|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 04, 2015 11:45 pm | |
| Wysyłam lekko spóźnioną miłość maturzystom! *klik* |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 06, 2015 6:26 pm | |
| ja chciałam napisać, że baaaaaaaaaaaardzo się za Wami stęskniłam, misie! |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 06, 2015 10:00 pm | |
| Ewcia! maturzyści już niedługo będą mieli wolne, to nie fair ;____; ale trzymam kciuki, byle do pierwszej sesji ;> |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Maj 08, 2015 3:04 pm | |
| http://www.spidersweb.pl/2015/05/koniec-ekino-tv.html
*Idzie smutać w kąt* |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Maj 08, 2015 5:38 pm | |
| Maturzyści, jak matury? <3 A w ogóle to jeśli kciuki Wam jeszcze nie poodpadały od trzymania, to potrzymajcie je też za mnie w środę! |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Maj 08, 2015 7:49 pm | |
| nie będę za Ciebie trzymać BO JESZCZE CI PECHA PRZYNIOSĘ |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Maj 10, 2015 9:10 pm | |
| Przyszedłem się pożalić. Jak PiS wygra wybory to czas uciekać, bo nas i tak zgładzi wschód za Smoleńsk. ._. |
| | | Wiek : 19 Zawód : etatowy muzyk w Violatorze Przy sobie : karta Zawodowego Muzyka, gram morfaliny, leki przeciwbólowe (6 sztuk), nóż ceramiczny, medalik z cyjankiem Znaki szczególne : kulejąca lewa noga, wątła postura, czujny, skupiony wzrok Obrażenia : blizny na lewej nodze i plecach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Maj 10, 2015 9:14 pm | |
| Wyników jeszcze nie ma, dlatego nie ma co się martwić Ardian <3 |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Maj 10, 2015 9:17 pm | |
| Co nie zmienia faktu, że Duda ma z nich największej na ten moment. Kaczyński szczwany lis i się chowa za młodszymi panami, a panie z kościoła głosujo jak szalone. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Maj 10, 2015 9:19 pm | |
| - Charles Lowell napisał:
- Przyszedłem się pożalić. Jak PiS wygra wybory to czas uciekać, bo nas i tak zgładzi wschód za Smoleńsk. ._.
Jak wygra Duda, to ja chyba spadam z tego kraju -_- |
| | | Wiek : 19 Zawód : etatowy muzyk w Violatorze Przy sobie : karta Zawodowego Muzyka, gram morfaliny, leki przeciwbólowe (6 sztuk), nóż ceramiczny, medalik z cyjankiem Znaki szczególne : kulejąca lewa noga, wątła postura, czujny, skupiony wzrok Obrażenia : blizny na lewej nodze i plecach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Maj 10, 2015 9:21 pm | |
| - Vivian Darkbloom napisał:
- Jak wygra Duda, to ja chyba spadam z tego kraju -_-
Nie tak pesymistycznie, błagam! Bo nastrój mi się pogorszy. Pożyjemy zobaczymy c: |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Maj 10, 2015 9:25 pm | |
| Dobsz, poprawię sobie humor Krajewskim :D |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Maj 10, 2015 11:20 pm | |
| Sama już nie wiem co by było mniejszym złem. ._. Komorowski mnie przeraża, Duda też.... |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 11, 2015 1:18 am | |
| NIE MARTWCIE SIĘ, OSOBY DO TRZYDZIESTEGO ROKU ŻYCIA NIE MAJĄ PROBLEMÓW Z DOSTANIEM WIZ DO CYWILIZOWANYCH KRAJÓW. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 11, 2015 1:33 am | |
| Hahahaha, Asiu, wpakować Cię do mojej walizki i na Islandię? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 11, 2015 8:03 am | |
| Tak, szykuj mi już tam miejscówkę. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 11, 2015 8:35 am | |
| Done Przyjadę po Ciebie, pamiętaj! |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 11, 2015 10:52 pm | |
| Tylko pamiętajcie, że według niektórych ludzi na Islandii mówi się w języku ISLAMSKIM. Enjoy your stay :D |
| | | | Wiek : 19 Zawód : etatowy muzyk w Violatorze Przy sobie : karta Zawodowego Muzyka, gram morfaliny, leki przeciwbólowe (6 sztuk), nóż ceramiczny, medalik z cyjankiem Znaki szczególne : kulejąca lewa noga, wątła postura, czujny, skupiony wzrok Obrażenia : blizny na lewej nodze i plecach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 8:57 am | |
| Fiszki jako broń? Njee, już prędzej wielgachny słownik xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 9:21 am | |
| Mamy też do dyspozycji słownik, rozmówki i kumpla, który jest na Erasmusie w Reykjaviku, zabierasz się z nami? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 10:11 am | |
| Jaaaa? Czy ktoś proponuje mi wyjazd z dala od prezydenckiej gównoburzy? Jeśli tak, to pewusia. Czekaj, tylko niech mi kostka wydobrzeje. xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 10:28 am | |
| Zaraz okaże się, że porwę pół Panem ze sobą i zasiedlimy Islandię! Dobrzej, dobrzej <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 10:48 am | |
| I będą potem latały takie szczyle jak ja, z łukiem, broszką Kosogłosa i okrzykiem na ustach: ''If we burn, u burn with us!'' |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 11:19 am | |
| Haha, możemy latać, ile chcesz, ale pamiętaj, że szykują się tematyczne Panemowe sesje zdjęciowe :D |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|