|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 29 lat Zawód : dowódca Strażników Pokoju, oficer szkoleniowy, pilot {starszy oficer} Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, broń palna + magazynek, zezwolenie na posiadanie broni, przepustka do KOLCa, telefon komórkowy i, zależnie od sytuacji, pełne umundurowanie
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Sro Sie 27, 2014 4:47 pm | |
| |
| | | Wiek : 21 lat Zawód : trenuje rekrutów na żołnierzy Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, para kastetów Znaki szczególne : tatuaż (kluczyk) na karku, złoty medalion na szyi, wojskowy chód Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Sie 31, 2014 7:44 pm | |
| |
| | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Sie 31, 2014 9:20 pm | |
| A ja baaaaaaaaaaaaardzo ładnie proszę o jakieś zacne avatary z Felicity Jones, bo leń ze mnie patentowany i grafik beznadziejny. |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Sie 31, 2014 10:47 pm | |
| |
| | | Wiek : 33 Zawód : morduje za pieniądze, na razie dla Coin Przy sobie : broń palna, zezwolenie na posiadanie broni i laptop, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, nóż ceramiczny , fałszywy dowód tożsamości Obrażenia : Trwałe porażenie nerwu przy powiece - stąd tik nerwowy
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Sie 31, 2014 11:21 pm | |
| A ja po raz kolejny z prośbą Mam animację, nie umiem jednakże NIC więcej z nią zrobić W takiej i takiej wersji: https://2img.net/h/i776.photobucket.com/albums/yy43/_Malinowa_/SOREN.gif https://2img.net/h/i776.photobucket.com/albums/yy43/_Malinowa_/KRZYS.gif Może być jakiś taki tekścior: I wanna hide the truth I wanna shelter you But with the beast inside There's nowhere we can hide albooo And when you're out there Without care, Yeah, I was out of touch. But it wasn't because I didn't know enough. I just knew too much. pasujeee też: If I told you what I was, Would you turn your back on me? And if I seem dangerous, Would you be scared? I get the feeling just because, Everything I touch isn't dark enough If this problem lies in me? Generalnie ukocham miłością wielką i obdarzę dozgonną wdzięcznością
Ostatnio zmieniony przez Søren James Royce dnia Wto Wrz 02, 2014 5:31 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Sie 31, 2014 11:45 pm | |
| Ajajaj! Cudne! Dziękuję straszliwie. ♥ |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : zastępca ministra technologii i cyfryzacji Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, paczka papierosów, zapalniczka, telefon komórkowy, fałszywy dowód tożsamości
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Sob Paź 04, 2014 8:52 pm | |
| Ładnie proszę o logo dla Bena. Zdjęć nie podrzucam, bo ze mnie leń, ale za to mam tekst:
co za bal! maskarada na sto par - co za bal w taką noc odrzuć twarz i stań się maską
ewentualnie:
czyj to wzrok? czyja twarz? kto jest kim? fakt czy fałsz? stary koń, młody lew, tutaj pik a tam trefl maski!
|
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Instruktorka sztuk walki Przy sobie : leki przeciwbólowe, gaz pieprzowy, fałszywe dokumenty, Śpiwór, Telefon, nóż zdobiony
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Czw Paź 09, 2014 5:05 pm | |
| Znów tu przyjeżdżam! Jeśli mogłabym to bardzo chciałabym jakieś avki z Oliver Sykes'em :D Ale ma być bardziej mrocznie niż jasno *--*
EDIT: Jakbyś mogła to prosiłabym jeszcze o podpisy ^^
Ostatnio zmieniony przez Freya Fawn dnia Nie Paź 12, 2014 9:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 19 Zawód : korzystanie z dobrej ciotki Przy sobie : karty do gry , scyzoryk wielofunkcyjny i latarkę z wytrzymałą baterią Znaki szczególne : jest głupi Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Czw Paź 09, 2014 5:17 pm | |
| zrobiłby mi ktoś podpis? taki minimalistyczny najlepiej |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Paź 19, 2014 8:04 pm | |
| NIEKONIECZNIE PROŚBA DO BASI - ROZPACZLIWA PROŚBA W ETER! <3
czy znalazłaby się jakaś dobrotliwa dusza, jaka mogłaby mi zrobić z filmiku gify? ;> z filmiku nawet odciętego na tych fragmentach! bo do tego momentu dobrnęłam, ale potem już nie ogarniam. albo chociaż wskazanie programu, gdzie takie cuda można zrobić!
ucałuję po stopkach, obdarzę fabularnym francuskim (buziakiem) od Maisie i w ogóle <3
|
| | | Wiek : 20 lat Zawód : Barmanka w Violatorze Przy sobie : Dowód tożsamości, heroina, 7 zatrutych strzałek, latarka, scyzoryk wielofunkcyjny Znaki szczególne : Tatuaż na udzie przedstawiający dużą, czerwoną różę Obrażenia : Rana cięta na lewym przedramieniu
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Sro Sty 07, 2015 7:26 pm | |
| Ja się oczywiście nie narzucam, ale jeśli miałabyś czas to, czy istniałaby możliwość wykonania wzorku do relacji i retrospekcji ? Pełen minimalizm i prostota - żeby pasowało do wszystkiego A jeśli miałabyś czas jeszcze na całkiem nieskompilowany podpis to chybabym cię wycałowała z radości <3 |
| | | Wiek : 19 Zawód : etatowy muzyk w Violatorze Przy sobie : karta Zawodowego Muzyka, gram morfaliny, leki przeciwbólowe (6 sztuk), nóż ceramiczny, medalik z cyjankiem Znaki szczególne : kulejąca lewa noga, wątła postura, czujny, skupiony wzrok Obrażenia : blizny na lewej nodze i plecach
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI Nie Maj 10, 2015 9:19 pm | |
| No czeeeeść. Teraz to ja cię będę męczyć! <3 Chciałoby ci się cuś dla mnie stworzyć? Zależy mi na podpisie z Carą i wzorkach do relacji/retrospekcji, do czegokolwiek xD Patrz jak ładnie cię prosżę. :D |
| | |
| Temat: Re: Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI | |
| |
| | | | Prośby o grafikę im. Basi Litościwej VI | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|