Temat: Czego teraz słuchasz? Nie Paź 27, 2013 5:34 pm
First topic message reminder :
czyli co Ci w duszy (głośnikach/słuchawkach) aktualnie gra <3
u mnie: arcade fire - afterlife <3 (miejsce do pochwalenia się niesamowitym gustem muzycznym )
Autor
Wiadomość
Anthony Larousse
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Gru 22, 2013 5:40 pm
Angel Haze - A Tribe Called Red
Eva Magnus
Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Gru 26, 2013 11:42 pm
Martin Phipps - Northbound Train
OOOOO NIEEEEEEEEE. :___:
Christine Turner
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Gru 27, 2013 12:23 am
Celine Dion - My heart will go on (tak żeby się zdołować).
Lophia Breefling
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Wto Gru 31, 2013 11:25 am
Takie wspomnienia.
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Sty 02, 2014 2:43 pm
Ricchi E Poveri - Mamma Maria *-*
Włączyłam listę odtwarzania z sylwestra i tańczę do niej z psem
Johanna Mason
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Sty 02, 2014 6:52 pm
James Blake - Measurements
Arthur Oshima
Wiek : 26 lat Zawód : lekarz ogólny (specjalizacja: pediatra, ginekolog) Przy sobie : Przy sobie: zapalniczka, butelka wody, latarka, lokalizator, nóż, scyzoryk, torba lekarska, medalik z ampułką cyjanku, . | W plecaku: butelka wody, śpiwór, apteczka pierwszej pomocy, jedzenie. generator prądu.
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Sty 02, 2014 7:00 pm
Gwałcę replay od wczoraj już i nie chce wyjść z mojej głowy.
Cypriane Sean
Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Sty 02, 2014 9:52 pm
Michael Giacchino - There's No Place Like Home Tak jakoś... *__*
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Sty 03, 2014 1:24 am
Matt Walters - I would die for you Bo smutne piosenki są dobre na wszystko. <3
Arthur Oshima
Wiek : 26 lat Zawód : lekarz ogólny (specjalizacja: pediatra, ginekolog) Przy sobie : Przy sobie: zapalniczka, butelka wody, latarka, lokalizator, nóż, scyzoryk, torba lekarska, medalik z ampułką cyjanku, . | W plecaku: butelka wody, śpiwór, apteczka pierwszej pomocy, jedzenie. generator prądu.
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Sty 03, 2014 11:12 pm
Ujęła mnie ta piosenka.
Naomi Haywood
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Sty 13, 2014 10:25 pm
Uwielbiam takie wątki, można poznać całą tonę dobrej muzyki <3 Ja obecnie jestem na Hugo - 99 Problems
Kanade Iparis
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Sty 25, 2014 9:51 pm
Imagine dragons - Monster
James Wollner
Wiek : 32 Zawód : Żołnierz Przy sobie : noktowizor, tabletki do uzdatniania wody, broń palna, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, para kastetów
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Sty 25, 2014 10:00 pm
Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?
(To wszystko wina Lumi )
Kanade Iparis
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Sty 25, 2014 10:04 pm
James Wollner napisał:
(To wszystko wina Lumi )
Ta piosenka jest genialna PS: Aktualnie Bastille - Laura Palmer
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sob Sty 25, 2014 10:36 pm
Kanade Iparis napisał:
James Wollner napisał:
(To wszystko wina Lumi )
Ta piosenka jest genialna
Zgadzam się!
Crystal Fighters - Follow
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sro Lut 05, 2014 2:29 pm
WIELKIE JOŁ <3
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Wto Lut 18, 2014 3:12 pm
Tiësto & Showtek - Hell Yeah! To wszystko przez koleżankę i jeżdżenie samochodem z nią xD
Anthony Larousse
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Wto Lut 18, 2014 4:38 pm
Eminem - Superman
Wyatt Cooper
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Wto Lut 18, 2014 5:02 pm
Mumford & Sons - Broken Crown
Dylan Sharpe
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Czw Lut 27, 2014 8:33 pm
Eva Magnus
Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Sro Mar 19, 2014 9:12 pm
Emilie Simon - Menteur
To piękne uczucie, kiedy artysta, którego kochasz wydaje płytę o niebo lepszą niż Twoje oczekiwania
Elsa Dimgast
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pią Mar 21, 2014 10:15 pm
zakochałam się w tym utworze, a wokalistka jest w ogóle przepiękna.
Maisie Ginsberg
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Mar 23, 2014 10:08 am
m83 - new map <3
Blaise Argent
Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Nie Mar 23, 2014 10:11 am
Adrian, pozdrawiam, 24 godziny zapętlenia Gagi w głośnikach.
Cordelia Snow
Temat: Re: Czego teraz słuchasz? Pon Mar 24, 2014 9:52 pm