|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 40 lat Zawód : Prywatnie: architekt, oficjalnie: nieczynny zawodowo polityk i żołnierz Przy sobie : pendrive, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, paczka papierosów, zapalniczka, laptop
| Temat: Joff. Sro Cze 19, 2013 4:11 pm | |
| Po usłyszeniu wiadomości zostaw sygnał... nie, zaraz. Wiesz co robić, przy odrobinie szczęścia oddzwonię!
Ostatnio zmieniony przez Joffery Gene dnia Sob Sie 02, 2014 9:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Joff. Sro Cze 19, 2013 7:04 pm | |
| Wiadomość od: Rei Wszystko w porządku Joff? Nie widziałam Cię od czasu przysięgi. Mam nadzieję, że jesteś cały. Wpadnij do nas niedługo :) Jeszcze raz dziękuję za to co dla nas zrobiłeś. |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: Joff. Czw Cze 27, 2013 8:43 pm | |
| Wiadomość od: Rei Ze mną OK. Nałykałam się dymu tylko. Michel ma poparzoną rękę, ale nie jest dramatycznie. Nie rób tego Joff. Nie szukaj winnego. Bo może to się obrócić przeciwko nam wszystkim. Zresztą myślę, że wszyscy i tak obstawiają jedną osobę. Bardziej mnie martwią Igrzyska. Zazdroszczę, że nie musisz być mentorem. Ty zawsze jesteś mile widzianym gościem. |
|
| |
| Temat: Re: Joff. Nie Cze 30, 2013 12:48 pm | |
| Wiadomość od: Rei
Ostatnio zdarza się to zbyt często. Może już zasłużyliśmy na odrobinę bezczynności. Zazdroszczę Ci. Będę musiała tak zrobić. Tylko, że nigdy nie lubiłam być mentorem. Zwłaszcza jeśli muszę mentorować dwunastoletnim dzieciakom.
|
|
| |
| Temat: Re: Joff. Nie Sie 18, 2013 10:46 pm | |
Joff, jak znajdziesz chwilę, to proszę przyjedź do nas. Potrzebuję rady |
|
| |
| Temat: Re: Joff. Pon Sie 19, 2013 5:12 pm | |
No pilne to nie jest... byle nie później niż dwa tygodnie. I w sumie nawet nie o radę chodzi... Po prostu muszę z Tobą porozmawiać. Jeśli znajdziesz dla mnie chwilkę to będę wdzięczna :) |
|
| |
| Temat: Re: Joff. Nie Lis 17, 2013 5:06 pm | |
| Telegram z Dwójki Sigyn nie żyje. Została pochowana w Dwójce.
|
|
| |
| Temat: Re: Joff. Wto Sie 12, 2014 1:14 am | |
Krążą plotki, że wróciłeś do Kapitolu. Jeśli to prawda, to szkoda, że nie dałeś znać, zaprosiłabym Cię na Twoją ulubioną kawę (może raz bym Ci nie wypominała, że pijesz jej za dużo). Z innych wieści - złożyłam rezygnację ze stanowiska szefa SP. Odezwij się czasem, żebym wiedziała, że żyjesz. Jesteś jedynym ojcem jaki mi pozostał. |
|
| |
| Temat: Re: Joff. Wto Sie 12, 2014 5:43 pm | |
Dla Ciebie znajdę nawet dwie chwile :) Jestem pewna, że z miejsca wszyscy Cię pokochają. A wyzwiska jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Widzimy się więc w Ośrodku. Niech Los zawsze nam sprzyja. |
|
| |
| Temat: Re: Joff. | |
| |
|
| |
|