|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 lat Zawód : lekarz ogólny (specjalizacja: pediatra, ginekolog) Przy sobie : Przy sobie: zapalniczka, butelka wody, latarka, lokalizator, nóż, scyzoryk, torba lekarska, medalik z ampułką cyjanku, . | W plecaku: butelka wody, śpiwór, apteczka pierwszej pomocy, jedzenie. generator prądu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 2:32 am | |
| Bez przesady. Robiłam lepsze filmiku. Po prostu nie miałam do tego takiej cierpliwości, bo chciałam mieć tak "na wczoraj" xD |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 2:32 am | |
| Jak dla mnie jest idealne, jeszcze ta muzyka, aww. <3 |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : lekarz ogólny (specjalizacja: pediatra, ginekolog) Przy sobie : Przy sobie: zapalniczka, butelka wody, latarka, lokalizator, nóż, scyzoryk, torba lekarska, medalik z ampułką cyjanku, . | W plecaku: butelka wody, śpiwór, apteczka pierwszej pomocy, jedzenie. generator prądu.
| | | | Wiek : 24 Zawód : fałszerka Znaki szczególne : wkurw
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 8:26 am | |
| rety miałam ciary na fragmencie zjednoczenia trybutów na prezentacji; tak idealnie to z muzyką zgrałaś *.* pięknepiękne |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 9:31 am | |
| |
| | | Wiek : 23 Przy sobie : dokumenty, klucze, telefon
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 9:58 am | |
| |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 10:59 am | |
| Sig, to jest cudowne! Od ponad tygodnia mam fazę na tę piosenkę, a wczoraj ścią...eee, obejrzałam tę samą wersję Igrzysk, z chińskimi (?) napisami xD - Johanna Mason napisał:
- rety miałam ciary na fragmencie zjednoczenia trybutów na prezentacji; tak idealnie to z muzyką zgrałaś *.* pięknepiękne
Same here! |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : lekarz ogólny (specjalizacja: pediatra, ginekolog) Przy sobie : Przy sobie: zapalniczka, butelka wody, latarka, lokalizator, nóż, scyzoryk, torba lekarska, medalik z ampułką cyjanku, . | W plecaku: butelka wody, śpiwór, apteczka pierwszej pomocy, jedzenie. generator prądu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 11:09 am | |
| |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 11:13 am | |
| Jak zaczyna się ta mocniejsza muzyka... <333 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 11:30 am | |
| Hm, aaa, eghm. Nie podesłałaby mi któraś z Was na pw linku do ściąg... tzn. OBEJRZENIA, oczywiście, że obejrzenia, tej chińskiej wersji? xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 1:19 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 1:20 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 1:23 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 1:25 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 1:27 pm | |
| |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 3:04 pm | |
| Siguś, kocham Cię za te memy XDDD <3333 |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 3:07 pm | |
| Hahahahaha, "panem rzuciło jego" xD Ja też chcem być w kwiatkach, jestem za mało zabawna... xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 3:16 pm | |
| Z pozdrowieniami ode mnie xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 3:29 pm | |
| Hahahaha, Ola, tak bardzo ja... xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 3:34 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 3:36 pm | |
| Odesłałam to, co miałam, nie wiem, co mam umieć na czwartek do szkoły, pakuję torbę na imprezę. xD |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| | | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 31, 2013 4:08 pm | |
| No ładny filmik, Sig. <3
Hahahaha, co to za memy. To wcale nie tak, ze ja też powinienem się uczyć, hm. |
| | | Wiek : 33 lata Zawód : Przedsiębiorca spożywczy Obrażenia : Brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sty 01, 2014 12:05 am | |
| |
| | | Wiek : 23 Przy sobie : dokumenty, klucze, telefon
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sty 01, 2014 12:22 am | |
| Szczesliwego, panemowego nowego roku <3 |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|