|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 24 Zawód : Żołnierz; Oddział Reiven Przy sobie : przy sobie: zapalniczka, prawo jazdy, latarka, pistolet, zestaw pierwszej pomocy
| Temat: Pippin Sob Sie 31, 2013 9:50 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Pippin Nie Wrz 01, 2013 5:16 pm | |
| Wiadomość od: Reiven
Postaram się być jak najszybciej. Mam nadzieję, że ta dziewczyna nie jest z KOLCa. Postaraj się pozostawać nieruchomo i nie rzucajcie się w oczy. Mam nadzieję, że ta dziewczyna będzie umiała udawać rekrutkę
|
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Pippin Nie Wrz 01, 2013 8:32 pm | |
| Wiadomość od: Reiven
Jestem na miejscu. Stoję w drugiej uliczce od bramy, po prawej stronie. To chyba ulica Grimma czy jakoś tak. Jakby co to kulej. Potem wyjaśnię co i jak. |
|
| |
| Temat: Re: Pippin Nie Wrz 15, 2013 10:39 am | |
| Wiadomość od: Rei
Ellie jest u nas. Jemy kolację. Nie martw się o nią :) Przywiozę ją jutro do Ciebie. |
|
| |
| Temat: Re: Pippin Wto Wrz 17, 2013 1:08 pm | |
Mój tata ją polubił. Z Mikiem też się dogadała. Jutro idziemy na zakupy. Ładne pielęgniarki? Faceci. Wam jedno w głowie. Poproszę, żeby przysłali do Ciebie jakiegoś pielęgniarza, cobyś nie siał zgorszenia na oddziale. Pozdrowię. Wypoczywaj |
|
| |
| Temat: Re: Pippin Sob Paź 26, 2013 8:09 am | |
| Wiadomość głosowa od: Rei
|
|
| |
| Temat: Re: Pippin Sob Paź 26, 2013 9:35 pm | |
Lepiej spotkajmy się na mieście. Jestem na Sundown Boulevard |
|
| |
| Temat: Re: Pippin Czw Lis 14, 2013 5:36 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Sunny
Zawsze i wszędzie, jeszcze pytasz?
|
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: Pippin Sob Mar 22, 2014 9:01 am | |
| Nowa wiadomość od: Finnick
No tak, gazety trąbią, zero klasy. Sprawa ma się następująco: PIPPIN, TY ŻYJESZ GNOJU. Więc nie miej pretensji, martwych nie powiadamia się o zaręczynach, ale skoro już żyjesz to widzę cię dziś wieczorem u mnie, zapraszam Cię na piwo, nie marudź, zabierz swoją nałożnicę/kochankę/dziewczynę, czy kogo ty tam znowu masz. Rozumiemy się? |
|
| |
| Temat: Re: Pippin Wto Maj 06, 2014 7:31 pm | |
Hej. Piszę, żeby się upewnić, że Ellie dostała lekarstwo. Jakbyś czegoś potrzebował daj mi znać. W najbliższych dniach mogę być trochę nieosiągalna (mam pogrzeb do zorganizowania) ale dla Ciebie znajdę czas. Trzymaj się. |
|
| |
| Temat: Re: Pippin Wto Sie 12, 2014 12:00 am | |
Hej :) Wracam do prowadzenia oddziału. Mam nadzieję, że mogę Cię wpisać na listę. |
|
| |
| Temat: Re: Pippin | |
| |
|
| |
|