|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 29 lat Zawód : dowódca Strażników Pokoju, oficer szkoleniowy, pilot {starszy oficer} Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, broń palna + magazynek, zezwolenie na posiadanie broni, przepustka do KOLCa, telefon komórkowy i, zależnie od sytuacji, pełne umundurowanie
| Temat: Chris Wto Sie 12, 2014 1:21 pm | |
|
nieodebrane połączenia: 5 nowe wiadomości: 12 oczekujące aktualizacje: 8
|
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Chris Pon Sie 25, 2014 8:44 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Gerard.
spodziewałem się Twojego smsa. Ruen nie radziła sobie wcale, musisz podporządkować sobie chłopaków i wprowadzić nieco dyscypliny. dziś na przykład trybutka zaatakowała trenerkę nożem. ale gratulacje. |
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Chris Pon Sie 25, 2014 8:58 pm | |
gorzej traktuję przyjaciół i osoby, wobec których mam niezłe rokowania. to dobrze, że się boisz. Strażnicy wymagają twardej ręki. trafiła pod skrzydła Previi, nie wiem komu współczuć bardziej. Catrice jest w szpitalu. |
|
| |
| Temat: Re: Chris Pon Sie 25, 2014 10:15 pm | |
wyraziłbym się bardziej dosadnie, ale nie przystoi w obecności damy. też zamierzam, może się zobaczymy. zapomniałem, że nie darzycie się sympatią. chyba również ja dołączyłem do grona jej wrogów. |
|
| |
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Chris Pon Paź 20, 2014 9:44 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Chris Pią Paź 24, 2014 5:42 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Blaise
W samą porę, chyba tego mi trzeba. Choć darmowe obicie mordy kusi mnie na każdym z ostatnich przesłuchań. Będę za pół godziny.
|
|
| |
| Temat: Re: Chris Wto Lis 25, 2014 11:41 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Chris Wto Lis 25, 2014 11:47 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Chris Wto Lis 25, 2014 11:50 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Chris Wto Lis 25, 2014 11:57 am | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Kristian
Zdziwiłabyś się co potrafię wyprawiać, jeśli mam przed sobą wystarczającą motywację. Może kiedyś się o tym jednak przekonasz! Tymczasem poranne wstawanie jest podobno dobre na kobiecą cerę. Muszę o Ciebie dbać, kochanie.
|
|
| |
| Temat: Re: Chris | |
| |
|
| |
|