|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 20 lat Zawód : Śpiew jej pracą! A dorywczo: kelnerka
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 22, 2013 7:59 am | |
| święta za pasem *-* |
| | | Wiek : 24 Zawód : Żołnierz; Oddział Reiven Przy sobie : przy sobie: zapalniczka, prawo jazdy, latarka, pistolet, zestaw pierwszej pomocy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 22, 2013 9:26 am | |
| Nie "święta za pasem" tylko "święta na Panem" xD |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 22, 2013 9:55 am | |
| A ja muszę: Kasia, cudny Javierowy avek, aż mi się zachciało umówić na grę. :D Wygląd jest kochany i pada śnieeeg! |
| | | Wiek : 20 lat Zawód : Śpiew jej pracą! A dorywczo: kelnerka
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 22, 2013 10:10 am | |
| To swoją drogą, że na Panem *-* Zaraz jadę do domu <3333 |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 22, 2013 11:49 am | |
| Jakość kamerkowa i może za wcześnie, ale chyba mi się nudziło w nocy i dzisiaj i o. Najlepszego, kochani. <3 |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 22, 2013 1:19 pm | |
| Ala dzięki ! <3 I jak chcesz to Jav'a mam wolnego, więc pisz pw. czy cuś Świątecznie się zrobiło na Panem (: |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 22, 2013 1:26 pm | |
| Lophia ! Ślicznee !<3 Ale musiało ci się nudzić serio xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 22, 2013 1:49 pm | |
| Pisałam pracę do 00:30, oglądając film, potem wzięłam zeszyt, jeszcze potem walnęłam się na łóżko z lustrzanką i robiłam zdjęcia lampkom na karniszu, wszystko dlatego, że miałam iść spać. xD |
| | | Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 22, 2013 2:50 pm | |
| TAK PIĘKNIE |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 22, 2013 3:08 pm | |
| Pięknie i świątecznie na forum <3 A może chcielibyście pomóc mi wprowadzić atmosferę na naszym fejsbukowym fanpejdżu? Zdjęcie Ali już wrzuciłam, a teraz czekam na resztę, przyślijcie mi coś na PW, wstawię do świątecznego albumu. Może być nawet rysunek w Paintcie (nie kłamcie, że nie umiecie, grałam z Wami w kalambury ;p) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.778793928801868.1073741831.654060624608533&type=3 HOŁ HOŁ HOŁ! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 22, 2013 4:25 pm | |
| O jejku, ja na fp Panem, jaki fejm. <3 xD Robię wszystko, żeby nie skończyć, serio, co dziesięć minut tu jestem. x.x |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 11:36 am | |
| A ja muszę powiedzieć, że oficjalnie zostałam psychofanką podpisu Agi, od wczoraj śmieję się jak głupia do monitora. xD Będę musiała to później gdzieś wrzucić, żeby zachować to dzieło sztuki dla potomnych. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 11:58 am | |
| Let it Snow! Uwielbiam to, ale w wersji ruchomej jest jeszcze bardziej ryjące mózg. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 12:28 pm | |
| GRATULACJE Aga wygrałaś w kategorii najlepszego podpisu, dla ciebie worek śniegu <3! |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 3:47 pm | |
| Aga podpis ! Antoś podpis ! Tylko ja wydaję się być na razie tak bardzo anty XD |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 4:01 pm | |
| Blejs też ma całkiem całkiem. xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 4:27 pm | |
| Ja mam taki nijaki, bo jakoś nie napisałam na nim nic w końcu... xD |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 5:14 pm | |
| Hahaha, a ja nawet nie zmieniłam. <3 Tylko avek mi się fartem znalazł, bo Simone trzasnęła kiedyś z nudów takie zdjęcie |
| | | Wiek : 32 Zawód : Żołnierz Przy sobie : noktowizor, tabletki do uzdatniania wody, broń palna, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, para kastetów
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 5:17 pm | |
| Wesołych Świąt! <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 5:20 pm | |
| Szkoda, że jedyne świąteczne zdjęcia Tay wyglądają tak. xD
Aww, Ola. <3 |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 5:21 pm | |
| Dla mnie są śliczne! <3
Ola, Ola, ulalalala. Dziękujemy. *u* |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 5:37 pm | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 5:52 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 6:19 pm | |
| Ola, jaaaakie śliczne!!! <333 |
| | | Wiek : 23 Przy sobie : dokumenty, klucze, telefon
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 23, 2013 7:54 pm | |
| |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach