snowa, więc może poznali się właśnie przez ojców, Raphael mógł kiedyś Mayi trochę dokuczać, a ona nie za bardzo zwracała na to uwagę, jednak czuła do niego niechęć. Pózniej role mogły się odwrócić i kiedy odwiedzała Kwartał to ona mogła z niego kpić, chcąc mu utrzeć nos...? Co ty na to? Chyba że masz jakiś inny pomysł ;) |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : trybut, naczelny arystokrata Przy sobie : Plecak numer 12: śpiwór, pusta butelka, paczka jedzenia, ząbkowany nóż, dwa małe nożyki, widelec, dwie garści owoców, dwa plastry pieczeni, dwa kacze udka
| Temat: Re: Maya Sro Lip 30, 2014 11:43 am | |
| Negatyw jak najbardziej mi odpowiada, irytujący mały Grant mógł ciągnąć Mayę za warkoczę i wyśmiewać, w cieniu bogatego ojca, oczywiście, no i zemsta Mayi w Kwartale też mi się podoba, o. <33 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Maya Sro Lip 30, 2014 11:51 am | |
| to ja podrzucam trybuciątko |
| | | Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
| Temat: Re: Maya Sro Lip 30, 2014 4:15 pm | |
| Tutaj też bym widziała negatyw ;c No chyba że masz pomysł na coś pozytywnego, ale jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić ;c Zaraz wyjdzie, że każdy będzie chciał Mayę na arenie od razu zabić. O, Maya przez jakiś czas też była taką młodą gniewną, to mogli gdzieś tam się kiedyś spotkać, razem trochę porozrabiać, to wtedy byłoby pewnie coś na kształt pozytywu, chyba że on wolał być zawsze sam xD No sama nie wiem... |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Maya Czw Lip 31, 2014 6:40 pm | |
| ale negatyw będzie całkiem spoko, pozabijamy się |
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Maya Czw Lip 31, 2014 7:55 pm | |
| Haha no dobra xD |
| | | Wiek : 19 Zawód : korzystanie z dobrej ciotki Przy sobie : karty do gry , scyzoryk wielofunkcyjny i latarkę z wytrzymałą baterią Znaki szczególne : jest głupi Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Maya Czw Paź 09, 2014 6:26 pm | |
| nie kibicuje ci :c mam troche zafiksownie na tylera, bo chce być taki jak on - a twoja obecność zawsze (dwa razy jak się w życiu widzieliśmy w sumie :D ) przeszkadzała mi w tym, żeby poświęcił mi całą uwagę i chciał tylko ze mną gadać, dlatego Twoje uczestnictwo w tej zabawie uznałem za szansę dla siebie nie kibicuję ci, ale chyba nie mogłaś odczuć ode mnie większej nienawiści - pewnie jak przeżyjesz < / 3 to wtedy odczujesz, ale na dzień dzisiejszy masz na pewno inne problemy niż jakiś dzieciak, którego widziałaś dwa razy w życiu :D |
| | | Wiek : 28 lat Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, pendrive, laptop, telefon komórkowy, nóż ceramiczny
| Temat: Re: Maya Czw Paź 09, 2014 7:05 pm | |
| Em... Okay? Nie no, dla mnie spoko. Skoro spotkali się tylko dwa razy to pewnie nie mieli wielu okazji pogadać, ale wiedz, że Maya pewnie nie miała zbyt przyjaznego nastawienia do Maxa także. Zresztą ona prawie do nikogo nie ma pozytywnego nastawienia Nie chcę też wiele mówić o przyszłości, bo ona może nie nadejść. Ale jeśli zależy Ci na przeszłej relacji proszę bardzo |
| Temat: Re: Maya Sob Mar 07, 2015 11:38 pm | |
| Guess who's back back, back again *nuci* No, to w związku z tym, iż Maya is back in town ( ) odświeżam relacje i zapraszam wszystkich bardzo bardzo serdecznie *rzuca ciasteczka na zachętę* |
| | |
| Temat: Re: Maya | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|