Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
Temat: O wszystkim i o niczym Pon Maj 06, 2013 11:27 pm
First topic message reminder :
To co tygryski lubią najbardziej, czyli temat stworzony po to, aby nasz piękny spam nigdzie nie zaginął. <3
Autor
Wiadomość
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 10:02 pm
Ojeeej.... <333333
Dziękuję :3
Gość
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 07, 2013 10:22 pm
Ker, najlepszego ;d też masz znak zodiaku lew? ;) a ja jestem z 1 sierpnia ;)
Anthony Larousse
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 08, 2013 8:46 am
Spóźnione, ale szczere :
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 08, 2013 10:33 pm
Dzięki xD
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 9:29 am
To jeszcze żeby nie zginęło: Panem w mediach i takie tam.
Wszyscy przytulamy naszą kochaną Alę, aww. <3
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 9:51 am
Oooo! Ale fajnie <3
Anthony Larousse
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 11:42 am
Jak najbardziej zgadzam się z tą jakże owocną opinią :D :D
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 11:44 am
No ba <3
Finnick Odair
Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 4:11 pm
< 333
Sabriel Kent
Wiek : 15 Zawód : bezrobotna Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk, fałszywy dowód, nóż
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 5:14 pm
Ależ moi drodzy, ja po prostu chciałam się choć troszku odwdzięczyć Asi i wam wszystkim za tą wspaniałą atmosferę ^.^ Ale widzicie - niespodzianka się udała! :D
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 5:15 pm
Niespodzianka się bardzo udała, Ala, i mam ochotę podarować Ci siedem cudów świata xDD
Finnick Odair
Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 5:18 pm
ja ósmy c:
Dominic Terrain
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 5:21 pm
<333
Anthony Larousse
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 5:37 pm
to ja dziewiąty c:
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 5:37 pm
Jeja, ja już wczoraj czytałem. Kochane i dziękujemy. <3 *_*
Florian Crane
Wiek : 13 Zawód : Człowieczek łażący z reklama po targu i wnerwiający przechodniów
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 10, 2013 7:54 pm
Omnomnomnomnom <3
Dominic Terrain
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sie 11, 2013 4:59 pm
Kochani, to ja jeszcze pozwolę sobie tutaj napisać - znowu ruszyły prace nad naszą gazetą, która, miejmy nadzieję, kiedyś wreszcie się pojawi. Jeśli ktoś chciałby uczestniczyć w jej tworzeniu i czuje się na siłach do pomocy, to niech śmiało się do mnie zgłosi; liczą się przede wszystkim chęci, więc nawet jeśli ktoś dopiero pojawił się na forum, to może jak najbardziej pomóc. C: Iii szukam też osób, które czytają wszystkie lub przynajmniej większość (nawet jeśli tylko pobieżnie) postów: Capitol's Voice cierpi na niedobór ploteczek, zarówno prawdziwych informacji, jak i tych wyssanych z palca. Trzeba się troszkę powyżywać na postaciach, mieszkańcy Kapitolu też chcą wiedzieć, co słychać u triumfatorów, kto jest z kim, kto kogo nie lubi i kto upił się na jakimś fajnym przyjęciu! xD Także jeśli ktoś ma choć chwilę czasu i chce zasiać zamęt, to śmiało.
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 14, 2013 9:04 pm
Już NIGDY nie powiem, że lubię burze! W każdym razie wróciłam i jestem tak bardzo zdesperowana, że ogłaszam to tutaj. Stęskniłam się za Wami cholernie! Nie miałam pojęcia, że to już ten etap uzależnienia Dx I przybyło parę nowych osób, cześć Wam!
sadfghjkvfdcsbasdfgh!!!! KOCHAM PANEM <333
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 14, 2013 9:07 pm
Askdsjfgnseruifgndvjakfsgnkdnl Aga! <3
Już mieliśmy wzywać policję, pogotowie i obdzwaniać szpitale. Plus rozważyliśmy 9358435903 teorii pod tytułem dlaczego-Aga-mogła-się-na-nas-obrazić. xD
Dominic Terrain
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 14, 2013 9:08 pm
AGAAAAAAAAAAA <333
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 14, 2013 9:11 pm
Aś i Ola <33
'Plus rozważyliśmy 9358435903 teorii pod tytułem dlaczego-Aga-mogła-się-na-nas-obrazić.'
Miałam to samo! Jej, jak się bałam, że wrócę, a tu nikt z kwiatami nie będzie czekał :C Nie no, żartuję. Ale lekkiej paranoi zdążyłam się nabawić.
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 14, 2013 9:16 pm
Agaaaa <3 Łączę się z Tobą w bólu braku kompa (przeżyłam tydzień bez Panem... najtrudniejszy tydzień mojego życia)
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 14, 2013 9:47 pm
A JA SIĘ DO CIEBIE CHOLERO NIE ODZYWAM. ._____. Tak się nie robi, wiesz?
Anthony Larousse
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 15, 2013 12:56 am
ZNISZCZĘ WAM ŻYCIE!
Illisa De'Ath
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 15, 2013 1:46 am