Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am
First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą?
Autor
Wiadomość
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 4:33 pm
Mogę zabić dzieciaki drące się pod oknem? ;___; Ni cholery nie da się przy nich uczyć D :
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 4:48 pm
Dzieci to szczęście i... Kto będzie pracował na Twoją emeryturę?
Calanthe Ross
Wiek : 19 Zawód : etatowy muzyk w Violatorze Przy sobie : karta Zawodowego Muzyka, gram morfaliny, leki przeciwbólowe (6 sztuk), nóż ceramiczny, medalik z cyjankiem Znaki szczególne : kulejąca lewa noga, wątła postura, czujny, skupiony wzrok Obrażenia : blizny na lewej nodze i plecach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 4:50 pm
Przykazanie któreśtam z kolei, nie zabijaj! Pjonteczka, też się uczę. Utworu na jutrzejszy blok koncertowy. :____:
Cassian Lancaster
Wiek : 30 Zawód : Wiceminister Finansów i Skarbu Państwa Przy sobie : Dokumenty, klucze, telefon, drobne, cygaro, zapalniczka Znaki szczególne : Blizna na prawym policzku.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 4:54 pm
Żeby pracowały na moją emeryturę najpierw muszę sama mieć możliwość jej dostania, a bez wykształcenia to tak kiepsko... TAKŻE.
Ja na koło końcowe z teledetekcji. xD Pjona!
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 5:35 pm
Zabijaj! Zrobimy zupkę.
Calanthe Ross
Wiek : 19 Zawód : etatowy muzyk w Violatorze Przy sobie : karta Zawodowego Muzyka, gram morfaliny, leki przeciwbólowe (6 sztuk), nóż ceramiczny, medalik z cyjankiem Znaki szczególne : kulejąca lewa noga, wątła postura, czujny, skupiony wzrok Obrażenia : blizny na lewej nodze i plecach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 6:39 pm
Pjonteczka, tyle że ja nawet nie wiem co to jest. xD Zupa zupą, ale podobno odpowiednio usmażone ciało ludzkie smakuje tak samo jak kurczak.
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 12, 2015 6:41 pm
Nawet nie próbuj zrozumieć co to jest, to jest po prostu dziwne Można zrobić pieczeń! Według jakiegoś przepisu z Hannibala!
Dominic Terrain
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Maj 17, 2015 12:03 am
KOCHANI, WIECIE, CO WYGRZEBAŁAM, CHOCIAŻ ASIA ZARZEKAŁA SIĘ, ŻE NIE DAM RADY? najlepszy link na świecie
Tak, to dokładnie to, o czym myślicie! 02 Lis 2012, zrobiło mi się bardzo sentymentalnie.
edit: OGLĄDAJCIE ZANIM ASIA SKASUJE xDD
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Maj 17, 2015 12:58 am
no cóż, NIE OD RAZU PANEM ZBUDOWANO.
Calanthe Ross
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Maj 17, 2015 7:12 am
Ojaaaa. Ale takie stare posty -najlepiej z błędami- chyba się najlepiej czyta.
Dominic Terrain
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 18, 2015 12:23 am
Łkam, bo pamiętam tę rozmowę.
Ashe Cradlewood napisał:
Asia i Ola, czyli o czym rozmawiają Adminki w czasie, kiedy mają omawiać losy forum. Asia Nick kierownik wycieczki <3 19:09 Ola no dokładnie, bawi mnie to <4 19:09 Asia kierow(nick) 19:09 Ola * <3 19:09 ... brawie tak dobre jak buntowNick .__. *prawie, no szlah Asia ahahaha 19:10 Ola SZLAG 19:10 Asia przynajmniej ma uniwersalne imię, do mnie pasują tylko... no nie wiem, lubię kAshe? xD 19:10 Ola *parska śmiechem* 19:11 śmieję się jak wariatka boże Asia właśnie ja też 19:11 Ola pokażmy to światu. xD 19:11 Asia poczekaj 19:11 właśnie robię fuzję tylko muszę się uspokoić, bo nie widzę klawiszy bo właśnie mi się przypomniało, że ludzie, z którymi mamy interakcje znikają 19:12 i patrz Nick i Ashe - bam i zNickAsh Ola 19:12 jezus Asia jezu popłakałam się 19:13 Ola ta kasza 19:13 matko i can't even... hm, jest jeszcze 19:13 mam mózg w Chashe? zawsze Chashe mnie niszczy. Asia 19:14 idę to wrzucić w kwiatki, mogę? xD Ola proszę bardzo. xDD 19:14 ale ja właśnie zakrztusiłam się sokiem będziesz płacić za mój pogrzeb EJ, ASIA ASIA 19:16 moja czapka ma dAshek! <3 Asia ... 19:17 Ola moja czapka ma dAshek, a w klatce ćwierka ptAshek 19:18 Asia ...wychodzę
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 18, 2015 11:00 am
To jak już jesteśmy przy wspominkach, to patrzcie, co ja znalazłam
Calanthe Ross
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 18, 2015 4:05 pm
To jak tak już na serio jesteśmy przy wspominkach...
*aż łezka się w oku zakręciła*
*łezka po raz kolejny xDD*
Takie tam. Anno Domini 2012. xD
Ewangelina Stirling
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Maj 21, 2015 10:03 pm
Joasia z racji swoich dzisiejszych urodzin dostała od swojego chłopaka martwe zwierzątko.
Lophia Breefling
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Maj 22, 2015 12:43 pm
Może to lekki spam, ale chciałam oznajmić, że przeżyłam matury, poszło mi dobrze (zależy w czym, w większości bardzo dobrze), nadal mam trochę do zrobienia: zaczynam kurs na prawko, mam pracę do napisania i przygotowania na egzaminy wstępne, ale *odchrząkuje* zaczęłam prawdziwe wakacje od środy po ustnym polskim, więc... *werble* *no dobra, nie aż tak* z lekką obawą mogę uznać, że wracam. Jakby ktoś chciał ze mną pograć, zgłaszajcie się na pw do Lophii (tu jestem najczęściej) albo na fb (gg nie otwieram raczej, ale w razie potrzeby mogę). Tęskniliście? :D dobra, nie, nie musicie tego mówić, ale cieszę się, że wracam, może wróci mi też wena, wreszcie
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Maj 22, 2015 12:51 pm
LUMIIIIIIII <3
pewnie, że tęskniliśmy <3
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 23, 2015 3:32 pm
Dziękuję, dziękuję za te dwa cudowne lata! Do powyższych podziękowań (nagrywanych kalkulatorem) chciałabym dodać jeszcze przeprosiny za odpisywanie przez sto lat i znikanie co jakiś czas (pula wypadków losowych już dla mnie wyczerpana). No i dziękuję wszystkim mordkom, z którymi mogłam się przez te dwa lata spotkać, to były fantastyczne dni! ;* Uwielbiam Was wszystkich, jesteście najcudowniejszą forumową ekipą! Czego pragnę najbardziej? Pokoju na świecie. I umiejętności montowania filmików. Peace & Love!
P.S Outfit sponsorowany przez Adriana ;*
Cassian Lancaster
Wiek : 30 Zawód : Wiceminister Finansów i Skarbu Państwa Przy sobie : Dokumenty, klucze, telefon, drobne, cygaro, zapalniczka Znaki szczególne : Blizna na prawym policzku.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 23, 2015 3:43 pm
Awwww! Sto lat na Panem, bestyjo! Oby jak najlepiej Ci się tutaj dalej siedziało i jak najlepiej knuło, dramowało i pisało! I żeby wena Ci zawsze łaskawa była! I kto powiedział, że nie umiemy robić gifów z filmiku? *chichocze cicho*
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 23, 2015 3:44 pm
AGA
To jest kochane, sto lat na forum!
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 23, 2015 4:30 pm
Aga MAŁY wstydzioch.
Hehehe, dobrze wygląda mój outfit! <3
Mathias le Brun
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 23, 2015 9:35 pm
HEHSHEHS.
< 3
TAKIE SYTUACJE SĄ KRĘPUJĄCE (STRASZNIESTRASZNIESTRASZNIE), ŁAP MILIONY SERC.
Cypriane Sean
Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 23, 2015 9:44 pm
Awww, o matko, Aga, brak mi słów po prostu. Wszystkiego panemowego. <333
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 23, 2015 9:54 pm
Cassian Lancaster napisał:
Awwww! Sto lat na Panem, bestyjo! Oby jak najlepiej Ci się tutaj dalej siedziało i jak najlepiej knuło, dramowało i pisało! I żeby wena Ci zawsze łaskawa była! I kto powiedział, że nie umiemy robić gifów z filmiku? *chichocze cicho*
Vivian Darkbloom napisał:
AGA
To jest kochane, sto lat na forum!
Charles Lowell napisał:
Aga MAŁY wstydzioch.
Hehehe, dobrze wygląda mój outfit! <3
Mathias le Brun napisał:
HEHSHEHS.
< 3
TAKIE SYTUACJE SĄ KRĘPUJĄCE (STRASZNIESTRASZNIESTRASZNIE), ŁAP MILIONY SERC.
Cypriane Sean napisał:
Awww, o matko, Aga, brak mi słów po prostu. Wszystkiego panemowego. <333
Jeremy Parrish
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 23, 2015 10:49 pm
"Dobrze, że nie umiecie robić gifów i nie zrobicie gifów z tej wpadki"
Aga, lovelove <33
Cordelia Snow
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 23, 2015 10:51 pm