|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 3:26 pm | |
| A mi jako serial strasznie się podoba *.* I Dancy świetnie gra <3 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 3:28 pm | |
| serial jest za miękki jak dla mnie, a Dancy jest świetny, ale gra taką CIOTĘ jak można go tak marnować?! |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 3:31 pm | |
| POBIERAM SOBIE GoT! *u* Co tam nauka, będzie oglądanie.
Hannibala chce obejrzeć, bo mi polecano. Co prawda nie wiem, czy przetrawię te nogi w papierze i inne atrakcje.
|
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 3:31 pm | |
| Pomijając ciotowatość Dancy'ego w tym serialu i tak uwielbiam jego grę aktorską. <3 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 3:34 pm | |
| DANCY JEST MRAŁ, NIE NEGUJĘ TEGO <3 a serial, hm zbrodnie spoko (uprawa z ludzi zawsze na plus), ale do cholery logika siada! choć muzyka wymiata, klimaaaaaat <3 (i dalej się jaram Detektywem ) |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 4:44 pm | |
| - Spoiler:
Tak cholernie szkoda mi Jamiego Ale Arya wymiata w tym odcinku, Tyrion też
|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 4:47 pm | |
| - Spoiler:
ja padłam na rozmowie Jaimie-Brienne, kocham ich relację! Arya jest ŚWIETNA, dialogi też mają boskie <3 Jaimego szkoda mi było w rozmowie z synem, ale nic dziwnego:C
|
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 4:49 pm | |
| - Spoiler:
Nooo, oni są razem mega *-* A ta sugestia, że niby Brienne jest Lannisterem, tylko uroda nie pasuje Mi Jamiego bardziej było szkoda przez tę sukę Cersei 3 Ona mu łamie serce
|
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 7:05 pm | |
| A JA NIE BĘDĘ WYMIENIAĆ CO BYŁO MEGA, BO MUSIAŁABYM STREŚCIĆ PÓŁ ODCINKA KFJSDKMCFDKFGMDKGADKF. Warto było nie pójść na angielski. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 7:13 pm | |
| Aś, rozwalasz system XD |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 07, 2014 8:29 pm | |
| *Jak zwykle gdy chodzi o GOT nie wiem o co chodzi*
Z innej beczki - zawsze jak widzę "Koszary wojskowe" to mi się wydaje, że tam jest napisane "Koszmary wojskowe" |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 08, 2014 7:16 pm | |
| To wszystko przez was! D : Pobieram właśnie Hannibala pierwszy sezon |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 08, 2014 8:01 pm | |
| Ola I powiedz tylko, że złe z nas człeki. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 08, 2014 8:33 pm | |
| Miałam się uczyć Niszczę sobie psychikę przy Hannibalu |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 08, 2014 8:36 pm | |
| Ola, nie będę wymieniać, ile ja rzeczy miałam zrobić dzisiaj. <3 |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 08, 2014 9:06 pm | |
| - Cytat :
- Lowell lubi wytresowane.
Nie mam pytań odnośnie GoT. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 10, 2014 2:14 pm | |
| Nie ma to jak zadrzeć z nieodpowiednim wykładowcą |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 10, 2014 2:17 pm | |
| Co się stało? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 10, 2014 3:38 pm | |
| Facet robi mi wąty i ma problemy z zaliczeniem mi przedmiotu A to dlatego, że jest feministyczną świnią i raz mi przy nim nerwy puściły i mu odpyskowałam |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 11, 2014 1:41 pm | |
| OLA MOJĄ BOHATERKĄ <33
zasypiam na stojąco, kawa nie pomaga :c |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 11, 2014 1:42 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 11, 2014 1:46 pm | |
| pójdę, tylko przeczytam kolejną lekturę, napiszę jedną analizę i przygotuję scenariusz lekcji <3 |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : pianista i kompozytor.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 11, 2014 1:49 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 11, 2014 2:01 pm | |
| i tak, zaraz zacznę naszą grę |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 11, 2014 3:10 pm | |
| Zdałam płytkie jeziora <3 Mam kochanego promotora, który mnie dzisiaj zatrzymał na korytarzu i zapytał jak tam moje zdrowie i czy nie trzeba mi jakoś pomóc <3 I dostanę stypendium motywacyjne <3 Normalnie cudowny dzień <333 |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|