|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 32 Zawód : informatyk rządowy Przy sobie : dowód tożsamości, laptop, Znaki szczególne : roześmiane oczy i tatuaż na plecach
| Temat: Bella Czw Lis 20, 2014 8:17 am | |
| |
|
| |
Wiek : 33 lata Zawód : były Minister Edukacji i Nauki Przy sobie : telefon, zdjęcie jego rodziny, Znaki szczególne : może chłodny i opanowany wyraz twarzy? Czy raczej specyficzny uśmiech?
| Temat: Re: Bella Czw Lis 20, 2014 9:36 pm | |
| Ona 32 lata on 33 Ona rządowy informatyk, on Minister Edukacji i Nauki :D Znać się musimy ale w co idziemy? xd |
|
| |
Wiek : 32 Zawód : informatyk rządowy Przy sobie : dowód tożsamości, laptop, Znaki szczególne : roześmiane oczy i tatuaż na plecach
| Temat: Re: Bella Pią Lis 21, 2014 7:17 am | |
| No no yo wszystko jest niebezpieczne blisko :) ale jakieś konkrety na czym Ci zależy? ;> |
|
| |
Wiek : 36 Zawód : Przedstawicielka 9. Dystryktu Przy sobie : tablet, przepustka do Siedziby Rządu, paczka papierosów, zapalniczka, telefon komórkowy, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Chanel N°5 Obrażenia : Od lat złamane serce i zaprzedana dusza
| Temat: Re: Bella Pią Lis 21, 2014 9:50 pm | |
| Dzień dobry, przyszłam prosić o relację! Obie panie są z rządu i raczej na pewno się znają. <3 Czytałam kp Belli i mają trochę podobne charaktery, szczególnie jeżeli chodzi o perfekcjonizm i "robienie tego, co muszą, a nie koniecznie chcą", więc albo wyjdzie z tego przyjaźń, albo będą sobie skakać do gardeł, chcąc strącić tą drugą z piedestału. |
|
| |
| |
| |
Wiek : 33 lata Zawód : były Minister Edukacji i Nauki Przy sobie : telefon, zdjęcie jego rodziny, Znaki szczególne : może chłodny i opanowany wyraz twarzy? Czy raczej specyficzny uśmiech?
| Temat: Re: Bella Nie Lis 23, 2014 4:17 pm | |
| Żadnych konkretów to może nie mam, ale nawet gdyby się tylko przyjaźnili to byłoby ciekawie, bo jego narzeczona jest okropnie zazdrosna :D |
|
| |
| Temat: Re: Bella Nie Lis 23, 2014 6:23 pm | |
| - Cassian Blythe napisał:
- Żadnych konkretów to może nie mam, ale nawet gdyby się tylko przyjaźnili to byłoby ciekawie, bo jego narzeczona jest okropnie zazdrosna :D
ehhh więc dajmy im przyjaźń. :D |
|
| |
| Temat: Re: Bella | |
| |
|
| |
|