Wiek : 36 Zawód : Przedstawicielka 9. Dystryktu Przy sobie : tablet, przepustka do Siedziby Rządu, paczka papierosów, zapalniczka, telefon komórkowy, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Chanel N°5 Obrażenia : Od lat złamane serce i zaprzedana dusza
| Temat: Mercy. Pon Lis 17, 2014 3:40 pm | |
| Mercy szuka przyjaciół, wrogów, byłych kochanków i kochanek! Wszystkie dramy mile widziane. |
|
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Mercy. Pon Lis 17, 2014 3:45 pm | |
| wpisałabyś mnie od razu |
|
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Mercy. Pon Lis 17, 2014 3:58 pm | |
| to ja lecę z moją gromadką <3 nie wiem, co dokładnie knujecie z Gerardem i kiedy, ale na pewno Maisie będzie zazdrosna. dość mocno. bardzo. i do tego bardzo toksycznie. mam nadzieję, że uda się nam kiedyś zobaczyć i biedna, pokraczna Maisie w konfrontacji z ognistą pięknością będzie mogła poczuć się jeszcze beznadziejniej ; > #postaciowymasochizm iii oczywiście chcę też coś z chociaż z jakimś moim chłopcem, możemy zahaczyć zarówno Elajżą jak i Frankiem! <3 jestem gotowa otwarta a wszystko! |
|
Wiek : 36 Zawód : Przedstawicielka 9. Dystryktu Przy sobie : tablet, przepustka do Siedziby Rządu, paczka papierosów, zapalniczka, telefon komórkowy, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Chanel N°5 Obrażenia : Od lat złamane serce i zaprzedana dusza
| Temat: Re: Mercy. Wto Lis 18, 2014 10:57 pm | |
| Oj, Ewka, kochanie, nie wiem co tutaj wpisać, bo to chyba będzie trochę skomplikowana relacja. W ogóle, bo chyba nie uzgadniałyśmy, znamy się już czy jeszcze nie? <3 Hihihi, już widzę grę Mejzi i Mercy, to będzie cudne. *0* I ta zazdrość na pewno się odbije na obydwu, dojdzie do jakiejś wymiany zdań/szarpaniny. Więc liczę, że wpadniemy na siebie, wychodząc z sypialni. Jutro pomyślę nad Frankiem i Elajżą, ok? Bo dzisiaj jestem umierającą kupą. D: |
|
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Mercy. Sro Lis 19, 2014 12:01 am | |
| kupo moja musimy to omówić, więc liczę na owocną dyskusję na gg |
|