|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 35 lat Zawód : Asystentka Rufusa Ginsberga Przy sobie : telefon komórkowy, prawo jazdy, gaz pieprzowy, paczka papierosów, paczka zapałek
| | | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Hempstead Pią Wrz 12, 2014 11:30 pm | |
| |
| | | Wiek : 35 lat Zawód : Asystentka Rufusa Ginsberga Przy sobie : telefon komórkowy, prawo jazdy, gaz pieprzowy, paczka papierosów, paczka zapałek
| Temat: Re: Hempstead Pią Wrz 12, 2014 11:32 pm | |
| No siemanko my mniej więcej wiemy, co chcemy? <3 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Hempstead Pią Wrz 12, 2014 11:36 pm | |
| z Gerardem tak, ale z resztą to ja muszę myśleć |
| | | Wiek : 35 lat Zawód : Asystentka Rufusa Ginsberga Przy sobie : telefon komórkowy, prawo jazdy, gaz pieprzowy, paczka papierosów, paczka zapałek
| Temat: Re: Hempstead Pią Wrz 12, 2014 11:36 pm | |
| |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Hempstead Pią Wrz 12, 2014 11:42 pm | |
| opowiem Ci na gg |
| Temat: Re: Hempstead Pią Wrz 12, 2014 11:43 pm | |
| Czekam! |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Hempstead Sob Wrz 13, 2014 2:59 pm | |
| Lizzy jest taaaaka śliczna! Ale no, do rzeczy. :D Podrzucam Ci Jazzy- jako, że ojciec Ruby był doradcą Snowa, mogły się znać z tego okresu. Jest między nimi duża różnica wiekowa, więc właściwie możemy pójść we wszystko- albo Jazz uważała Ruby za swoją kochaną starszą siostrę, której nigdy nie miała, albo strasznie irytowała pannę Hempstead, za którą nie przepadała. To już zależy od Ciebie! <33 No i mogę Ci jeszcze podrzucić Soneę, na razie nie mam pomysłu, ale to się może zmienić, o. :D |
| Temat: Re: Hempstead Sob Wrz 13, 2014 3:25 pm | |
| Hmmm, sama nie wiem! Ale myślę, że rzeczywiście mogłyby traktować się jak siostry. ;d Co do Sonei, too tutaj dla odmiany możemy iść w negatyw. Ruby mogła przyuważyć ją w KOLCu, bo sama miała tam przez moment mamę, którą w końcu wyciągnęła. |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Hempstead Sob Wrz 13, 2014 3:53 pm | |
| Pewnie, jestem jak najbardziej za! Sonea mogła się też dowiedzieć, że Ruby lubi Igrzyska, i to przeważyło szalę; wrogami może nie są, ale antypatia z pewnością wyczuwalna! :D |
| Temat: Re: Hempstead Sob Wrz 13, 2014 3:53 pm | |
| |
| | | Wiek : 38 lat Zawód : prezenter i gwiazdka telewizji Przy sobie : telefon, papierosy, zapalniczka Znaki szczególne : wiecznie rozszerzone źrenice, kultowe okulary na nosie, papieros w ustach
| Temat: Re: Hempstead Nie Wrz 14, 2014 9:53 am | |
| cześć ślicznotko, co będziemy miały? Maisie to prawie rodzina, Elijah to gwiazda ekranu no i Frank lekarz! jestem otwarta na wszystko! |
| | | Wiek : 33 Zawód : morduje za pieniądze, na razie dla Coin Przy sobie : broń palna, zezwolenie na posiadanie broni i laptop, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, nóż ceramiczny , fałszywy dowód tożsamości Obrażenia : Trwałe porażenie nerwu przy powiece - stąd tik nerwowy
| Temat: Re: Hempstead Nie Wrz 14, 2014 11:44 am | |
| Soren to właściwie całkiem rodzina ;> Stanęłyśmy na tym, że o sobie nawzajem na razie nie wiedzą, si? :D |
| Temat: Re: Hempstead Nie Wrz 14, 2014 4:48 pm | |
| Hej <3 Daisy prawie też jak rodzina, bo Ruby to przyszywana ciotka Alexa. I może im kibicować podczas Igrzysk! Maisie... hm, coś mi się wydaje, że Ruby nie będzie do niej pałać miłością. Ale ogólnie siedzę nad tymi relacjami i szczerze mówiąc nic nie przychodzi mi do głowy. Ty jesteś w tym lepsza <3
Tak, dokładnie, nie wiedzą o sobie ;d |
| | |
| Temat: Re: Hempstead | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|