Wiek : 31 lat Zawód : Wicedyrektorka szkoły w Kwartale Przy sobie : paczka papierosów (19 szt), zapalniczka, gaz pieprzowy
| Temat: Florence Pon Lis 17, 2014 10:25 pm | |
| Z pomysłem czy bez, kombinujmy na wszelkie sposoby <3 Bonusowo dorzucę "Florence w pigułce - czyli bez kija nie podchodź!" >> Urodziła się w Kapitolu, mieszkała z ojcem i nianią >> W dzieciństwie rozpieszczona, nie przez ojca a jego pieniądze >> Niezwykle ambitna już od dziecka >> Nie przepada za ludźmi, większość uważa za niegodnych sobie >> Zabiła męża lekami, które spowodowały śmiertelną wadę serca, ojca otruła już w Kwartale >> Uzależniona od papierosów, dumna,pyszna, egocentryczna, sarkastyczna i wredna (i jak tu takiej nie kochać?) Zaznaczam, że o pozytyw będzie raczej trudno, ale zawsze można wymyślić coś równie ciekawego
Ostatnio zmieniony przez Florence Blanchard dnia Pią Lis 21, 2014 8:26 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Wiek : 21 Zawód : kasjerka Przy sobie : dokumenty, gaz pieprzowy
| Temat: Re: Florence Pon Lis 17, 2014 10:27 pm | |
| No siemka, FLO Zapraszam na fajkę i... |
|
Wiek : 31 lat Zawód : Wicedyrektorka szkoły w Kwartale Przy sobie : paczka papierosów (19 szt), zapalniczka, gaz pieprzowy
| |
Wiek : 30 lat Zawód : naczelnik więzienia oraz przewodnicząca sztabu wyborczego Francisa Hargrove'a Przy sobie : paczka papierosów, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, zapalniczka, telefon komórkowy Znaki szczególne : krótkie włosy, piegi, wyprostowana sylwetka, idealna fryzura, chłód Obrażenia : lekkie osłabienie
| Temat: Re: Florence Pon Lis 17, 2014 11:00 pm | |
| Pamiętaj też o mnie |
|
| Temat: Re: Florence Pon Lis 17, 2014 11:06 pm | |
| Ja pamiętam o każdym! Zadbaj, żeby Avery pojawiła się w Kwartale, to możemy coś ogarnąć. Ale zaczęłabym ich znajomość od początku i zobaczyłybyśmy, co nam wyjdzie |
|