Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 1:39 pm | |
| |
|
| |
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 2:22 pm | |
| Hugh |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 2:25 pm | |
| Fransio |
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 5:27 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 19 lat Zawód : nauczycielka muzyki Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 7:19 pm | |
| Scarlett |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 7:40 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 44 lata Zawód : Specjalista ds. dekonspiracji i kontrwywiadu Przy sobie : Fałszywy dowód tożsamości , pozwolenie na broń i broń, zapalniczka. Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 7:46 pm | |
| Ja bym daaał... Lennart |
|
| |
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 7:56 pm | |
| JA! Jako Aga, bo Fassbender to mój mąż <33 |
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 7:57 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 44 lata Zawód : Specjalista ds. dekonspiracji i kontrwywiadu Przy sobie : Fałszywy dowód tożsamości , pozwolenie na broń i broń, zapalniczka. Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 8:06 pm | |
| Ashe |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 8:30 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 28 Zawód : Opiekun Społeczny/Zastępca Prezesa ds. Pracy i Polityki Społecznej Przy sobie : torebka, portfel ze zdjęciami najbliższych, zestaw pierwszej pomocy, laptop, stała przepustka do Kwartału
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 8:49 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 8:50 pm | |
| BLEJZ TAK BARDZO. |
|
| |
Wiek : 28 Zawód : Opiekun Społeczny/Zastępca Prezesa ds. Pracy i Polityki Społecznej Przy sobie : torebka, portfel ze zdjęciami najbliższych, zestaw pierwszej pomocy, laptop, stała przepustka do Kwartału
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 8:52 pm | |
| Mathias, why not? |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 9:01 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 9:24 pm | |
| ja |
|
| |
Wiek : 28 lat Zawód : Producent broni Przy sobie : Scyzoryk, paczka zapałek, telefon.
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 11:12 pm | |
| Ja! |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 11:22 pm | |
| jak już idziemy tym schematem... ja :D |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 11:26 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 27 lat Przy sobie : Licencja na broń palną, broń palna, para kastetów, idealna celność, fałszywy dowód tożsamości, kamera, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, nóż wojskowy
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 11:36 pm | |
| Pippna dawno nie dawałam |
|
| |
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 11:56 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 39 lat Zawód : Psychiatra/Dyrektor Psychiatryka Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 11:57 pm | |
| A może Gabryś? |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [3] Wto Maj 06, 2014 11:59 pm | |
| Najperw musieliby się poznać xd Chazio xD |
|
| |
Wiek : 39 lat Zawód : Psychiatra/Dyrektor Psychiatryka Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków
| Temat: Re: Parujemy! [3] Sro Maj 07, 2014 12:01 am | |
| Don't worry! Wszystko jest możliwe I Malcolma łap <3 |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [3] Sro Maj 07, 2014 8:18 am | |
| egoistycznie, ale znów ja |
|
| |
| Temat: Re: Parujemy! [3] | |
| |
|
| |
|