Temat: Czego teraz słuchasz? Nie Paź 27, 2013 5:34 pm
First topic message reminder :
czyli co Ci w duszy (głośnikach/słuchawkach) aktualnie gra <3
u mnie: arcade fire - afterlife <3 (miejsce do pochwalenia się niesamowitym gustem muzycznym )
Autor
Wiadomość
Daisy Daignault
Obrażenia :
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Wrz 06, 2014 7:15 pm
Eva Magnus
Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Wrz 07, 2014 10:35 am
。◕ ‿ ◕。
Delilah Morgan
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Wrz 07, 2014 6:51 pm
Charlie Smith
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Wrz 08, 2014 8:08 pm
bo jest video
Delilah Morgan
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Wrz 08, 2014 11:03 pm
Wpada w ucho. ^.^"
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Wrz 12, 2014 12:36 pm
zaraziłam się
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Wrz 12, 2014 2:24 pm
Delilah Morgan
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Wrz 12, 2014 3:15 pm
Previa Benner
Wiek : 30 lat Zawód : Strażnik Pokoju || pani oficer Przy sobie : broń palna, magazynek z piętnastoma nabojami, w pełni skompletowany mundur żołnierza, telefon, paczka papierosów, zapalniczka, nóż ceramiczny, krótkofalówka, antybiotyk (3 tabletki) Znaki szczególne : blizny na dłoniach, szaleństwo w oczach, dziura zamiast serca Obrażenia : ogólne osłabienie (boli mnie głowa i nie mogę spać ♫)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Wrz 12, 2014 7:43 pm
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Wrz 12, 2014 9:24 pm
Delilah Morgan
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Wrz 12, 2014 11:55 pm
Okeeej... Nawet nie zauważam już, że to leci. XD
Ruby Hempstead
Wiek : 35 lat Zawód : Asystentka Rufusa Ginsberga Przy sobie : telefon komórkowy, prawo jazdy, gaz pieprzowy, paczka papierosów, paczka zapałek
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Wrz 13, 2014 12:09 am
Miranda Angelini
Wiek : 26 Zawód : złodziejka Przy sobie : latarka z wytrzymałą baterią, paralizator
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Wrz 13, 2014 2:14 am
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Wrz 13, 2014 2:18 am
Ruby Hempstead
Wiek : 35 lat Zawód : Asystentka Rufusa Ginsberga Przy sobie : telefon komórkowy, prawo jazdy, gaz pieprzowy, paczka papierosów, paczka zapałek
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Wrz 13, 2014 4:11 pm
Helen Favley
Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Wrz 14, 2014 3:54 pm
Okeeej.
Ruby Hempstead
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Wrz 15, 2014 1:46 pm
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Wrz 15, 2014 7:06 pm
wszystko przez Agatkę
Søren James Royce
Wiek : 33 Zawód : morduje za pieniądze, na razie dla Coin Przy sobie : broń palna, zezwolenie na posiadanie broni i laptop, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, nóż ceramiczny , fałszywy dowód tożsamości Obrażenia : Trwałe porażenie nerwu przy powiece - stąd tik nerwowy
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Wrz 15, 2014 7:43 pm
Jezu ja w kółko i to samo!
Niieee mam dla Ciebie miilooosciii
Helen Favley
Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Wrz 15, 2014 8:11 pm
Alex Morrigan
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Wrz 15, 2014 8:40 pm
https://www.youtube.com/watch?v=to1sL5v5Y6I Kasia, zabiję cię pewnego dnia. ^^"
Helen Favley
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Wrz 15, 2014 8:42 pm
*spamamamamammamamammamamamam * Wiem, że mnie kochasz. A to naprawdę dobre do pisania, no! Aż chyba sobie włączę.
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Wto Wrz 16, 2014 12:02 pm
Ruby Hempstead
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sro Wrz 17, 2014 10:44 pm
Wkręciło się :D
Maisie Ginsberg
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Wrz 18, 2014 11:39 am