Temat: Czego teraz słuchasz? Nie Paź 27, 2013 5:34 pm
First topic message reminder :
czyli co Ci w duszy (głośnikach/słuchawkach) aktualnie gra <3
u mnie: arcade fire - afterlife <3 (miejsce do pochwalenia się niesamowitym gustem muzycznym )
Autor
Wiadomość
Delilah Morgan
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Wto Lis 11, 2014 4:10 am
Bożesz... Zakochałam się w tym teledysku.
Cypriane Sean
Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Wto Lis 11, 2014 11:54 pm
<333
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sro Lis 12, 2014 1:08 am
#zyciejakwmadrycie
Maisie Ginsberg
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lis 13, 2014 12:28 pm
jezusmariamistrzostwopłytarokudziękuję <3
Charlie Smith
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lis 20, 2014 12:54 am
BO ŚNIEG
Maisie Ginsberg
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lis 20, 2014 7:33 pm
partypartyparty
Bellatrix Parker
Wiek : 32 Zawód : informatyk rządowy Przy sobie : dowód tożsamości, laptop, Znaki szczególne : roześmiane oczy i tatuaż na plecach
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lis 20, 2014 8:05 pm
No Boyfriend (Club Edit) - Sak Noel, Dj Kuba & Neitan ft. Mayra Veronica
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lis 20, 2014 8:07 pm
Tak bardzo się w tym zakochałam <333
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lis 20, 2014 8:23 pm
Georgia Wilde
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lis 20, 2014 9:55 pm
W radiu, więc linku nie będzie ;(
Maroon 5 - Animals! Czasem mam za co kochać ten szmelc w kuchni <333
Rory Carter
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lis 20, 2014 9:59 pm
Georgia Wilde napisał:
W radiu, więc linku nie będzie ;(
Maroon 5 - Animals! Czasem mam za co kochać ten szmelc w kuchni <333
To ja podrzucę link bo w teledysku gra moja piękna Behati
Ulysses Fenwick
Wiek : 45 Zawód : pan minister Znaki szczególne : zachowuje się jak żołnierz Obrażenia : trzęsą mu się policzki przy jedzeniu
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lis 20, 2014 10:31 pm
lana del rey - shades of cool
Georgia Wilde
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lis 20, 2014 11:43 pm
Dalej radio: Sam Smith - I'm Not The Only One
Boże, taki głos jak na 22latkę to jakaś przesada *.*
Helen Favley
Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lis 20, 2014 11:59 pm
Zaliczam zgon.
Cordelia Snow
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Lis 22, 2014 11:20 pm
Czas nauczyć się francuskiego! Dla męża <3
Mąż Cię pokocha i bez tego!
Bo z tym drugim francuskim, wiem <3
Ostatnio zmieniony przez Cordelia Snow dnia Sob Lis 22, 2014 11:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Lis 22, 2014 11:21 pm
umieram i nie przestanę
Cypriane Sean
Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Lis 22, 2014 11:22 pm
Nicole Kendith napisał:
umieram i nie przestanę
<5>
<5>
Annika Lyberg
Wiek : 16 lat Zawód : szabrowniczka Przy sobie : nóż ceramiczny, wytrych, leki przeciwbólowe (6 tabletek), żywność, paczka papierosów, zapalniczka, tabletki do uzdatniania wody, latarka z wytrzymałą baterią, mapa podziemnych tuneli Znaki szczególne : dog Majcher u boku Obrażenia : nieprawidłowo zrośnięty nadgarstek (nie widać tego z zewnątrz, spustoszenie odkryje rentgen) będący źródłem chronicznego bólu
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sro Lis 26, 2014 8:28 pm
<33333
Farrah Risley
Wiek : 20 lat Zawód : asystentka Mendeza; KRESowiczka Przy sobie : laptop, pendrive, telefon komórkowy, inhalator, przepustka do siedziby rządu Znaki szczególne : orli nos; znoszona, dużo za duża szara bluza z kapturem
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Lis 29, 2014 3:09 pm
majstersztyk
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Lis 29, 2014 3:35 pm
cudo
Farrah Risley
Wiek : 20 lat Zawód : asystentka Mendeza; KRESowiczka Przy sobie : laptop, pendrive, telefon komórkowy, inhalator, przepustka do siedziby rządu Znaki szczególne : orli nos; znoszona, dużo za duża szara bluza z kapturem
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Lis 30, 2014 6:34 pm
Georgia Wilde
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Wto Gru 23, 2014 11:52 pm
Hugh Randall
Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sro Gru 24, 2014 12:33 am
OMG HUGH LAURIE OMG Nieskromnie się pochwalę, że byłam na koncercie *u* I z tego wszystkiego aż włączyłam...
Maisie Ginsberg
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sro Gru 31, 2014 4:31 pm
Jessica Highway
Wiek : 21 Zawód : kasjerka Przy sobie : dokumenty, gaz pieprzowy
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Sty 02, 2015 2:26 pm