|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Mar 01, 2014 11:32 am | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : pole dancer / stripper
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 02, 2014 5:06 pm | |
| i kolejny weekend ;) Jeden z piątki psów. |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 02, 2014 11:03 pm | |
| |
| | | Wiek : 20 lat Zawód : Śpiew jej pracą! A dorywczo: kelnerka
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Mar 02, 2014 11:06 pm | |
| Ano, mógłby wreszcie dostać ._. |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 03, 2014 6:17 am | |
| |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 03, 2014 10:15 am | |
| kocham leo i jego brak oscarów, ALE w tym roku zdecydowanie lepiej zagrał matthew <3 |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 03, 2014 12:30 pm | |
| Leo się w końcu doczeka. Ale powinien mieć. -.- Jezu... Czy to jest wodołaz? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 03, 2014 12:34 pm | |
| Viv, tak. Niufkowa suka 18 miesięcy ;) |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 03, 2014 12:40 pm | |
| Jezu... Ja się zaraz rozpłynę z zachwytu, jaaaakie cudo! Jaka cudowna sunia, jaka duuuża *.* Opowiedz o niej :D |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 03, 2014 12:42 pm | |
| Hahha, jak dojdzie do skutku moja współpraca z innym niufem, to dopiero zobaczysz dużego psa xD Jak go trzymam na ringówce to mam problem z dosięgnięciem tylnych nóg :D A ogólnie suka świetna z charakteru, leloch okropny, całuśnik (stała na stoliku groomerskim z łbem na wysokości mojej twarzy i musiałam ją trzymać, żeby nie zeszła to całowałam ją w nochala - jak tylko przestałam to sama dostałam całusa zaplutego), na ringu jak jej ustawiam przednie nogi i się pochylam nad nią to wciska mi nos w policzek i tak stoi xD W ogóle ma na prawdę super charakter. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 03, 2014 12:45 pm | |
| O mamo, jak ja Ci zazdroszczę... Mam szajbę na punkcie wodołazów. Znajomy właściciel psów miał takiego mega cudownego psiaka, właśnie wodołaza, Maksa. W tym samym wieku, co mój pies, nawet tego samego dnia się urodzili. A z charakteru... Mamo, mogłam była się na niego rzucić i miziać, na wszystko mi pozwalał. Czesałam go, tarzałam się w śniegu, chodziłam, biegałam... Tylko że raka wykryli i trzeba było go uśpić... Jeny, jak masz zdjęcia, to pokazuj! <3333333 |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Mar 05, 2014 12:57 am | |
| |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : nauczycielka muzyki Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Mar 06, 2014 4:19 pm | |
| Oddam nerkę za karnet na OWF [*] http://orangewarsawfestival.pl/line-up |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Mar 06, 2014 6:42 pm | |
| :O Jeżu ._. Ja tam chcę, serio ._. A rzadko takie rzeczy mówię! |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 10, 2014 3:42 pm | |
| NO HEJ, JESTEM KAMA, ZŁAMAŁAM PALCA SWOJEJ MAMIE DRZWIAMI OD AUTA.
DŻIZAS KRAJST. |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 10, 2014 3:46 pm | |
| - Mathias le Brun napisał:
- DŻIZAS KRAJST.
Amen. Bójcie się Kamy, połamie Wam paluszki. ._. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 10, 2014 4:29 pm | |
| ...Kama? O.o
KONIEC Z PRACAMI SEMESTRALNYMI, FUCK YEA! |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Mar 10, 2014 7:38 pm | |
| Może przydadzą się do naszyjnika Katy? xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Mar 13, 2014 10:43 am | |
| Madre zachowania Oli: Włączyć sobie "Króla Lwa". Popłakać się tak, że aż głupio wyjść na ulicę, a trzeba się na zajęcia zbierać |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| | | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Mar 13, 2014 9:05 pm | |
| Heeej :D Tak mnie naszło na wspomnienia i usłyszałem pioseneczkę z promo Cilii, no i wiecie. Ale pewnie będę wciąż tak skakał z obecnością, bo egzaminy itepe. |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Mar 13, 2014 10:33 pm | |
| I ten av do tego. Pierwsze skojarzenie: Booker 40 lat później |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Mar 13, 2014 10:35 pm | |
| ...40 to chyba za dużo O.o |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Mar 13, 2014 10:38 pm | |
| Ciii .. tak mi się napisało, a ty już się czepiasz ;____; Może być i... 30? (Tak bardzo go postarzamy, by w wieku 47 lat tak wyglądać ) |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Mar 13, 2014 10:48 pm | |
| Zawsze do usług! edit: Czemu nie widzę emotek w postach? O.o |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |