|
| Let it Snow (stare prośby) | |
| Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Let it Snow (stare prośby) Sob Lut 21, 2015 11:43 am | |
| Witam, dałoby radę jakieś fajne avy zrobić z Salma Hayek? Najlepiej by wyglądała tam w miarę ładnie, i coś w guście tego, jaki mam obecny. |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Sob Lut 21, 2015 1:10 pm | |
| Mam nadzieję, że któryś przypadnie do gustu, a gdybyś chciała avatary z jakiejś jej innej sesji albo graficzne to wołaj ;)) |
| | |
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Sob Lut 21, 2015 1:26 pm | |
| Gdybym mogła ustawić wszystkie, to zrobiłabym to A jakiś podpisik dałoby radę zrobić? |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Sob Lut 21, 2015 3:19 pm | |
| Jasne, że da radę. Podrzuć cytat albo piosenkę albo jakikolwiek tekst, jeśli chcesz. Gify, czy zwykłe obrazki? Jakieś specjalne kolory albo wzory albo cokolwiek? Pisz co chcesz, postaram się ogarnąć w miarę możliwości :> |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Nie Cze 07, 2015 6:20 pm | |
| Agaaa, czy Twój warsztatto podpisowy jest aktualny? <3 |
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Nie Cze 07, 2015 6:24 pm | |
| Jak najbardziej! Ale z wpisaniem gifu w grafikę pomaga Ola ( ;* ), bo mi fotoszopy ssą. Ale wszystko aktualne |
| | |
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Sro Lip 15, 2015 2:30 am | |
| Dobry wieczór! Mógłbym prosić coś z Channing Tatumem? Sam nie jestem zbyt sprytny, żeby znaleźć coś fajnego, a nawet jeśli, to i tak ze mnie kompletna, graficzna noga, więc nie wiem co się nada na avatar. |
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Sro Lip 15, 2015 7:58 am | |
| Jasne, postaram się wyczarować coś na wieczór, najpóźniej na jutro ;)) Jakieś specjalne zamówienia, zdjęcia z sesji, eventów, premier, Magic Mike'a? :D |
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Sro Lip 15, 2015 7:15 pm | |
| Jeśli potrzebujesz innego klimatu zdjęć, wołaj! ;) |
| | |
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Sro Lip 15, 2015 7:35 pm | |
| |
| | | Wiek : 28 lat Zawód : obecnie brak aka poszukuje; kradnie Znaki szczególne : zielono-niebieskie oczy w zależności od światła, ogólny wygląd ćpuna Obrażenia : blizny na torsie i plecach
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Sro Lip 29, 2015 5:00 pm | |
| Hej, jak będziesz mieć czas to poproszę coś z Benedictem Cumberbatchem na avatar <3 |
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Pią Lip 31, 2015 11:49 am | |
| Uwaga, leci Ben klik! Jakby coś było nie w klimacie to wołaj, dorobię! |
| | | Wiek : 28 lat Zawód : obecnie brak aka poszukuje; kradnie Znaki szczególne : zielono-niebieskie oczy w zależności od światła, ogólny wygląd ćpuna Obrażenia : blizny na torsie i plecach
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Pią Lip 31, 2015 9:10 pm | |
| Omfg, kocham cię, są cudowne <33 Dziękuję Ciężko mi się zdecydować na jeden, więc pewnie będę cały czas zmieniać I jeżeli mogę to poproszę jeszcze jakiś podpis w ciemnych barwach, może być też połączone z kolorem napisu nad awaterem (the pariah). Nie musi być graficzny, chociaż jak znajdziesz coś z Benedictem to why not, ale równie dobrze może być sam napis - ot, raczej coś prostego. Żeby po prostu pasowało i dobrze wyglądało Tekst wybierz jaki chcesz z tej lub tej piosenki. Zdaję się na ciebie, nie spiesz się i powodzenia <3 |
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Sob Sie 08, 2015 1:21 pm | |
| |
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Sob Sie 15, 2015 12:03 pm | |
| Przepraszam za zapłon, w tym tygodniu czas wolny mnie nie lubił. Ale oto są i jeśli chcesz coś zmieniać, przemieniać i kombinować to wołaj, mogę też dodać gif, jeśli wolisz, albo pozbyć się któregoś z obrazków, zostawiając napis. Enjoy ;3 |
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) Nie Sie 16, 2015 12:49 pm | |
| Uu, dziękuję, są genialne, kocham mocno <3 |
| | |
| Temat: Re: Let it Snow (stare prośby) | |
| |
| | | | Let it Snow (stare prośby) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |