|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 08, 2015 12:47 pm | |
| One razem z wibracjami uległy upadkowi! Bez oszukiwania, proszę.
Piękna aparycja. W ogóle to plus do stylóweczki za brwi - jak się bawić, to się bawić. |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 08, 2015 1:15 pm | |
| Aduś, wciąż jestem w stanie hipnozy, smuteczek Zdzierżyłeś do końca? Ta Pani ma jeszcze więcej podobnych perełek Chcę numer do jej dilera Zawsze marzyłam o byciu kosmitką Brwi jak brwi, ale te usta, mmm! |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 08, 2015 3:00 pm | |
| O numer do jej dilera to i ja poproszę! |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 09, 2015 7:59 pm | |
| Te wibracje.
Uśmiech z serii tych 'zamorduję cię za chwilę, przygotuj się' <3 Wibracje ego
EDIT: za bardzo się cieszy mówiąc o katastrofach, morderstwach, tsunami i innych |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Mar 12, 2015 8:10 pm | |
| Kolejna perełka anyone? Tym razem japońce |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 15, 2015 6:06 pm | |
| Dlaczego dzisiaj są takie PUSTKI w internetach, z desperacji poszłam się uczyć matematyki. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 15, 2015 6:10 pm | |
| |
| | | Wiek : 30 lat Zawód : Truciciel waszych żyć i popołudniowych planów Przy sobie : Paczka papierosów (bez zapalniczki), portfel, walkman. Znaki szczególne : Blizna na potylicy.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 22, 2015 8:24 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 22, 2015 9:00 pm | |
| |
| | | Wiek : 30 lat Zawód : Truciciel waszych żyć i popołudniowych planów Przy sobie : Paczka papierosów (bez zapalniczki), portfel, walkman. Znaki szczególne : Blizna na potylicy.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 22, 2015 9:19 pm | |
| |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 01, 2015 2:40 pm | |
| Dzień pierwszy: Dzień drugi: GRAJ Z LUCKIEM I MARTYNKĄ, MÓWILI. |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 01, 2015 2:48 pm | |
| sama jesteś sobie winna |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 01, 2015 2:49 pm | |
| jak mówią najstarsi Indianie |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| | | | Wiek : 30 lat Zawód : Truciciel waszych żyć i popołudniowych planów Przy sobie : Paczka papierosów (bez zapalniczki), portfel, walkman. Znaki szczególne : Blizna na potylicy.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 02, 2015 6:48 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 02, 2015 7:04 pm | |
| No i prawidłowo, muszę się rozpisać! :D |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Kwi 12, 2015 7:54 pm | |
| MIŚKI MOJE DROGIE
http://wkinie.tv/Gra-o-Tron-(Sezon-5-Odcinek-1)-Lektor-PL,37895f.html
ENJOY!
Ostatnio zmieniony przez Jack Caulfield dnia Nie Kwi 12, 2015 7:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 32 Zawód : Oficer Przy sobie : dwa noże ceramiczne, broń palna, magazynek, mundur, telefon komórkowy, scyzoryk wielofunkcyjny, paczka papierosów, zapalniczka Znaki szczególne : blizny na plecach, tatuaże
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Kwi 12, 2015 7:55 pm | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 13, 2015 7:49 am | |
| To ja mam takie małe pytanie, który wypuścili odcinek? Bo ja mam na mailu powiadomienia o czwartym odcinku z piątego sezonu... o.O |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 13, 2015 9:23 am | |
| Odcinki po prostu wyciekły. Od 1 do 4 są na torentach, dwa jeszcze na serverach prywatnych |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 13, 2015 11:46 am | |
| :OOOOO
Dzięki, Ola, bo byłam nieco zaskoczona :D |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 13, 2015 8:10 pm | |
| - Jack Caulfield napisał:
- na torentach
|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 14, 2015 3:06 pm | |
| Adrian Strażnik Internetów |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 14, 2015 5:19 pm | |
| LEGALNA KULTURA TAK BARDZO. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 28, 2015 5:32 pm | |
| Po dwóch godzinach przyśpieszonego kursu statystyki po angielsku stwierdzam, że ta na uczelni była prosta. |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|