|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 30 lat Przy sobie : zestaw pierwszej pomocy, wytrych, gaz pieprzowy, zdobiony sztylet
| Temat: Laura Pon Lis 10, 2014 1:12 am | |
| Przestałam wierzyć w to, że kiedyś pojawi się jakiś przyzwoity wzór relacji Tak czy owak przedstawiam ramowy plan karty" >> Urodziła się w Czwórce i tam mieszkała do mniej więcej 24. roku życia (chyba) >> Przez pięć lat mieszkała w Kapitolu razem z mężem, gdzie pracowała jako dziennikarka >> Na jakiś czas przed rebelią wróciła do Czwórki, gdzie jej matka została zamordowana a ona sama (z pomocą miłych panów) upozorowała własną śmierć >> Przez bliżej nieokreślony czas błąkała się po Panem, aż wkrótce ktoś się nad nią zlitował i postawił ją na nogi >> Kilka miesięcy od teraz wyniosła się od tamtej rodziny bliżej Kapitolu, do którego czasem zagląda W razie pytań krzyczeć, razem na pewno coś wymyślimy! |
| | | Wiek : 75 Zawód : chwilowo bezrobotny Przy sobie : leki przeciwbólowe, morfalina (1 gram)
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 11:45 am | |
| ekhem, ekhem, my się chyba znamy... Ale to jest chyba najmniej ważne. KARTA Przeczytałem, nie żałuję, przeczytam jeszcze raz. Poza tym - chcę coś dla Czarliego! Niech się chociaż znają z widzenia, minęli się na ziemiach niczyich bez słowa czy coś. |
| | | Wiek : 30 lat Przy sobie : zestaw pierwszej pomocy, wytrych, gaz pieprzowy, zdobiony sztylet
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 11:56 am | |
| No witam witam I pewnie, że musimy mieć coś z Charliem i chcę coś pozytywnego Charlie jest złodziejaszkiem, więc może kiedyś wielkim zbiegiem okoliczności wpadli na siebie (mniejsza z tym jak) i w jakiś magiczny sposób Laura, zanim jeszcze znalazła sobie kogoś kto by jej pomagał w Kapitolu, poprosiła go, żeby coś dla niej skombinował? I w ten sposób może mieć u niego dług wdzięczności? :D A tak poza tym, musimy wymyślić jakiś genialny reunion! za tą kartę zaczynam się rumienić |
| | | Wiek : 75 Zawód : chwilowo bezrobotny Przy sobie : leki przeciwbólowe, morfalina (1 gram)
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 12:05 pm | |
| Charlie na tajnej misji? JESTEM ZA! Chętnie później wykorzysta ten dług jak będzie czegoś potrzebował Poza tym - mogą wpaść na siebie kiedyś w DR! A reunionem już się zajmujemy! Rufus odwiedza Gavina, a później we dwóch zaczną szukać Laury |
| | | Wiek : 30 lat Przy sobie : zestaw pierwszej pomocy, wytrych, gaz pieprzowy, zdobiony sztylet
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 12:08 pm | |
| To w takim razie Laura rozsiądzie się na leżaczku z drinkiem w dłoni i okularami na oczach i poczeka, aż panowie ją znajdą |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 12:09 pm | |
| a ja bym chciała, żeby najpierw znalazł ją Gerard |
| | | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 12:14 pm | |
| to kiedy gramy? |
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 12:16 pm | |
| Aż tak się spieszy? Bo mi to bez różnicy |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 12:17 pm | |
| TAK, bo Cię ojciec dopadnie |
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 12:38 pm | |
| Ojciec to dopadnie najpierw Gerarda... |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 3:57 pm | |
| too ogarniamy z Franiem na pewno! <3 ale to Cię pomolestuję na pw dokładniej! z Maisie też się jakoś poznamy...ciociu? <3 chcę obiadek Ginsbergów! |
| | | Wiek : 35 lat Zawód : chirurg plastyczny na odwyku Przy sobie : zwłoki jeża, scyzoryk wielofunkcyjny Znaki szczególne : sporo cm w spodniach, wychudzony, trzęsące się dłonie Obrażenia : cukrzyca, liczne nałogi, szaleństwo
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 4:10 pm | |
| ŻOŃCIA |
| | | Wiek : 29 lat Zawód : dowódca Strażników Pokoju, oficer szkoleniowy, pilot {starszy oficer} Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, broń palna + magazynek, zezwolenie na posiadanie broni, przepustka do KOLCa, telefon komórkowy i, zależnie od sytuacji, pełne umundurowanie
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 6:03 pm | |
| Eee, yyy. Bratowa, o istnieniu której wiem, ale nie wiem, że jest moją bratową? |
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 9:41 pm | |
| Martynka, ogarniemy wszystko! I Frania i Mejzi MĘŻUŚ Emilka, że co? Mój mózg musi to przetworzyć... Coś na zasadzie "znam Cię, ale nie wiem, kim jesteś"? Iga tak bardzo nierozgarnięta |
| | | Wiek : 29 lat Zawód : dowódca Strażników Pokoju, oficer szkoleniowy, pilot {starszy oficer} Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, broń palna + magazynek, zezwolenie na posiadanie broni, przepustka do KOLCa, telefon komórkowy i, zależnie od sytuacji, pełne umundurowanie
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 9:49 pm | |
| Na zasadzie, że Chris może nawet użyczać Laurze łóżka od czasu do czasu (BEZ SKOJARZEŃ, PANEMOWE ZBOCZEŃCE), ale nie ma pojęcia, że Laura była/jest partnerką Gavina, o! |
| | | Wiek : 30 lat Zawód : naczelnik więzienia oraz przewodnicząca sztabu wyborczego Francisa Hargrove'a Przy sobie : paczka papierosów, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, zapalniczka, telefon komórkowy Znaki szczególne : krótkie włosy, piegi, wyprostowana sylwetka, idealna fryzura, chłód Obrażenia : lekkie osłabienie
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 10:01 pm | |
| Potrzebujesz może pozarodzinnej relacji? :D |
| Temat: Re: Laura Pon Lis 10, 2014 10:07 pm | |
| Hmm nie wiem jak z tym łóżkiem, bo w sumie Frank ma służyć jej pomocą, ale mogą się poznać w inny sposób... Pomyślę i dam znać I Ola, jak tak patrzę, to poza rodzinna relacja byłaby fajna. Ale jak powyżej, no ideas. |
| | |
| Temat: Re: Laura | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|