Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pon Cze 08, 2015 9:21 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pon Cze 08, 2015 9:22 pm | |
| Masz w mordę jeżeli powiesz, że nie wyglądam seksownie. |
|
| |
Wiek : 31 lat Zawód : wiceminister Kultury & bizneswoman Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, nóż motylkowy. Obrażenia : złamany kręgosłup moralny, początki leukopenii
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pon Cze 08, 2015 9:35 pm | |
| Mamo! Właśnie widziałam Andrzeja Dudę! |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : złodziejka Przy sobie : latarka z wytrzymałą baterią, paralizator
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pon Cze 08, 2015 9:58 pm | |
| P-powwiedz-dział m-mi, ż-że z-zupa była-a z-za s-słona... |
|
| |
Wiek : 34 lata Zawód : strażnik pokoju Przy sobie : broń palna, magazynek, paralizator, kastety, paczka papierosów, prezerwatywy Znaki szczególne : wiecznie w mundurze Obrażenia : zasklepiająca się rana po postrzale pod prawym żebrem
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Cze 09, 2015 7:51 am | |
| skarbie, myślisz, że ten kij się nada? |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : Etatowy muzyk Przy sobie : zapalniczka, trzy paczki papierosów, fałszywy dowód tożsamości
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Cze 09, 2015 7:24 pm | |
| Kogóż moje piękne oczęta widzą? |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Cze 10, 2015 12:30 am | |
| Nie, panowie, ja wcale nie chcę skoczyć za ten mur, ja tu tylko na dymka wpadłem. Taaakie chmury nad głową! |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Cze 10, 2015 2:20 pm | |
| będę Twoją zieloną wróżką-zębuszką |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Cze 10, 2015 9:36 pm | |
| Nie śpię, bo trzymam szybę. |
|
| |
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Czw Cze 11, 2015 8:45 am | |
| Tak, widzisz zieleń, smakował Ci absynt...? |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pią Cze 12, 2015 1:24 pm | |
| czy wyglądam wystarczająco profesjonalnie? |
|
| |
Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pią Cze 12, 2015 7:59 pm | |
| Czy teraz już wtapiam się w artystyczne tło? |
|
| |
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Cze 13, 2015 10:18 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : złodziejka Przy sobie : latarka z wytrzymałą baterią, paralizator
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Cze 14, 2015 3:07 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Cze 14, 2015 3:10 pm | |
| jednak przydałby mi się facet... |
|
| |
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pon Cze 15, 2015 3:50 pm | |
| Tatuś poszedł na spacer z Regisem, i zostawił mnie samą... Dlaczego? |
|
| |
Wiek : 22 lata Zawód : butnowniczka z wyboru, profesjonalny muromazacz i kamieniorzucacz, drobny złodziejaszek Przy sobie : dwa papierosy w kieszeni kurtki, zapalniczka, kilka plastrów, chusteczki Znaki szczególne : za każdym razem inne Obrażenia : ogólne osłabienie; stłuczona kość ogonowa po upadku z ogrodzenia, siniaki na nogach, strupy po obtarciach na rękach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pon Cze 15, 2015 4:30 pm | |
| Mów dalej, mój piękny... [hipnoza mode: on] |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : Etatowy muzyk Przy sobie : zapalniczka, trzy paczki papierosów, fałszywy dowód tożsamości
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pon Cze 15, 2015 6:40 pm | |
| Zrobiłeś to zdjęcie? Włosy zasłaniają mi twarz od tego wentylatora. |
|
| |
Wiek : 20 lat Zawód : asystentka Mendeza; KRESowiczka Przy sobie : laptop, pendrive, telefon komórkowy, inhalator, przepustka do siedziby rządu Znaki szczególne : orli nos; znoszona, dużo za duża szara bluza z kapturem
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Cze 16, 2015 12:35 pm | |
| dziewczyno, wiem, że jestem niesamowicie pociągający, ale nie musiałaś ściągać od razu stanika... |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Cze 16, 2015 1:02 pm | |
| Pogardzam Tobą tak bardzo |
|
| |
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Cze 16, 2015 1:51 pm | |
| Boże, chyba się umawialiśmy, miałeś mi pomóc zaliczyć na pierwszej randce. |
|
| |
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Cze 16, 2015 4:01 pm | |
| widziałam oooooooooooooooooooooooorła cień |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Cze 16, 2015 5:56 pm | |
| trzymaj mie tego fajka, zara odjebe temu frajerowi |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Cze 16, 2015 5:58 pm | |
| Może ucieczka przez to okno jest jednak dobrym pomysłem? Na zewnątrz jest tak pięknie... |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Cze 16, 2015 6:34 pm | |
| Sam rozumiesz, albo kasa, albo wpierdol. |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? | |
| |
|
| |
| Co mówi awatar poprzednika? | |
|