|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 32 Zawód : Żołnierz Przy sobie : noktowizor, tabletki do uzdatniania wody, broń palna, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, para kastetów
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 12:53 pm | |
| Nie cierpię tego faceta Ciągle nam sugeruje, że kobiety są tylko dla "zachowania ciągłości gatunku". że "naszą powinnością jest mieć przynajmniej 4 dzieci", że "mężczyźni ciężko pracują, a kobiety to mają taaaak lekko" Ale to bym zniosła, serio, gdyby nie fakt, że jest totalnym ch*jem, koleżanka spóźniła się o niecałą minutę, zrobił jej wywód przed całą salą, nawarczał na nią i powiedział, że następnym razem nie wpuści jej do sali Biednej dziewczynie po prostu autobus się spóźnił *Ola ciska hejtami bo jest wściekła* |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 12:58 pm | |
| Ja na każdym wykładzie słucham, że dziewczyny nie powinny studiować, tylko rodzić dzieci, bo jak kończą studia, to są już za stare. :D |
| | | Wiek : 32 Zawód : Żołnierz Przy sobie : noktowizor, tabletki do uzdatniania wody, broń palna, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, para kastetów
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 12:59 pm | |
| ...eja, może nasi wykładowcy się znają? mój powiedział dzisiaj to samo |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 1:04 pm | |
| Hahahaha nie ma na nazwisko Niemiec? Bo w sumie on jest z Wydziału Ochrony Środowiska, może sobie tak jeździ między uczelniami. |
| | | Wiek : 32 Zawód : Żołnierz Przy sobie : noktowizor, tabletki do uzdatniania wody, broń palna, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, para kastetów
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 1:06 pm | |
| Nie, to jest Kozłowski :c Ale... może jakaś daleka rodzina? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 1:13 pm | |
| Albo studiowali na tym samym Uniwersytecie Szowinizmu. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 1:14 pm | |
| Też możliwe! ._. Mogę mu zrobić krzywdę na następnym wykładzie? |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 3:24 pm | |
| A moi wykładowcy się cieszą na widok kobiet |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 6:39 pm | |
| Ludzie, bójcie sie , bo oto Ola będzie się uczyć prowadzić samochód Zalecam nie przebywanie na terenie Torunia w tych godzinach |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 6:45 pm | |
| Ola, powodzenia <3 Tylko najpierw podaj godziny, kiedy trzeba się zamknąć w domu |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 6:47 pm | |
| Godziny takie jak koleżance będzie pasować |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 03, 2014 6:49 pm | |
| ...ale koleżanka jest instruktorem, prawda? D: |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Kwi 06, 2014 12:22 am | |
| NO SIEMA.
Ogólnie na początku myślałam, żeby zrobić to po cichu, bo jestem samolubna i nie chcę słuchać pretensji czy czegokolwiek, ale uznałam, że należą się wam wyjaśnienia.
Dum dum dum.
Więc... robię porządek w swoim życiu, a jako że Panem, czy tego chcę czy nie, jest jego częścią, zmiany muszą objąć także forum. Jako iż chcę się wziąć za siebie, skupić na rzeczach ważnych, (nie mówię, że Panem ważnym nie jest!) czas na forum ograniczyć do minimum i skupić się na nim nieco mniej, a więcej na życiu prywatnym, nauce, rysunku, postanowiłam nie usunąć, a zamrozić/zabić niektóre postaci. Nie od razu, nie na łapu capu, bo nie o to chodzi, to dojrzała i przemyślana decyzja, tak jest.
Nie będę się nad tym rozpisywać, bo nie dostrzegam takiego sensu, więc tylko informuję i też przepraszam za dramy i plany, które zniszczyłam, a wiem, że jest ich wiele. Ale życie takie jest, czasem lepiej, czasem gorzej, a ja mam cięższy okres w życiu, od którego zresztą wiele zależy i mam zamiar się za siebie wziąć.
To na tyle, hm. |
| | | Wiek : 20 Przy sobie : W PLECAKU: butelka wody, śpiwór, latarka, lokalizator, apteczka // PRZY SOBIE: Leki przeciwbólowe
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Kwi 06, 2014 2:56 pm | |
| ALE NIE ZABIJESZ MATHIASA?! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 7:24 am | |
| Tak ciężko wyjść na CAŁY DZIEŃ na zajęcia, ze świadomością czekającego na dysku odcinka GoT. ;_______; |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 8:51 am | |
| *tuli Asię* dlatego ja nie ściągałam. :D |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 10:02 am | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 10:11 am | |
| Aaaaaaaa, już widziałaś! <33333 |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 12:16 pm | |
| ...Dlaczego muszę zbierać się niedługo na zajęcia? ;__; Dlaczego? |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 12:49 pm | |
| A JA JESZCZE NIE OGLĄDAŁAM :CCCCCCCCCCCCCCC żal. Nie chce mi się jechać do krk |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 1:14 pm | |
| Ja właśnie oglądam! Odwołali mi wykład XD
BTW, zdałam ochronę awifauny na 4,5 <333 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 1:15 pm | |
| BRAWO <3 - Spoiler:
Podziwiałem Twoją matkę. Chciała mnie zabić, ale nadal ją podziwiałem. -> wygrało cały odcinek, jak ja za nim tęskniłam!
|
| | | Wiek : 27 lat Przy sobie : Licencja na broń palną, broń palna, para kastetów, idealna celność, fałszywy dowód tożsamości, kamera, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, nóż wojskowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 2:59 pm | |
| W oczekiwaniu na nowy odcinek Hannibala. <3 Jeszcze 4 dni. |
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 3:21 pm | |
| Ehh tak bardzo mało czasu ;c W Hannibalu jeszcze pierwszego sezonu nie skończyłam ;c I jeszcze Supernatural do nadrobienia [*] A jak na razie historia i Polska po II wojnie światowej wzywa 3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 3:25 pm | |
| Hannbala oglądam tylko dla buzi Dancy'ego :c |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |