Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 12:58 am | |
| |
|
| |
Zawód : Troublemaker Znaki szczególne : avatar © laura makabresku
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 1:07 am | |
| ...chyba też zaczynam to shipować <33 ~ Ola-Nick, która boi się przelogować, bo wybuchnie jej telefon
|
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 1:20 am | |
| |
|
| |
Znaki szczególne : avatar © laura makabresku
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 1:38 am | |
| Nie pamiętam, kiedy on tak płakał, biedny. ;___; ~ Domi. |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 8:04 am | |
| - Cordelia Snow napisał:
- https://panem.forumpl.net/t409-kuchnia
THE SHIP IS SAILING! <3
Moje serduszko pękło :((( Aż spać nie mogłam, o! Kamiś jak mogłaś? Oberwie się Finnickowi oberwie. I wcale nie przemawia przeze mnie zazdrość :P to był szip <3 |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 11:16 am | |
| Ano BYŁ, ale lepszy jest TEN |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 11:22 am | |
| - Illisa De'Ath napisał:
- Ano BYŁ, ale lepszy jest TEN
O BOŻE NIE CZYTAJCIE TEGO |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 11:23 am | |
| HAHAHAHA! To są tematy dla osób o mocnych nerwach xD |
|
| |
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 11:30 am | |
| - Dominic Terrain napisał:
- Illisa De'Ath napisał:
- Ano BYŁ, ale lepszy jest TEN
O BOŻE NIE CZYTAJCIE TEGO Ja to sobie przeczytałam w maju, a potem pół dnia dochodziłam do siebie. A Adaś wciąż ma traumę.Biedna Rei ;C |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 11:31 am | |
| Huehuehue xD I tym oto sposobem wpadłam na pomysł kolejnej postaci
|
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 11:32 am | |
| No biedna biedna. Ale jakiego ma wyrozumiałego mężusia kochanego <3 |
|
| |
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 2:26 pm | |
| OBOŻE. Tylko nie to. ._. Moja psychika nadal płacze. Po co ja to czytałem? xD |
|
| |
Wiek : 13 Zawód : Człowieczek łażący z reklama po targu i wnerwiający przechodniów
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 2:45 pm | |
| Bedzie mnie to prześladowac nad morzem, dzięki ;_; |
|
| |
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 2:48 pm | |
| Dziwi mnie że wszyscy przeczytali to dopiero teraz. xD |
|
| |
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 2:49 pm | |
| Ja czytałem to już dawno. Tylko teraz mi się przypomniało, jak moja psychika rozpadła się na milion kawałeczków. Czy coś. xD |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 2:51 pm | |
| Ale Wy nadal mówicie o saloniku?
|
|
| |
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 2:53 pm | |
| Chyba już weszli pod prysznic, tak sądzę... |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 2:54 pm | |
| To dobrze, że nigdy nie przeczytacie moich postów z mojego dawnego forum... :P |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 2:55 pm | |
| ...Mamy się bać? Bardzo, czy bardzo bardzo? |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 2:57 pm | |
| co to za niemoralności się dzieją! |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 16, 2013 3:11 pm | |
| Cóż, to było forum fantasy... a ona i on byli demonami... wyobraźnia była nieograniczona. Ale tego nieprzeczytacie :P |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 1:31 am | |
| Dobra, napiszę tutaj me ogłoszenie parafialne! Moja kochana Drużyno Pierścienia, która składa się z Rory, Vivian, Charlesa i Lany(?) - piszcie już *tutaj*, zanim Kama jako nasz Sauron urwie mi głowę c: A KOLC na nas czeka, imprezę czas zacząć! <3 |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 1:51 am | |
| huehuehue :D Fajnie było i tyle xD Chyba zrobię czarny charakter jeszcze xD Może Sig uśmiercę 8)
Kolejna drużyna pierścienia? |
|
| |
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 9:54 am | |
| Hahaha, Fri... <3 Mówka mojego kuzyna jest bezcenna :] |
|
| |
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 11:55 am | |
| Sig, uśmiercisz Sig przed utratą dziewictwa? I don't believe. xD |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
|
| |
|