Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:44 am | |
| |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:47 am | |
| Wygooglowałam 'majtkowy róż'. |
|
| |
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:47 am | |
| Rekrutacja. Wojny. Sojusze.
Pasuje! |
|
| |
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:48 am | |
| I jeszcze specjalne opisy! <33 'Mathias le Brę' aka Kama Z moderatorską siłą zaciągająca ludzi do KOLCa, miłośniczka kotów, którymi rozładowuje atmosferę na pudle...
To z miłości wszystko <3 |
|
| |
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:55 am | |
| PRÓBA. PRÓBA KOLORU.
PRÓBA RAZY DWA.
Nie wiem co piszę. PRÓBA PRÓBA.
olatenruszjestzłyniepodobamisięidźsobiepróbapróba
próba
szał kolorów.
om om jestem zmywarką.
Co za ploty. : c
Zapomnieliście dodać, że jestem niekwestionowaną żoną Deppa. : c |
|
| |
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 1:01 am | |
| Wybaczcie, że tyle mi to zajęło i ma taką słabą jakość, ale robiłam to na telefonie :C |
|
| |
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 1:35 am | |
| Hahahahahahaha. Co to jest? xD
Ale Kama, bierz majtkowy róż. <3 Albo jakiś neon. |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 1:41 am | |
| TEN RÓŻ?
ZGUBIŁAM SIĘ W RÓŻACH.
Ola, biorąc pod uwagę, że jesteś na komórce - nie wiem, czy jesteś cyborgiem czy kosmitą, ale to nieludzkie. JA TAK NIE UMIEM. |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 1:56 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 2:01 am | |
| JAK MOŻNA NIE LUBIĆ RÓŻOWEGO. RUSZ TO NAJCUDOWNIEJSZY KOOLOOOR < 33333333 |
|
| |
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 7:39 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 11:54 am | |
| Za wikipedią.... I już problem rozwiązany ^.^ TO JEST WŁAŚNIE MAJTKOWY RÓŻ :3Tylko go słabo widać ;__; |
|
| |
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 12:00 pm | |
| Aż mnie oczy rozbolały, no ale fajny! xD |
|
| |
Wiek : 42 Zawód : Główny strateg i dowódca wojsk w Kapitolu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 1:28 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 1:35 pm | |
| Ala, nie widać, bo mamy pastelowe tło. Ale Kama musi mieć róż. <3
Ania, to jakaś aluzja? xD |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 1:36 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 5:14 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sie 19, 2013 5:44 pm | |
| To prawie jakby wrzucić coś w tym stylu. xD |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 21, 2013 1:31 am | |
| Czyli osiągnęłam porządkowany efekt :D
UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA Wpadłam na coś ewolucjonistycznego! Gdy dwukropek w mince ":D" damy po prawej stronie, wyjdzie nam przerażona mina. O taka "D:" Dziękuję, wasza Ania! |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 21, 2013 1:49 am | |
| Życie nas wszystkich uległo wielkiej zmianie D: D: D: |
|
| |
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 21, 2013 3:27 am | |
| Ahahahaha. <3 Kochane.
W ogóle, Asia idzie spać przed dwunastą. Budzi się przed trzecią i jest wyspana. Chce jej się pić, więc schodzi na dół do kuchni po herbatę. Jak wraca, to przed drzwiami siedzi jakiś rudy kot, który na jej widok ucieka z przerażeniem i strąca butelkę, która toczy się po schodach, budząc cały dom. <3 I tak właśnie umierała moja idea wyspania się przed praktykami. |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 21, 2013 9:15 am | |
| *idzie utulić Asię* Hahaha, no to ja tylko u chrzestnego w środku nocy budziłam papugę, która się darła jak durna i straszyła żółwia. Raz, jak kuzyn ją wystraszył, żółw zjechał po schodach.
I już nigdy więcej nie będę nadrabiać cboxa. D: Btw, ja tę emotkę znam jakoś od 2007... :p |
|
| |
Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 21, 2013 11:09 am | |
| Uwielbiam tą emotkę! Jest kochana, w perfekcyjny sposób wyraża moje obrzydzenie i czyni z piszącego takiego trochę Grumpy Cata. |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 21, 2013 11:50 am | |
| Aniu, cieszymy się Twoim szczęściem. <3 D:
Oj Asia, Asia. |
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 5:48 pm | |
| A pomyśleć, że odkryłam to całkiem przypadkiem! D:
|
|
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |