Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Lis 25, 2014 9:22 am | |
| Zaprosisz mnie do tańca, kociaku? |
|
| |
Wiek : 20 lat Zawód : asystentka Mendeza; KRESowiczka Przy sobie : laptop, pendrive, telefon komórkowy, inhalator, przepustka do siedziby rządu Znaki szczególne : orli nos; znoszona, dużo za duża szara bluza z kapturem
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Lis 25, 2014 9:53 am | |
| a kysz, zgiń, przepadnij, maro nieczysta! |
|
| |
Wiek : 31 lat Zawód : Wicedyrektorka szkoły w Kwartale Przy sobie : paczka papierosów (19 szt), zapalniczka, gaz pieprzowy
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Lis 25, 2014 10:04 am | |
| |
|
| |
Wiek : 20 lat Zawód : asystentka Mendeza; KRESowiczka Przy sobie : laptop, pendrive, telefon komórkowy, inhalator, przepustka do siedziby rządu Znaki szczególne : orli nos; znoszona, dużo za duża szara bluza z kapturem
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Lis 25, 2014 10:40 am | |
| co za śmieszny, mały człowieczek...zdepczę go! |
|
| |
Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pią Lis 28, 2014 2:49 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Lis 30, 2014 6:33 pm | |
| odwróć się, odwróć się... |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pią Gru 05, 2014 11:14 am | |
| |
|
| |
Wiek : 34 lata Zawód : strażnik pokoju Przy sobie : broń palna, magazynek, paralizator, kastety, paczka papierosów, prezerwatywy Znaki szczególne : wiecznie w mundurze Obrażenia : zasklepiająca się rana po postrzale pod prawym żebrem
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Gru 06, 2014 4:16 pm | |
| musisz mi robić zdjęcia w takim momencie, serio? |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Gru 06, 2014 9:39 pm | |
| Nie zaimponowałeś mi, dzieciaku, wyjdź. |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Gru 06, 2014 11:02 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Gru 07, 2014 12:26 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Gru 07, 2014 1:08 pm | |
| No co? Szalik z włosów jest bardzo ciepły... |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Gru 07, 2014 3:41 pm | |
| jak się dalej będziesz tak gapić to skończysz jak on |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Gru 17, 2014 10:57 am | |
| najpierw zdekoncentruje cię moim głupkowatym uśmiechem a potem przywalę ci zagipsowaną ręką |
|
| |
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Gru 17, 2014 9:50 pm | |
| Zazdrość Cię zżera, że twoje włosy nie są takie zajebiste, coo? |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Gru 23, 2014 1:16 am | |
| Mrrr... Jestem takim dużym kotem... |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Gru 31, 2014 4:28 pm | |
| jak długo mam tak stać bez ruchu? |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Gru 31, 2014 5:13 pm | |
| Yes, I'm silently judging you |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Gru 31, 2014 5:38 pm | |
| naprawdę nie chciałem cię zdradzić, skarbie |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Gru 31, 2014 7:16 pm | |
| Co ten przebrzydły Baggins ma w swojej kieszeni? |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sty 06, 2015 11:12 am | |
| |
|
| |
Wiek : 19 lat Zawód : naczelny pechowiec Przy sobie : ŚWIECZNIK, zestaw zatrutych strzałek (zostały 3). jodyna, latarka, ręcznik, przyprawy,pusta butelka, zwój liny, antybiotyk, połówka chleba, trzy mandarynki, dwa pączki, wieprzowina ze stołu, pół bochenka chleba,2 banany, zwiększenie szansy na powodzenie podczas walki wręcz (kości) Znaki szczególne : brak Obrażenia : fizycznie trzyma się nieźle
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sty 06, 2015 1:32 pm | |
| To wcale nie efekt solarium! |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sty 06, 2015 2:47 pm | |
| teraz to naprawdę mnie zainteresowałaś, skarbie |
|
| |
Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sty 06, 2015 3:16 pm | |
| Czy mogę tak wyglądać na zdjęciu do policyjnej kartoteki? |
|
| |
Wiek : 20 lat Zawód : Barmanka w Violatorze Przy sobie : Dowód tożsamości, heroina, 7 zatrutych strzałek, latarka, scyzoryk wielofunkcyjny Znaki szczególne : Tatuaż na udzie przedstawiający dużą, czerwoną różę Obrażenia : Rana cięta na lewym przedramieniu
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sty 06, 2015 5:14 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? | |
| |
|
| |
| Co mówi awatar poprzednika? | |
|