|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 12:39 am | |
| <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 1:20 am | |
| 7 lutego... Taylor Swift w Berlinie... 142km ode mnie... a ja nie mogę jechać na koncert. Nienawidzę studiów i braku kasy :(((( |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 10:42 am | |
| Przegrałam z mikrobiologią Pierwsza w tej sesji poprawka |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 12:23 pm | |
| Dasz radę i zdasz! W ogóle, czy u Ciebie też są w usosie oceny takie jak "5!"? xD |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 1:17 pm | |
| Ja mam poprawkę tylko z wytrzymałości materiałów :) Jest dobrze! |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 2:49 pm | |
| Aś, 5 czerwca Linkin Park we Wrocławiu, popłaczmy razem |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 3:05 pm | |
| Bilety na koncerty i festiwale są w tym roku tak cholernie drogie! A tyle świetnych zespołów przyjeżdża. Co ma zrobić biedny student? Sprzedać nerkę? 3 |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 3:14 pm | |
| Jak ktoś na LP, to mogę przenocować. <3 Aga... Weź mi nic nie mów, bo ja chyba sprzedam 3/4 organów wewnętrznych |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 4:01 pm | |
| Yep, jakoś dam radę na poprawie LP we Wrocku? Pewnie strasznie drogo |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 4:52 pm | |
| dopiero przedwczoraj potwierdzili, jeszcze nie am biletów, ale pewnie zemdleję jak zobaczę cenę |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 5:00 pm | |
| Poprawki są fajne, Nici <3 Ja mam miłe wspomnienia, nawet mapki rysowałam.
No ale mówię, gdyby ktoś jechał, to dajcie znać :D |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 5:01 pm | |
| Vivian Twój wygląd to Simone co nie? |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 07, 2014 7:05 pm | |
| Pozwolę wepchać tyłek przed Viv i tak, to Simone :D |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lut 08, 2014 7:56 pm | |
| A ja chyba pojadę na LK |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lut 08, 2014 8:43 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : nauczycielka muzyki Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lut 08, 2014 8:53 pm | |
| Eee tam, lodnyńska wersja lepsza! Królowa to Capitol's Style <33 |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:21 pm | |
| Dobra, przyznać się... gdzie nas obgadują, że tak dużo nowych dusz się dziś pojawiło? Witamy na Panem! Niech los Wam sprzyja <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:21 pm | |
| Old Whiskey [*] |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:25 pm | |
| O niee, czy ten znicz oznacza to, co myślę, że oznacza? Dlaczego dobre fora upadają, a niczym nieróżniące się od siebie SL powstają jak grzyby po deszczu? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:26 pm | |
| No właśnie chciałabym wiedzieć, Aga... |
| | | Wiek : 33 Zawód : Strażnik Przy sobie : w plecaku: półtoralitrowa butelka wody, śpiwór, latarka, noktowizor, porcja żywności; broń, paczka papierosów i zapałki, zestaw pierwszej pomocy, tabletki do uzdatniania wody, telefon Obrażenia : Lewa strona twarzy pokryta szpetną blizną po pożarze dookoła oka ; Nad prawym policzkiem ma ślad po cięciu nożem.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:28 pm | |
| Ja ich tutaj przywiodłam! No dobra... Beth zawołałam i kostkami domina się schodzą ludziska. Bo my stadko jesteśmy bardzo zżyte i szukamy dobrego miejsca, kto nas wszystkich przyjmie! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:33 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:45 pm | |
| Moja małpka <3
Witojcie witojcie. A Ty Richardowa i tak się od mycia szaletów nie wywiniesz :P
P.S. Mój tatuś na urodziny zamówił mi koszulkę i kostki do gitary z Tay <3 (moją Tay, żeby nie było wątpliwości) I nie mogę przeżyć tego, że na piątkowym koncercie był Ed i zaśpiewali "I see fire" i mnie tam nie było :((( *wystawia się do tulenia* |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:49 pm | |
| *tula Reiuś i daje kakao* Aww, koszulka i kostki, mam nadzieję, że pokażesz <3 I szkoda, że Cię nie było |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 09, 2014 9:51 pm | |
| Żałuję strasznie. Ale poczucie obowiązku było silniejsze. A dwie Polki poznały Taylor <3 Jak ja im zazdroszczę. I pokażę, pokażę. W przeciągu dwóch tygodni powinna przyjść :D |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|