|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 12, 2014 9:05 pm | |
| Sobota według Asi:
1. "O, jakiś nowy serial! Zobaczę sobie pilota" 2. "Hm, no dobra, całkiem spoko, ściągnę odcinki, które są, obejrzę jak będę mieć chwilę" 3. "Co, ale jak to już 21!"
I tak w trzech krokach umarły moje wielkie plany na pisanie postów. <3 |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 12, 2014 9:18 pm | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 12, 2014 10:18 pm | |
| Brawo, Aś nie żebym nie zrobiła tego samego xD |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Kwi 13, 2014 9:27 pm | |
| - Cytat :
- Jest wysoki na siedemnaście metrów, zaś grubość zbudowanych z żelbetonu ścian i stropów sięga trzech metrów. Jednorazowo może się w nim ukryć pięć tysięcy osób.
O schronie w Szczecinie... przez Aś zwróciłam uwagę na to, że to nie żelbeton, tylko żelbet :P Zostałam spaczona |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Kwi 13, 2014 10:32 pm | |
| Aś, jeszcze łagodnie, ja zaczęłam się zastanawiać, jakie siły mogą przenieść trzymetrowe stropy. xD |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Kwi 13, 2014 10:33 pm | |
| A ja z innej beczki xD Zombie Cat + Emilie Autumn <3 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Kwi 13, 2014 10:33 pm | |
| Ale ja nie powinnam wiedzieć takich rzeczy... Moje życie zmieniło się na zawsze. Chyba napiszę o tym wiersz. |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 12:55 am | |
| Czy tylko mnie nie działa chatbox? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 12:58 am | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 1:02 am | |
| Teraz mi działa, ale jak byłam w pracy to przez cały dzień nie działał. |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 1:04 am | |
| |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| | | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 9:01 am | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 10:26 am | |
| - Cordelia Snow napisał:
- A ja chciałam tylko lojalnie przypomnieć, że jeśli nie oglądaliście jeszcze GoT (a tym bardziej, jeśli nie czytaliście) to trzymajcie się z daleka od Tumblr'a. Nie tylko ja zaszalałam z reblogowaniem
*odpala ściąganie* Wcale nie wstałam półtorej godziny wcześniej, żeby zdążyć obejrzeć GoT przed zajęciami, skądże! :D |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 10:50 am | |
| No, brawo. Ja sobie obejrzę drugi odcinek na HBO dzisiaj |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 11:06 am | |
| Mogę zacząć płakać? Co za cholerstwo z tym egzaminem. Na wszystkie pytania innych grup znalam odpowiedzi, NA WSZYSTKIE, tylko nie na swoje, kurwa mać |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 11:09 am | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 11:42 am | |
| Eh i jeszcze mój komputer przestał współpracować z eduromem 3 |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 3:05 pm | |
| Ekhem... Co się działo przez ostatnie... Trzy-cztery miesiące? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 6:00 pm | |
| Pewnie już wiecie, ale i tak to powiem - Igrzyska Śmierci: W pierścieniu ognia zgarnęło w nocy nagrodę za film roku. Josh wygrał w kategorii aktor, a Jennifer w kategorii aktorka. Na ceremonii byli Josh i Sam i jak odbierali nagrodę, to Josh zadedykował ją Philipowi Seymourowi Hoffmanowi <3
Niestety nie było zwiastuna Kosogłosa. :(
Był za to sneak peak z The Fault in Our Stars. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 11:41 pm | |
| A ja wam powiem: popierdoliło mnie chyba już do reszty do kurwy nędzy. -.- O co chodzi? Umówiłam się do okulisty na jutro na zakładanie soczewek. W czym problem? Chwilowo jestem posrana ze strachu, nie mogę oglądać jak ktoś zakłada, albo zdejmuje soczewki, bo od razu mi niedobrze i ryczę Drapanie się po gałkach ocznych. Pogięło mnie. Jeżeli jutro się nie pojawię wieczorem to znaczy, że mnie soczewki zamordowały. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 14, 2014 11:59 pm | |
| *tula Sig* |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 12:00 am | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 12:17 am | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 6:24 am | |
| *wcale nie wyobraziłam sobie Sig jako rolnika, a panika to jakieś nasionka* |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |