|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: O wszystkim i o niczym Pon Maj 06, 2013 11:27 pm | |
| First topic message reminder :
To co tygryski lubią najbardziej, czyli temat stworzony po to, aby nasz piękny spam nigdzie nie zaginął. <3 |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 1:20 pm | |
| A czemu nie? Nikt jej nie chce, więc i tak umrze jako dziewica xD A czy ze starości, czy z powodu wypadku to już szczegół. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 2:01 pm | |
| Miśki, co powiecie na forumowe koszulki? xD |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 2:03 pm | |
| Asia nam kiedyś obiecała na shoutboxie. xD |
| | | Wiek : 18 lat Zawód : brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 2:03 pm | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 2:04 pm | |
| Ja mam pomysł na to, żeby z przodu był napis grupy w danym kolorze, z tyłu The odds are never in our favor i adres forum. xD |
| | | Wiek : 18 lat Zawód : brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 2:09 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 2:18 pm | |
| Nie wiem jeszcze, bo to raczej będą ręcznie malowane, ale pewnie czarne xD
|
| | | Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 4:54 pm | |
| |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 4:55 pm | |
| |
| | | Zawód : Troublemaker Znaki szczególne : avatar © laura makabresku
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 4:57 pm | |
| |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 4:59 pm | |
| MG próbował być śmieszny < 3
CZARNEE. |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 5:06 pm | |
| |
| | | Wiek : 17 lat Zawód : Uczennica
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 11:43 pm | |
| nazwa grupy? O_O Mmm... okej, czyli ja mam tak: TheDaredevilIndependentBroodTribute xD |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 11:48 pm | |
| Ja bym chciała trybucią, na pamiątkę <33 Czarną, bordowe litery, ojeeej *___* |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 17, 2013 11:54 pm | |
| A nie lepiej zamiast ręcznie, to zrobić projekt na kompie i kupić taki papier do naprasowanek i naprasować? :>
|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sie 18, 2013 12:12 pm | |
| Katy - takie już robiłam, niestety w przypadku mojej drukarki mi się to nie opłaca, zrobiłam raz, nadruk zlazł po paru praniach. jest szansa zrobienia tego w specjalnej drukarni w Warszawie, ale z cenami może być gorąco, ja za zrobienie koszulki all print dałam 150 złotych.
MG, kochany MG, każdy MG będzie miał coś krwistoczerwonego na koszulce, takie są moje plany.
Wszystko zależy od dziewczyny, na którą liczę w kwestii robienia tych malunków, mojemu kumplowi narysowała farbami kucyki pony w czołgu (może brzmieć śmiesznie, ale wygląda cudownie). Na próbę spróbuję zrobić sobie jedną (no bez przesady, mam ochotę na każdą swoją grupę - ale tu znów wyskakuje kwestia ceny). Koszulki - no to już wola wszystkich, za 12,50 są całkiem fajne na RockMetalShopie.
A teraz, uwaga, wracam do życia na Panem. Nie było mnie moment i mam wrażenie, jakbym była nieobecna przez stulecia. <3 |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:26 am | |
| Gratulacje dla nowych modów! Mordeczki Waszych postaci CUDOWNIE wyglądają w ogłoszeniu! <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:27 am | |
| |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:31 am | |
| Trzeba zrobić dziewczynom chrzest bojowy, zaraz napiszę post, w którym będzie 3857894797 literówek. xD |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:34 am | |
| Gratki dziewczyny <3 Aś nie bądź aż tak okrutna *cieszy się, że sama nie musiała przechodzić takiego testu, bo pewnie by połowy nie znalazła* :P |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:36 am | |
| Możecie co jakiś czas wrzucać relacje nieaktywnych do działu... i kazać oddzielać piach od maku, czy jak to tam było xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:37 am | |
| Taaak, albo zrobię awanturę na krzykpudle i będę sprawdzać, czy ktoś mnie opieprzy. xD |
| | | Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:38 am | |
| Aga, oddzielanie userów aktywnych od nieaktywnych jest wystarczająco trudne, nie musimy angażować w to przyrody. xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:43 am | |
| A dostaną kolory? ;D Nie żebym cokolwiek sugerowała... |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:44 am | |
| No ba, że dostaną, dla Mathiaska majtkowy róż. <3 |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |