Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 7:11 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 30 lat Zawód : Strażnik Pokoju || pani oficer Przy sobie : broń palna, magazynek z piętnastoma nabojami, w pełni skompletowany mundur żołnierza, telefon, paczka papierosów, zapalniczka, nóż ceramiczny, krótkofalówka, antybiotyk (3 tabletki) Znaki szczególne : blizny na dłoniach, szaleństwo w oczach, dziura zamiast serca Obrażenia : ogólne osłabienie (boli mnie głowa i nie mogę spać ♫)
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 7:34 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 30 Zawód : psychiatra Przy sobie : fajeczki, zapalara, gaz pieprzowy Obrażenia : cudze płuca
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 7:35 pm | |
| tu ja |
|
| |
Wiek : 39 lat Zawód : Artysta Przy sobie : Szkicownik, ołówek, długopis. Obrażenia : Nie ma
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 7:35 pm | |
| A tu ja. |
|
| |
Wiek : 29 lat Zawód : dowódca Strażników Pokoju, oficer szkoleniowy, pilot {starszy oficer} Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, broń palna + magazynek, zezwolenie na posiadanie broni, przepustka do KOLCa, telefon komórkowy i, zależnie od sytuacji, pełne umundurowanie
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 8:13 pm | |
| no, Erica mogłaby być |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 8:46 pm | |
| Ger, hihi |
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 8:47 pm | |
| nie, bo tu |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 8:48 pm | |
| No okej, to tutaj ja. |
|
| |
Wiek : 30 lat Zawód : Strażnik Pokoju || pani oficer Przy sobie : broń palna, magazynek z piętnastoma nabojami, w pełni skompletowany mundur żołnierza, telefon, paczka papierosów, zapalniczka, nóż ceramiczny, krótkofalówka, antybiotyk (3 tabletki) Znaki szczególne : blizny na dłoniach, szaleństwo w oczach, dziura zamiast serca Obrażenia : ogólne osłabienie (boli mnie głowa i nie mogę spać ♫)
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 9:00 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 9:04 pm | |
| Malcolm |
|
| |
Wiek : 39 lat Zawód : Artysta Przy sobie : Szkicownik, ołówek, długopis. Obrażenia : Nie ma
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 9:41 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 9:50 pm | |
| na pewno nie Claire |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [5] Sro Wrz 10, 2014 10:29 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 12:11 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 12:12 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 12:46 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 12:53 am | |
| Catrice dzisiaj. |
|
| |
Wiek : 30 Zawód : psychiatra Przy sobie : fajeczki, zapalara, gaz pieprzowy Obrażenia : cudze płuca
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 1:58 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 2:21 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 30 lat Zawód : ścigany Przy sobie : szkicownik, paczka papierosów Obrażenia : rana na plecach
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 2:22 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 31 lat Zawód : Dzikus! Przy sobie : Kruk o imieniu Corvo - żywy, oderwany ząb węża z galerii, prymitywny, kamienny nożyk.
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 2:27 pm | |
| Amanda |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 2:45 pm | |
| Masz Ericę, drogą wyjątku! |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 4:24 pm | |
| w sumie Henry |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 4:33 pm | |
| Scarlett - diabelski duet. |
|
| |
Wiek : 26 lat Zawód : poszukiwana Przy sobie : scyzoryk, telefon komórkowy, fałszywy dowód tożsamości Znaki szczególne : niewielki wzrost, ciepły uśmiech
| Temat: Re: Parujemy! [5] Czw Wrz 11, 2014 7:45 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [5] | |
| |
|
| |
|