|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Nieobecności Nie Kwi 28, 2013 7:26 pm | |
| Wszystkie nieobecności dłuższe niż tydzień zgłaszamy tutaj. |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Nieobecności Pon Wrz 01, 2014 8:42 pm | |
| Cóż, ze względu na naukę i całą resztę, będę zaglądać na Panem niestety znacznie rzadziej. I żeby nie przyblokować wszystkich, zaznaczam z góry, że na razie postaram się tylko w miarę czynnie grać Raphaelem i Soneą, resztą postaci raczej grać nie będę, ewentualnie sporadycznie (i odpisy Annie postaram się wrzucić jak najszybciej ;___;). Za blokowanie i całą resztę z góry przepraszam, i to tyle. |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: Nieobecności Wto Wrz 02, 2014 7:14 pm | |
| Chyba powinnam to napisać: dopóki nie padam na twarz z braku snu i nadmiaru wosu chcę przysiąść do w miarę systematycznych przygotowań do matury. Pewnie niedługo mi się znudzi. :D Będę grać, ale mogę pojawiać się rzadziej. :> |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Nieobecności Czw Wrz 04, 2014 3:01 am | |
| Dobrze, i czas na mnie. Teraz będę pojawiać się raczej rzadziej, bo matura, bo rysunek i dodatkowe zajęcia: muszę się wybudzić z pięknego panemowego snu, niestety. Czas się wziąć do roboty. |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Nieobecności Nie Wrz 21, 2014 9:09 pm | |
| pokończę watki i na trochę przestaję pisać, potrzebuję świeżości i dystansu do pewnych spraw, wrócę fabularnie niebawem, pa <3 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Nieobecności Sro Wrz 24, 2014 11:09 pm | |
| Krąży nade mną jakieś piep...dzielone fatum - padł mi przed chwilą zasilacz do laptopa. Jadę jeszcze na baterii, ale za godzinkę "papa kompuś". Jutro idę szukać zasilacza... obym znalazła :( |
| | | Wiek : 33 Zawód : morduje za pieniądze, na razie dla Coin Przy sobie : broń palna, zezwolenie na posiadanie broni i laptop, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, nóż ceramiczny , fałszywy dowód tożsamości Obrażenia : Trwałe porażenie nerwu przy powiece - stąd tik nerwowy
| Temat: Re: Nieobecności Pią Wrz 26, 2014 11:34 pm | |
| :(((((((((((((((((((( Ola mnie już pewnie nienawidzi (wcale jej się nie dziwię), ale to, że nie odpisuję ostatnio i nie ma ze mną kontaktu nie jest celowe. Jestem chora, mam gorączkę, ledwo widzę na oczy, wydzwania do mnie szef z pretensjami a ja zastanawiam się czy mnie nie wypierdolą z uczelni, bo zostały dwa dni do rozliczenia a pewien stary dziad dalej nie wpisał mi oceny do usos-a. Spędziłam więc dwa dni na uczelni w przeróżnych kolejkach ledwo generalnie żyjąc i przepraszam Was, ale nie mam siły ani weny ze stresu. :( Takie sobie życie, nie polecam.
|
| | | Wiek : 35 lat Zawód : Asystentka Rufusa Ginsberga Przy sobie : telefon komórkowy, prawo jazdy, gaz pieprzowy, paczka papierosów, paczka zapałek
| Temat: Re: Nieobecności Czw Paź 02, 2014 12:11 am | |
| Ja będę nieobecna na pewno do końca przyszłego tygodnia. Wychodzę z domu rano, wracam z uczelni pod wieczór, nie mam na nic czasu, nie bardzo też cokolwiek ogarniam, więc niestety jestem zmuszona :( Ale jak wrócę to będę grać! Obiecuję, że częściej niż dotychczas :/ |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: Nieobecności Sro Paź 08, 2014 4:19 pm | |
| Pewnie już widzieliście, że mnie nie ma... Taki stan może się utrzymać do odwołania, bo w szkole chyba biorą sobie za punkt honoru zapełnienie nam każdej wolnej chwili. Na razie się udaje, a matura wisi nade mną i straszy, więc wszelki kontakt raczej poza forum, odpisuję na pw, ale niezbyt często. :< |
| | | Wiek : 39 lat Zawód : Artysta Przy sobie : Szkicownik, ołówek, długopis. Obrażenia : Nie ma
| Temat: Re: Nieobecności Sro Paź 08, 2014 6:16 pm | |
| Macham do Was gipsem, a nawet dwoma. I kołnierzem ortopedycznym! W skrócie samochód chciał iść ze mną na gołe klaty, a przecież wiadomo, że właściciel Icka nie odrzuca wyzwań. Ja mam tylko gips, ale samochód muszą wyklepać i szpachlować, więc wygrałem! Będę z Wami pisał ze szpitala. :D |
| | | Wiek : 30 lat Zawód : Strażnik Pokoju || pani oficer Przy sobie : broń palna, magazynek z piętnastoma nabojami, w pełni skompletowany mundur żołnierza, telefon, paczka papierosów, zapalniczka, nóż ceramiczny, krótkofalówka, antybiotyk (3 tabletki) Znaki szczególne : blizny na dłoniach, szaleństwo w oczach, dziura zamiast serca Obrażenia : ogólne osłabienie (boli mnie głowa i nie mogę spać ♫)
| Temat: Re: Nieobecności Nie Paź 19, 2014 8:19 pm | |
| Jak nie trudno zauważyć, długodługo mnie nie ma i jeszcze trochę nie pobędzie - życiowe zakręty, rozterki, natłok pracy, chwilowy brak weny, wszystko jesienią się we mnie kumuluje i mam ochotę wyłącznie płakać nad wanitatywnością własnego żywota ._. |
| | | Wiek : 26 Zawód : złodziejka Przy sobie : latarka z wytrzymałą baterią, paralizator
| Temat: Re: Nieobecności Pon Paź 20, 2014 8:26 pm | |
| Dopadło mnie jakieś wirusowe paskudztwo, więc muszę raczej chwilowo zawiesić pisanie, bo nie ogarniam rzeczywistości. To nie jest pełna nieobecność. Coś tam postaram się skrobać, Delilah na Arenie ogarniać będę zdecydowanie, ale mogę straszliwie ze wszystkim innym zamulać. Uprzedzam, rybki. |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Nieobecności Czw Paź 30, 2014 11:17 pm | |
| Tydzień. Może dwa. Nie będę już nikogo (a zwłaszcza siebie) oszukiwać - nie dokończę gier.
|
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Nieobecności Sob Lis 01, 2014 2:20 pm | |
| zaczął się listopad, opadło na mnie (hihi) sporo spraw, więc do 15 będę mocno w kratkę. odpisywać oczywiście będę, ale niestety na razie nie w tempie ekspresowym :c |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Nieobecności Pią Lis 07, 2014 1:36 pm | |
| Dobra, nie przypuszczałam, że to zrobię, ale cóż... Wizyta u promotora zmieniła moje podejście, także... Forum musi iść w odstawkę, seriale idą w odstawkę, każda rzecz, która nie łączy się z moimi studiami idzie w odstawkę. Na jak długo? Ni cholery nie wiem, na pewno do połowy grudnia, może dłużej, najpewniej dłużej, zobaczymy. Przepraszam najmocniej tych z którymi zaczęłam gry i tych z którymi się dopiero na takowe umówiłam : c Także, fabularnie nie będę się raczej zbytnio udzielać. Postaram się robić COŚ, ale na pewno nie będzie można liczyć z mojej strony na regularne odpisy 3 Jak ktoś coś będzie ode mnie chciał piszcie na pw albo na gadu (tam jestem przez większość czasu :d). Jeszcze raz przepraszam 3 |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Nieobecności Pon Lis 10, 2014 1:17 pm | |
| Zgłaszam nieobecność na około dwa tygodnie, wrócę po przeskoku- zaangażowałam się w kilka naprawdę fajnych projektów, co pochłania większą część mojego czasu. No i skłamałabym, gdybym nie powiedziała, że zapał do pisania na forum się nie zmniejszył, bo jest wręcz odwrotnie. Po przeskoku wracam z pełną energią i mnóstwem pomysłów, a do tego czasu znikam, ewentualnie postaram się odpisywać na pw. Do napisania, słońca. <33 |
| | |
| Temat: Re: Nieobecności | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|