Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
Temat: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Nie Maj 26, 2013 7:48 pm
CIOCIU REI, BO MOJE RETROSPEKCJE TO ŚLICZNE SĄ. <3 Więc przybywam ponownie Cię męczyć, o relacje tym razem- mogę? W sumie jeden wzór wykorzystam trzy razy, nie będę się rozdrabniać. Coś delikatnego i subtelnego bym widziała, z góry dziękuję, bo wiem, że i tak piękne będzie. <3
Florian Crane
Wiek : 13 Zawód : Człowieczek łażący z reklama po targu i wnerwiający przechodniów
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Nie Maj 26, 2013 8:22 pm
Hm... Prosiłabym w sumie wzor do relacji... Wykorzystam podwójnie, więc może być coś delikatnego, zeby pasowalo i do Ev i do Florianka. Dałoby się? :)
Benjamin Levitt
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Nie Maj 26, 2013 8:26 pm
Da się. Poodpisuję na posty i zabieram się za wzory :)
Chantelle Troy
Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Nie Maj 26, 2013 8:44 pm
*nieśmiało podnosi łapkę* Wiem, że Cię podle wykorzystuję, ale czekolada obiecana, to będzie! Przydałyby mi się jeszcze jakieś uniwersalne kolorystycznie relacje, coś w stylu NA bo mi się strasznie spodobały, ale jakaś bardziej pasująca tu kolorystyka i bez tego miejsca na zdjęcie mojej postaci :) Dałoby radę? Mogę czekać nawet i miesiąc xD
Benjamin Levitt
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Nie Maj 26, 2013 8:46 pm
To ja może zrobię kilka wzorów i sobie powybieracie co tam chcecie :)
Seraphine Larousse
Wiek : 20 Zawód : aktorka i modelka; była ekskluzywna prostytutka
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Nie Maj 26, 2013 8:48 pm
Oj, widzę, że masz dużo roboty, ale jeszcze bym coś od siebie Ci dołożyła. Potrzebuję wzorów do retrospekcji dla Anthony'ego {coś klasycznego typu pergamin, książka} i Serpahiny {coś nowoczesnego}. Najlepiej gdyby miały suwak i miejsce na zdjęcie.
Chantelle Troy
Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Nie Maj 26, 2013 8:48 pm
Rei, tak by było ok ;D
Benjamin Levitt
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Nie Maj 26, 2013 9:23 pm
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Sro Maj 29, 2013 9:21 pm
To i ja bym o coś poprosiła. Widzę, że już masz kilka zamówień, ale z tym moim naprawdę nie musisz się spieszyć, Aś :) Prosiłabym o wzór do retrospekcji. Najlepiej byłoby gdyby to było w formie zwyczajnego brulionu albo myślałam o papeterii na suwak i jakiejś kopercie. Jak nie dasz rady, niech będzie ten brulion. :)
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Sro Maj 29, 2013 11:09 pm
Przepraszam za opóźnienia. Postaram się w niedzielę lub poniedziałek posiedzieć nad wzorami wszelkiej maści. Rowie - niestety np. nie da się zrobić tak, żeby list się wysuwał z koperty bo hovery mi tu nie działają, ale coś pomyślę. :)
Rowie Brasheres
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Czw Maj 30, 2013 10:58 am
Wysuwać się nie musi, ale dałoby radę, żeby już ta kartka wystawała z koperty i tylko był ten suwak na kartce? Mam nadzieję, że wiesz, co mam na myśli, bo nie za bardzo wiem, jak to wytłumaczyć xD Najwyżej mogę poszukać obrazka i Ci wysłać.
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Czw Maj 30, 2013 1:31 pm
Wiem wiem. Jak tylko ogarnę sprawy uczelniane to się tym zajmę. Stawiam na poniedziałek :)
Reiven Ruen
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Sob Cze 01, 2013 9:39 pm
Dla Rowie:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus. Donec venenatis, turpis vel hendrerit interdum, dui ligula ultricies purus, sed posuere libero dui id orci. Nam congue, pede vitae dapibus aliquet, elit magna vulputate arcu, vel tempus metus leo non est. Etiam sit amet lectus quis est congue mollis. Phasellus congue lacus eget neque. Phasellus ornare, ante vitae consectetuer consequat, purus sapien ultricies dolor, et mollis pede metus eget nisi. Praesent sodales velit quis augue. Cras suscipit, urna at aliquam rhoncus, urna quam viverra nisi, in interdum massa nibh nec erat.
Ostatnio zmieniony przez Reiven Ruen dnia Sob Cze 01, 2013 10:43 pm, w całości zmieniany 1 raz
Rowie Brasheres
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Sob Cze 01, 2013 9:49 pm
Ouuu... *.* Super, właśnie o coś takiego mi chodziło! Dziękuję bardzo! <3
Reiven Ruen
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Sob Cze 01, 2013 10:18 pm
Jakieś tam relki (oczywiście zmieniać można czcionkę czy kolor czcionki):
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Sob Cze 01, 2013 10:58 pm
Oj się mi posty pod postem robią :( Nie wiem dla kogo... chyba Isabelle była pierwsza. Ale jak się komuś podoba, to brać :)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus. Donec venenatis, turpis vel hendrerit interdum, dui ligula ultricies purus, sed posuere libero dui id orci. Nam congue, pede vitae dapibus aliquet, elit magna vulputate arcu, vel tempus metus leo non est. Etiam sit amet lectus quis est congue mollis. Phasellus congue lacus eget neque. Phasellus ornare, ante vitae consectetuer consequat, purus sapien ultricies dolor, et mollis pede metus eget nisi. Praesent sodales velit quis augue. Cras suscipit, urna at aliquam rhoncus, urna quam viverra nisi, in interdum massa nibh nec erat.
Wiek : 15 Zawód : bezrobotna Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk, fałszywy dowód, nóż
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Sob Cze 15, 2013 10:30 am
Rei, a byłabyś tak kochana i zrobiła taką prostą retrospekcyjkę na takiej jakby kartce z notesu? (takiej w linie) Bez obrazków, tylko żeby była data z jednej strony i tytuł na środku, tak jak się w listach pisze <3
To ja poproszę do retrospekcji i relacji. Jeśli nie masz za wiele czasu, to nie musi być to jakoś specjalnie skomplikowane. ;)
Reiven Ruen
Niestety nie wiem czy dam radę w najbliższych dniach coś zrobić :( Można wykorzystać ten kod co ostatnio dałam. A jak tylko znajdę czas i moc to porobię coś więcej :)
Prosił bym o jakiś makabryczny wzór dla relacji jeśli bylibyście tacy mili ;)
Reiven Ruen
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Pon Wrz 23, 2013 1:20 am
Dla męża:
[
Reiven Ruen
Temat: Re: Pracownia cioci Rei (stare prośby) Nie Lis 24, 2013 10:30 pm
Jak ktoś chce ruchomy avek to można wysyłać części składowe - gif i obrazek jakie mają być wykorzystane :)
Ewangelina Stirling
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu