Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:26 pm | |
| Słucham. |
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:26 pm | |
| o to mi chodzi! |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:27 pm | |
| - Mathias le Brun napisał:
- Słucham.
Kamiś - nowy Majk powiedział, że będzie traktował Di jak córkę <3 |
|
| |
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:30 pm | |
| to wspaniale, ale co to za ojciec chrzestny - Gerard.
to dziecko nie ma szans być normalne. : CC
|
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:33 pm | |
| popatrz na to z drugiej strony, Gerard będzie traktować ją jak córkę... STAPH, EWCIA, STAPH |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:47 pm | |
| nie wiem o co chodzi, ale się cieszę! |
|
| |
| |
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:54 pm | |
| Gerard! Łapy precz od Di!!! Żadnego traktowania jak córkę. To się źle kończy... dziwnym seksem i ciążami. Brrrr |
|
| |
Wiek : 27 Zawód : ZABÓJCA NA USŁUGACH COIN Przy sobie : Aparat fotograficzny, nóż, komórka.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 10:18 pm | |
| Zaczynam się bać, ale okej. Nic mi nie jest. *zerka na otoczenie* Przy okazji witam tych, których nie znam, a powinienem |
|
| |
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 10:23 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 27 Zawód : ZABÓJCA NA USŁUGACH COIN Przy sobie : Aparat fotograficzny, nóż, komórka.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 10:29 pm | |
| - Ashe Cradlewood napisał:
- Czeeeeść! <3
No cześć :D |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 10:32 pm | |
| Mężuś <3333 *rzuca się radośnie na szyję i tuli* |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 10:35 pm | |
| - Reiven Ruen napisał:
- Mężuś <3333 *rzuca się radośnie na szyję i tuli*
*odtula i maca* Żoncia <3 Z kim mnie zdradzałaś, jak mnie nie było? |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 10:39 pm | |
| Kochanie, nie przy ludziach:p Zdradzać? Ja? Nieeee.
W ogóle chciałam powiedzieć że za 2 tygodnie i 1, 5 godziny będę stara:((( |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 10:41 pm | |
| - Reiven Ruen napisał:
- Kochanie, nie przy ludziach:p Zdradzać? Ja? Nieeee.
W ogóle chciałam powiedzieć że za 2 tygodnie i 1, 5 godziny będę stara:((( Ja byłem stary 24 stycznia. Także znam Twój ból słońce. |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 10:46 pm | |
| Jak bardzo stary? I jak masz na imię (bo my tutaj lubimy wiedzieć takie rzeczy:D) |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 10:55 pm | |
| - Reiven Ruen napisał:
- Jak bardzo stary? I jak masz na imię (bo my tutaj lubimy wiedzieć takie rzeczy:D)
Płeć męska, Filip, 23 lata, biseksualny, walnięty i uroczy? A wy? |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 10:56 pm | |
| - Reiven Ruen napisał:
- Gerard! Łapy precz od Di!!! Żadnego traktowania jak córkę. To się źle kończy... dziwnym seksem i ciążami. Brrrr
to ja może przywitam Majka NR MILION cześć |
|
| |
| |
| |
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 11:11 pm | |
| - Michael Levittoux napisał:
- Reiven Ruen napisał:
- Jak bardzo stary? I jak masz na imię (bo my tutaj lubimy wiedzieć takie rzeczy:D)
Płeć męska, Filip, 23 lata, biseksualny, walnięty i uroczy?
A wy? Yeah, rocznik '92! Starszaki witają starszaków! |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 11:16 pm | |
| Majk chce żeby Ger do niego przyszedł... hmmm *odnajduje swoją starą patelnię* Filip, jesteś jeszcze młody. Ja będę mieć 3 z przodu |
|
| |
| |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 11:19 pm | |
| - Reiven Ruen napisał:
- Majk chce żeby Ger do niego przyszedł... hmmm *odnajduje swoją starą patelnię*
Filip, jesteś jeszcze młody. Ja będę mieć 3 z przodu Imię proszę. No to co. Może lubię starsze? Ponoć bardziej doświadczone <3 |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 11:21 pm | |
| Ja jestem Aś. Jestem starej daty, ominęło mnie gimnazjum, nie miałam gdzie zdobywać doświadczenia.:p |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lut 02, 2015 12:55 am | |
| Czeeeeeść! CO? Jak to rocznik '92? Co? Dlaczego :c Czyli ludzie mający 23 lata teraz są z '92? Już się cieszyłem, że ktoś w moim wieku, a tu taki szok. Jestem stary. *idzie przeżywać kryzys* |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
|
| |
|