|
| Vangeance, Lewis Vangeance | |
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : Etatowy muzyk Przy sobie : zapalniczka, trzy paczki papierosów, fałszywy dowód tożsamości
| Temat: Vangeance, Lewis Vangeance Wto Mar 17, 2015 9:04 pm | |
| Jakieś ciekawe, intrygujące pomysły? Echa starego, hulaszczego trybu życia? ;> |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Sro Mar 18, 2015 5:11 pm | |
| DOBRA, jako iż dzisiaj życiowo nie ogarniam, nie rzucę żadnym pomysłowym pomysłem, ani nic, ale chcę Cię tylko ostrzec, że coś chcę. Jeśli nie odpiszesz w ciągu 24 h, przyjdę z jakimś konstruktywnym pomysłem. Tak, miało brzmieć creepy. |
| | | Wiek : 34 lata Zawód : trener w Ośrodku Sportu i Rekreacji Przy sobie : paczka zapałek, paczka papierosów, medalik z małą kapsułką cyjanku w środku Znaki szczególne : kolorowe ciuchy w szarym tłumie
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Sro Mar 18, 2015 5:16 pm | |
| Ja bym tutaj coś chciała, najlepiej jakąś pokręconą znajomość z getta! Chociaż właściwie mogli sobie mignąć w przeszłości, Jaimie dostał się do Kapitolu jeszcze jakiś czas przed jego upadkiem, bawił się i korzystał z życia, mogli się poznać w hotelu, podczas jakiejś imprezy, gdy obaj w tym samym momencie wyszli na papierosa. Kwestię rozpoznania się za murem może pozostawię już Tobie, ale generalnie widziałabym tutaj coś pozytywnego klik! |
| | | Wiek : 26 Zawód : Etatowy muzyk Przy sobie : zapalniczka, trzy paczki papierosów, fałszywy dowód tożsamości
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Sro Mar 18, 2015 5:58 pm | |
| Mathias le BrunJa dziś ogarniam niewiele więcej. Też coś chcę, ale chyba odczekam tę dobę Jaimie HearstPozytywnie i w getcie jak najbardziej, ale z Kapitolu raczej się znać nie mogą, bo z imprezowym trybem życia Lewis skończył na kilka lat przed rebelią x: Ale faajne to zdjęcie |
| | | Wiek : 30 Zawód : Obecnie brak. Dawniej: Mentorka, celebrytka, specjalistka od broni Przy sobie : laptop, fałszywy dowód tożsamości, paczka papierosów (20 sztuk), zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, tabletki do uzdatniania wody (3 sztuki), apteczka, śpiwór, butelka burbonu, żywność, gaz pieprzowy, telefon komórkowy, para kastetów, cztery gwiazdki Shuriken Znaki szczególne : Blizny: prawy obojczyk - postrzałowa, plecy, lewe żebro - szarpane; Cztery dziurki w lewym uchu;
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Czw Mar 19, 2015 1:10 am | |
| Obiło mi się o uszy, że mamy nocować pod jednym dachem. Dobrze słyszałam? Jeśli tak, to potrzebna jakaś relacja... Myślę, że jakaś skomplikowana, Cinnamone będzie chciała wiedzieć o tobie wszystko, co, czemu, jak, po co, kiedy, gdzie i setki innych pytań. Taki irytujący twór... Można w to mimo wszystko wpleść jakąś nić sympatii, ewentualnie iść w jakiś ostry negatyw, ale wtedy istnieje szansa, że się pozabijają, wcześniej rujnując mieszkanie Conrada. O, i oczywiście, wcześniej mogli się jakoś znać z Kapitolu |
| | | Wiek : 26 Zawód : Etatowy muzyk Przy sobie : zapalniczka, trzy paczki papierosów, fałszywy dowód tożsamości
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Czw Mar 19, 2015 9:13 pm | |
| Nie no, nie możemy dać Conradowi satysfakcji z naszego wzajemnego podrzynania gardeł! Za to pokomplikować sytuację na pewno. Lewis co prawda miał wszelakie Igrzyska w głębokim poważaniu, ale na przyjęciach różnych bywał. Może w dali się kiedyś na takim przyjęciu w ostrą dyskusję w związku z tym? Jak się ponownie spotkają to Cinnamone będzie się z niego naigrawać, gdzie to skończył wspaniały mieszkaniec stolicy, zero hipokryzji . Ale jego brak reakcji na docinki będzie kazał jej drążyć dalej? Dowolne wybierz, przekształć, jestem otwarta na propozycje! |
| | | Wiek : 30 Zawód : Obecnie brak. Dawniej: Mentorka, celebrytka, specjalistka od broni Przy sobie : laptop, fałszywy dowód tożsamości, paczka papierosów (20 sztuk), zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, tabletki do uzdatniania wody (3 sztuki), apteczka, śpiwór, butelka burbonu, żywność, gaz pieprzowy, telefon komórkowy, para kastetów, cztery gwiazdki Shuriken Znaki szczególne : Blizny: prawy obojczyk - postrzałowa, plecy, lewe żebro - szarpane; Cztery dziurki w lewym uchu;
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Sob Mar 21, 2015 2:22 pm | |
| Jak najbardziej mogą mieć napięte stosunki już z czasów Kapitolu. I do Cinny drążenie docinek jak najbardziej pasuje, szczególnie, gdy poczuje się bezpieczna u Conrada |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Pon Mar 23, 2015 9:20 pm | |
| to ja Ci podrzucam Gerarda i kolcowego Gavina |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Pon Cze 08, 2015 9:24 pm | |
| Hmmm hmmm hmmm. Co prawda Rei jest na razie jeszcze miła i nieosiągalna... ale za jakiś czas tu się zjawię, bo: |
| | | Wiek : 20 lat Zawód : Muzyk Przy sobie : paczka zapałek, latarka z wytrzymałą baterią, scyzoryk wielofunkcyjny, kastety, apteczka, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : Brak Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Sob Cze 20, 2015 8:26 pm | |
| Hej, my musimy się znać :D Pracujemy razem xD |
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Sro Cze 24, 2015 9:10 pm | |
| ReivenCzekam LisbethJa bardzo chętnie! Tylko jest taki problem, że Lewis w sumie nie pracował w getcie, bo nie mógł patrzyć na gitarę. W Violatorze robił jedynie za uchlejtusa. Nie wiem jakby to rozegrać :c |
| | | Wiek : 20 lat Zawód : Muzyk Przy sobie : paczka zapałek, latarka z wytrzymałą baterią, scyzoryk wielofunkcyjny, kastety, apteczka, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : Brak Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Sro Cze 24, 2015 9:16 pm | |
| W sumie ona czasem wpada do klubu poza pracą i kiedyś mogli razem się napić czegoś... albo możemy dopiero do rozegrać i pójść na żywioł :D |
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Sro Cze 24, 2015 9:18 pm | |
| To mogli się kiedyś spotkać. Lewis raczej spokojna dusza, ale mógł na przykład pochwalić jej występ czy klaskać jako jedyny trzeźwy słuchacz v: Bo teraz rozegrać coś ciężko, bo aktualnie fabularnie mój uroczy muzyk przerzuca kamienie w 12 3 |
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Sro Cze 24, 2015 9:19 pm | |
| No to mogli! I pogadać na temat muzyczki czy coś... i uu. Ale może jeszcze się kiedyś spotkają. T_T |
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Sro Cze 24, 2015 9:25 pm | |
| Tylko Lewiś to Kapitolczyk, Lisbeth nie będzie mieć z tym problemu? Zawsze można dać jakieś retro czy coś |
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance Sro Cze 24, 2015 9:36 pm | |
| Ona niby wychowała sie w dystrykcie, ale i tak wszyscy siedzieli w tym samym głównie w getcie to jest w stanie jakoś to przecierpieć :P |
| | |
| Temat: Re: Vangeance, Lewis Vangeance | |
| |
| | | | Vangeance, Lewis Vangeance | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|