Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am
First topic message reminder :
Heart of Courage.
Autor
Wiadomość
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:52 pm
Nie wspominajcie przy mnie o I see fire, bo wciąż potrafię się przy tym popłakać. *tuli Rei*
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:53 pm
Poczucie obowiązku zabroniło mi pojechać na koncert Epici, który potem wydano na DVD. Dziś sobie obejrzałam i się zryczałam jak głupia.
I też płaczę przy tej piosence, jest cudowna...
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:55 pm
Cordziaczku ja mogłam tam być... mogłam piszczeć z innymi na widok Eda, mogłam się poryczeć i śpiewać z nimi... 140km ode mnie... Głupi egzamin :(((
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:56 pm
Asia, ona jeszcze przyjedzie do Polski, zobaczysz! A nie będzie już występować nigdzie w Europie? Może na coś się załapiesz?
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:57 pm
Rei, Tay wróci i wpadnie do Polski. Na bank.
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:58 pm
W Europie ma jeszcze tylko koncert w UK. A w maju w Azji. A nawet jeśli, to już nie zagrają I see fire :(
No ale już nie płaczę.
Anthony Larousse
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 11, 2014 1:44 am
Anthony żyje.
Cordelia Snow
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 11, 2014 3:28 am
I niech tak zostanie! <3
Seya Crane
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 11, 2014 8:14 pm
Ktoś się wybiera na tegoroczną zjAvę?
Anthony Larousse
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 11, 2014 9:26 pm
Przybliżysz mi ideę tej zjAvy?
Seya Crane
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lut 12, 2014 5:15 pm
W ogóle to love, że żyjesz, ale nie ogarnęłam wczoraj. <3
Konwent mający swe miejsce w Warszawie. Są tam rozgrywane larpy, sesje rpg z kartami lub planszowe. Trwa od 15 do 18 lutego, czyli już za chwilę. Poza tym są organizowane warsztaty i mnóstwo różnych innych rzeczy, które przejrzeć można sobie na ichniej stronie o tu. Poza tym jak na konwent jest dość kameralny - średnio zbiera niewiele ponad pół tysiąca osób, więc wszystko można sobie ogarnąć. Jedyny minus to opłata za wejście.
Joffery Gene
Wiek : 40 lat Zawód : Prywatnie: architekt, oficjalnie: nieczynny zawodowo polityk i żołnierz Przy sobie : pendrive, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, paczka papierosów, zapalniczka, laptop
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 16, 2014 10:50 am
Z okazji urodzin Jazz musiałem przyjść i uczynić spam jeszcze bardziej spamowatym! Na całe szczęście RDJ jak zwykle potrafi wpasować się w każdą sytuację, więc...
Od Joffa dla Jasmine! <3
Jasmine Snow
Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 16, 2014 10:58 am
Hahaha, awww, jakie to miłe, dziękuję, Krzysiu! <33 Jesteś kochany! <33333 W takim razie ja też uczynię spam jeszcze bardziej spamowatym, i pochwalę się, że Dianna też jest niezawodna, jeśli chodzi o gify.
Reiven Ruen
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 16, 2014 11:03 am
Jazzuś nawet nie wiedziałam, że mamy together urodziny <3 Sto lat <3
Joffery Gene
Wiek : 40 lat Zawód : Prywatnie: architekt, oficjalnie: nieczynny zawodowo polityk i żołnierz Przy sobie : pendrive, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, paczka papierosów, zapalniczka, laptop
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 16, 2014 11:08 am
W takim razie podbijam, wszystkiego najnajnajlepszego, córko! <33
Jasmine Snow
Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 16, 2014 11:11 am
Aś, kochanie, wszystkieeeeego najlepszego! <33 Dużo Panem, mało pracy i spełnienia marzeń. <33
Reiven Ruen
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 16, 2014 11:11 am
Dziękuję tatusiu <3 I dziękuję przyszła żono <3
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 16, 2014 12:00 pm
O, to ja też, to ja też!
Lauruś i Aś <3 Milion buziaków od mamy <3 I nie tylko od mamy uhuhuhuhu.
Jasmine Snow
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 16, 2014 12:35 pm
...nie tylko od mamy? :D
Reiven Ruen
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 16, 2014 12:40 pm
Dziękuję <3
Cypriane Sean
Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 16, 2014 1:17 pm
A ja bez gifa, ale wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, cudownych chwil, Laura i Aś.
Jasmine Snow
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 16, 2014 2:09 pm
Ojeeej, dziękuję! <33
Ewangelina Stirling
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 18, 2014 11:07 am
Masakra - studniówka się nie udała. ;/
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 18, 2014 11:19 am
Jak to?
Ewangelina Stirling
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 18, 2014 11:21 am