|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Reiven Nie Cze 09, 2013 11:21 pm | |
| First topic message reminder :*** |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: Reiven Pon Sie 11, 2014 10:01 pm | |
| |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: Reiven Pon Sie 11, 2014 10:21 pm | |
| |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: Reiven Pon Sie 11, 2014 11:35 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Finnick
To dobrze. I zastanowię się. Może.
Och, jakże się cieszę, że nie zostaliśmy trybutami, nawet nie wiesz, jak wówczas byłoby zabawnie. Za rok, może dwa, na końcu, w akcie suczej desperacji, sama się na nią wybierze i dla wzbudzenia ostatniej finalnej sensacji rozbierze się na wizji.
Pieprzyć podsłuchy, nie mam już piętnastu lat, nie będą wiecznie robić mnie w chuja. |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: Reiven Wto Sie 12, 2014 1:21 am | |
Zabawne, gdybym wiedział, jak to będzie wyglądać, nie bawiłbym się w heroizm i pozwolił komuś innemu nieść ten zaszczytny krzyż triumfatora. Męczy mnie to.
Bycie trybutem? Nie polecam, katorga, otarłem się wtedy o śmierć, nieprzyjemna sprawa. Nadal zastanawiam się, co za zwierze wpuścili na arenę zamiast ciebie, bo jesteś istnym Aniołem, szkoda tylko, że Coin nadal skutecznie ucina ci skrzydła, zamiast zdążą na dobre odrosnąć. Czasem powinnaś być bardziej stanowcza, za szybko się dałaś tej bandzie ujadających psów. Nic innego nie potrafią - głośno szczekają. Stąd ten strach?
I nad tym też się zastanowię. |
| | | Wiek : 40 lat Zawód : Prywatnie: architekt, oficjalnie: nieczynny zawodowo polityk i żołnierz Przy sobie : pendrive, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, paczka papierosów, zapalniczka, laptop
| Temat: Re: Reiven Wto Sie 12, 2014 4:20 pm | |
|
1 nowa wiadomość od: Joff
W każdej plotce jest ziarno prawdy... ... w tym wypadku to cały wór ziaren. Wróciłem przed dwoma (?) dniami i... jak zwykle straciłem rachubę czasu. Mamy sporo do nadrobienia - - a żaden z tych tematów nie jest rozmową na telefon. Twoje wymówienie to szczyt góry lodowej, pogratulowałbym stanowiska mentora, ale... nie ma czego gratulować.
Znajdź dla mnie chwilkę czasu w nadchodzących dniach. Choćby w Ośrodku, pastuję zaszczytną funkcję trenera... ćwiczeń logicznych. Wylecę po pierwszym dniu, wyzywając biedne dzieciaki od półgłówków. Taki mój urok!
|
| Temat: Re: Reiven Czw Sie 14, 2014 1:00 pm | |
Mów mi tak dalej, bo zawsze wszystko czego pragnąłem, to umrzeć w Twych ramionach w iście kapitolskim stylu.
Nie wiem, Ruen, ale powiedz mi, co powinienem, bo z każdym dniem uświadamiam sobie, że wiem coraz mniej. I to mnie już nie bawi, nie jestem wcale zirytowany, czasem dopada mnie tylko kurwica i rzucam przedmiotami o ścianę, ale generalnie mam ich w dupie, niech Coin bawi się nadal swoim kukiełkowym teatrzykiem, za rok robię sobie urlop... aż do śmierci. Inna sprawa, jeśli nadepnę jej na odcisk, wtedy ten urlop nie będzie tak długi, jak się tego spodziewałem.
Ale życzę miłego dnia, hodowanie świnek na rzeź to najwyraźniej hobby nas wszystkich i za każdym razem raduję się coraz mocniej, gdy upycham w nie tony żarła, aby przyglądać się jak następnie są zarzynane na arenie. Czysta poezja.
Trzymaj się. |
| Temat: Re: Reiven Nie Maj 31, 2015 3:40 pm | |
Nie częstuj mnie zagadkami. Naprawdę tego nie lubię. Co się stało? |
| | |
| Temat: Re: Reiven | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |