|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : dzwadzieścia jeden Zawód : tancerka... dorywczo podróżniczka po dystryktach Przy sobie : zdobiony sztylet, leki przeciwbólowe, kawałek ćpuńskiego arsneału matfjasa, pistolet, kamera, trochę dolarów, fałszywy dowód tożsamości [barbie strauss], potwornie okrojona garderoba, przytojny mąż Znaki szczególne : ruda głowa i ogormna duma Obrażenia : nos po złamaniu idelanie nastaiwony, heh
| Temat: Ruda Elle Czw Lip 24, 2014 1:29 am | |
| Uroczyście oświadczam, że spisze tutaj wszystkie relacje... pewnego dnia. Jednak teraz proszę się nie bać, proponować, krzyczeć. Czekam na dramy i inne. <3 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Ruda Elle Czw Lip 24, 2014 1:37 am | |
| cześć, my się kochamy, nie? |
| | | Wiek : dzwadzieścia jeden Zawód : tancerka... dorywczo podróżniczka po dystryktach Przy sobie : zdobiony sztylet, leki przeciwbólowe, kawałek ćpuńskiego arsneału matfjasa, pistolet, kamera, trochę dolarów, fałszywy dowód tożsamości [barbie strauss], potwornie okrojona garderoba, przytojny mąż Znaki szczególne : ruda głowa i ogormna duma Obrażenia : nos po złamaniu idelanie nastaiwony, heh
| Temat: Re: Ruda Elle Czw Lip 24, 2014 8:40 pm | |
| Jeszcze się nie znamy, ale spokojnie. W odpowiednim czasie siostra Cię zaprowadzi pod bramy piekielne. <3 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| | | | Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Ruda Elle Czw Lip 24, 2014 9:06 pm | |
| No cześć, Kocico, co masz dla mnie? |
| | | Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
| Temat: Re: Ruda Elle Sob Lip 26, 2014 4:39 pm | |
| Budururum! Praktycznie nie aż tak znaczna różnica wieku, choć u Tabbsona to dwudziestka rocznikowa (pewno z powodu tej dwudziestkowej "powagi" ma się właśnie za nią xD), obie są z tego niecnego Kapitolu i bogatych rodzin, a teraz żyją sobie w KOLCu... No i Tabby niedługo będzie też koleżanką z pracy Elle... Pszypadeg? Nje sondze... Więęęęc... Znajdzie się coś ciekawego? <3 |
| | | Wiek : dzwadzieścia jeden Zawód : tancerka... dorywczo podróżniczka po dystryktach Przy sobie : zdobiony sztylet, leki przeciwbólowe, kawałek ćpuńskiego arsneału matfjasa, pistolet, kamera, trochę dolarów, fałszywy dowód tożsamości [barbie strauss], potwornie okrojona garderoba, przytojny mąż Znaki szczególne : ruda głowa i ogormna duma Obrażenia : nos po złamaniu idelanie nastaiwony, heh
| Temat: Re: Ruda Elle Sob Sie 02, 2014 1:12 am | |
| Przepraszam, ale na śmierć zapomniałem o odpisie w relacjach.
Aga, my będziemy się dramować w fabule, mam taka nadzieję. Jak najszybciej!
Kasia, dziewczyny mogą się kojarzyć z jakiś imprez (pewnie bardziej Tabby ją przez rude włosy), jednak ja poczekałbym na rozwój wypadków oraz to jak przyjdzie do Violatora. Wtedy wszystko zapłonie. :> |
| | | Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
| Temat: Re: Ruda Elle Pon Sie 04, 2014 12:47 am | |
| No to kojarzenie się jeszcze z dawnych czasów, a jakieś wyraźniejsze określenie już na fabule. Jak najbardziej mi to w sumie pasuje. I miejmy nadzieję, że zapłonie co najmniej jakiś rebeliancki budynek, bo przy Tabby... Łojoj! |
| | | Wiek : 19 Przy sobie : kurs pierwszej pomocy Obrażenia : poparzona kwasem prawa dłoń, dodatkowo opuchnięta od ugryzienia szczura, głębokie rozcięcie na czole, poderżnięte gardło, śmierć
| Temat: Re: Ruda Elle Pon Sie 04, 2014 11:27 am | |
| Dzień dobry. My się znamy, w końcu pracujemy w tym samym miejscu! |
| Temat: Re: Ruda Elle Pon Sie 25, 2014 1:06 pm | |
| wojtek! <3 Nie widziałem Cię wcześniej, wybacz. No na pewno się znają, muszę się pozwodzić nad tragizmem, że Igrzyska spadły tak blisko Elle, jednak nadal nie w nią. Większą dramę będziemy mogli kręcić dopiero jak wygrasz. |
| | | Wiek : 20 lat Zawód : sekretarka w szkole podstawowej
| Temat: Re: Ruda Elle Pią Wrz 26, 2014 7:06 pm | |
| Cześć rudzielcu, chcesz coś nam stworzyć? ;] |
| Temat: Re: Ruda Elle Pią Lis 21, 2014 9:10 pm | |
| Tempo odpisywania we własnych relacjach przechodzi moje najśmielsze oczekiwania.
Zdążyliśmy umówić się już na grę, więc przyszłościowo chyba wszystko będzie cacy. Mam taką nadzieję. :> |
| | |
| Temat: Re: Ruda Elle | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|