Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
Temat: O wszystkim i o niczym Pon Maj 06, 2013 11:27 pm
First topic message reminder :
To co tygryski lubią najbardziej, czyli temat stworzony po to, aby nasz piękny spam nigdzie nie zaginął. <3
Autor
Wiadomość
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 5:50 pm
Teraz dostaję głupawki za każdym razem, jak ją widzę. xD
ADRIAN! Gdzie jest mój kochany awatar, oddaj! :C
Booker Rodwell
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 6:00 pm
Własnie, Adrian, zrób dziubek. (!)
Mathias le Brun
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 6:14 pm
TEN AVATAR JEST DOBRY! ; C
ZOSTAWCIE GO W SPOKOJU.
Dominic Terrain
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 6:34 pm
Such a bum. <3
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 8:07 pm
Heath często robi pseudo-dzióbek. <3 Tumblry, tumblry everyehere.D:
Nie ma dzióbka, kryzys jest. C: Dosłownie, kryzys.
Dominic Terrain
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 8:10 pm
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 8:59 pm
...co ja właśnie przesłuchałam?
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 9:51 pm
Asia, <5>. .___. To konieeec naaas(z?).
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 11:01 pm
Subtelna zmiana tematu - matko kochana czemu ja nie mam czasu żeby usiąść poludzku na forum przez cały dzień??? :(
Ashe Cradlewood
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 11:20 pm
Aś, <5>. :C
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 11:21 pm
Prawdziwe życie wzywa. I tak macie jeszcze wrzesień wolny. ;____;
Lucy Crow
Wiek : 17 lat Zawód : prostytutka/kwiaciarka Przy sobie : W plecaku: proca, latarka, zwój liny, zapałki, pusta butelka, nóż, widelec, latarka, kompas, paczka z jedzeniem; w ręku: pistolet Obrażenia : lekko obite plecy, rana na łydce po ugryzieniu szczura
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 11:23 pm
Niedługo nas to dopadnie ;_;
Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać - ten avek jest prześliczny. *-*
Dominic Terrain
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 11:26 pm
NIE PRZYPOMINAJCIE, PROSZĘ
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 11:27 pm
OKEJ, ZAPOMINAMY
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 11:27 pm
Weźcie się przytkajcie, misie. xD Jak tak dalej pójdzie, mogę zniknąć z forum na długi czas, bo wyląduję w szpitalu.
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 11:35 pm
Viv czemu? Przynajmniej macie misie wakacje. Ja od października to w ogóle na nic nie będę mieć czasu :(((
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 11:52 pm
Bo ścierwo, które złapałam, przechodzi na płuca. Rei, pocieszę Cię. Wiesz, że mniej więcej od 5 klasy podstawówki siedem dni w tygodniu, trzysta sześćdziesiąt pięć dni w roku chodzę z mamą do pracy? Z tego wszystkiego przerwy miałam łącznie ze dwadzieścia dni...
I high five, zacznę magisterskie... :(
Reiven Ruen
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 22, 2013 11:58 pm
A mogę zapytać czemu chodzisz z nią do pracy? No ja magisterskie już od roku robię, ale w tym roku magisterka do napisania i specjalność = 3 razy więcej przedmiotów niż w zeszłym roku.
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 23, 2013 12:15 am
Bo jej pomagam. Moje starsze rodzeństwo zawsze dbało tylko o swoje dupy, ja jestem to najmniejsze... Bardziej empatyczne. Poza tym, to mnie odpręża.
Rei, ja nie podołam na magisterce. Serio.
Reiven Ruen
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 23, 2013 12:48 am
Podołasz <3 Jak ja podołam to Ty też!!! Będziemy mieć forum z wyższym pełnym :D
Sabriel Kent
Wiek : 15 Zawód : bezrobotna Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk, fałszywy dowód, nóż
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 23, 2013 12:56 am
Generalnie mam fazę na psychodelę, ale nie mogę przepuścić i się nie pochwalić braciszkiem ^.^
Thumbs up <3
Charles Lowell
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 23, 2013 2:05 am
Lepsze od oryginału. <3
Aithinne Nightshade
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 23, 2013 4:33 pm
A ja się w cholercię cieszę, bo jak maturki zaczynają się 5 maja, tak kończę pisemne 9, i jest pięknie, bo pomijając ustne, to właściwie 10 maja zaczynam WAKACJE. <3
Ashe Cradlewood
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 23, 2013 4:39 pm
Haha, Ada, naciesz się wolnością, potem już będzie tylko gorzej, chlip. 3
Aithinne Nightshade
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sie 23, 2013 4:42 pm
No wiem ;c Ale prawie PIĘĆ miesięcy wolności, to nawet pięknie wygląda <3