|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 31 lat Zawód : Hacker-informatyk-szpieg i płatny morderca Coin Przy sobie : Przy sobie: broń palna, nóż, latarka, scyzoryk, lokalizator, jedzonko, butelka wody| W plecaku: śpiwór, krótkofalówka, butelka wody, reszta jedzonka, baterie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 18, 2014 3:03 pm | |
| TAKI CHUJ! |
| | | Wiek : 19 Zawód : pole dancer / stripper
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 18, 2014 3:08 pm | |
| Tralalala, zadziwiająco dużo dobrego. |
| | | Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 19, 2014 2:08 am | |
| Co do sesji... masz moje pełne wsparcie! |
| | | Wiek : 33 Zawód : Chirurg Plastyk, Urazowy.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lut 20, 2014 12:11 am | |
| Dostać PW i nie móc odpisać bo : This or those user(s) do not wish to receive private messages. Not funny. D :
|
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lut 20, 2014 12:12 am | |
| |
| | | Wiek : 33 Zawód : Chirurg Plastyk, Urazowy.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lut 20, 2014 12:14 am | |
| Ania od Anthony'ego. Już wcześniej miałam sama do niej napisać i też przez to nie mogłam. |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 23, 2014 4:06 pm | |
| |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lut 24, 2014 10:09 am | |
| POPRAWIŁAM EGZAMIN NA 4 |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lut 24, 2014 3:11 pm | |
| GRATULUJEMY NASZEJ MĄDREJ OLI! ~Lo i Jack |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 25, 2014 11:58 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 1:22 am | |
| 7 marca będzie premiera w USA. Ale już może coś wyciekło :P |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : prostytutka/kwiaciarka Przy sobie : W plecaku: proca, latarka, zwój liny, zapałki, pusta butelka, nóż, widelec, latarka, kompas, paczka z jedzeniem; w ręku: pistolet Obrażenia : lekko obite plecy, rana na łydce po ugryzieniu szczura
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 11:20 am | |
| Chwila, COJAKCO, CO TO JEST *_* |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 2:15 pm | |
| Cała scena jest tutaj: http://captain-magnesium.tumblr.com/post/77889794304 I jeszcze: http://yeidi7.tumblr.com/post/77881573388 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 6:08 pm | |
| Związany Finn... Finn wyprowadzany na spacer... MRACH! |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : prostytutka/kwiaciarka Przy sobie : W plecaku: proca, latarka, zwój liny, zapałki, pusta butelka, nóż, widelec, latarka, kompas, paczka z jedzeniem; w ręku: pistolet Obrażenia : lekko obite plecy, rana na łydce po ugryzieniu szczura
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 6:10 pm | |
| YKHM, CHYBA CZAS SIĘ EWAKUOWAĆ Z CZYJEGOŚ MIESZKANIA |
| | | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 6:26 pm | |
| Kamiś no wiesz? Łamiesz mi serduszko :(((( PISZ POSTA! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 6:28 pm | |
| NIE MAM WENY NA FINNICKA, UGH UGH. FINNIEL < 33 AW. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 6:30 pm | |
| Czy to jakieś prorocze zdjęcie?! |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 6:33 pm | |
| Jest film z Claflinem i Collins < 3 Awww. Love, Rosie. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 6:41 pm | |
| Co robiłam w niedziele :P |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 6:47 pm | |
| Ale super, jak w tych programach amerykańskich *_*
I jak ci poszłoo? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 6:48 pm | |
| *nie wie o jakie programy chodzi, bo nie ma telewizji*
Mogę Ci rzucić tytułami, ale to i tak nic nie da XD Zdobyliśmy co było dla nas ważne* :P
* czy raczej ważne dla właścicielki XD
Ostatnio zmieniony przez Yadira Kadiev dnia Sro Lut 26, 2014 6:50 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 6:50 pm | |
| |
| | | Wiek : 18 Zawód : awanturnik Przy sobie : nic, wszystko ma Richard :3
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 26, 2014 7:31 pm | |
| |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach