|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: O wszystkim i o niczym Pon Maj 06, 2013 11:27 pm | |
| First topic message reminder :
To co tygryski lubią najbardziej, czyli temat stworzony po to, aby nasz piękny spam nigdzie nie zaginął. <3 |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 22, 2013 2:06 pm | |
| Smutno mi, kiedy to czytam.
|
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 22, 2013 2:06 pm | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 22, 2013 2:08 pm | |
| Wieeem. Uwielbiam Was.
kama, czemu? *tuli* |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 22, 2013 2:09 pm | |
| Bo wówczas przypominają mi się słowa pewnego przyszłego gwiazdora oraz słynnego zapewne aktora, który lubi strzelać idiotycznymi metaforami - póki co jednak chodzi ze mną do klasy, ale już jakieś nagrody pozdobywał...
"Świat wartko zmierza ku Pandemonium".
To takie głębokie ._. |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 22, 2013 2:13 pm | |
| Zabiłam ten temat. So cute. |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 22, 2013 2:28 pm | |
| Eghem, to nie burdel. To... DOM PUBLICZNY IM. H. FLICKERMAN. ...ewentualnie DOM UCIECH.
Wybaczcie, musiałem. xD
|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 22, 2013 2:32 pm | |
| |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 22, 2013 2:38 pm | |
| Otwieracie przedszkole? Zmiana branży, hm? |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 22, 2013 2:39 pm | |
| nie ogarniam Was. Czuję się nad aktywna na forum! |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 22, 2013 6:03 pm | |
| Viv, to żadna negatywna cecha. xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 23, 2013 10:24 am | |
| Hahahahaha, dzięki. Btw, podoba mi się czcionka w podpisie. Jaka to? :] |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 23, 2013 1:21 pm | |
| Sweetly Broken, jeśli chodzi Ci o podpis Adama. I przeraża mnie to, że wiedziałam to od razu, kiedy na nią spojrzałam. ._. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 23, 2013 1:22 pm | |
| Dziękuję, Ashe <3 Mówiłam, byłabyś cudownym edytorem <3 |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 23, 2013 3:25 pm | |
| Asia, ta czcionka jest popularna, nie martw się xD |
| | | Wiek : 12 Zawód : przegrzebywacz brudów, stalker, detektyw, piromanka Przy sobie : gaz pieprzowy, zapalniczka
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 23, 2013 10:34 pm | |
| - Vivian Darkbloom napisał:
- Mówiłam, byłabyś cudownym edytorem <3
Asia robi dizajn do mojego pisma! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 23, 2013 10:37 pm | |
| Posty pisz, a nie spamisz! |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 23, 2013 10:55 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 23, 2013 11:06 pm | |
| Rei, mówił Ci ktoś, że masz przepiękny podpis? :3 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 23, 2013 11:18 pm | |
| Jeszcze nikt :P Dziękuję<3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 23, 2013 11:20 pm | |
| |
| | | Wiek : 29 lat Zawód : Lekarz
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 24, 2013 1:15 am | |
| Wow! Podpis jest zajebisty Rei <333
A ja sobie tutaj posiedzę z braku laku. Chan zniknęła, Michaś się do mnie nie odzywa 3 Czy ja aż tak bardzo odpycham ludzi? O_O |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 24, 2013 1:24 am | |
| Michaś też zniknął, jeszcze wcześniej niż Aneta. c: |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 24, 2013 1:25 am | |
| Ludzie znikają w tajemniczych okolicznościach... *groźna muzyka* |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 24, 2013 2:32 am | |
| No chyba nie do końca znikają. c: Raczej sami obierają sobie drogę. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 24, 2013 2:36 am | |
| No i nastrój grozy znikł zastąpiony przez rozważania filozoficzne o drodze :P |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|