Dobra, obiecałam, że tu zawitam, to... przychodzę. Może odciążę trochę Olę, chociaż moje podpisy i wzory nie będą tak zajebiste jak jej, chlip, chlip. Ogólnie jestem zbyt leniwa, żeby wklejać przykładowe, więc:
1. Przykładowy avatar macie po lewej. 2. Przykładowy podpis macie pod postem, chociaż ze zdjęciami też zrobię. 3. Przykładowy wzór relacji macie tutaj. 4. Przykładowy wzór retrospekcji macie tutaj.
Feel free to ask. <3
Mathias le Brun
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
Ależ nie ma sprawy Kamciu, jakieś specjalne życzenia? <3
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
O, to ja też się zgłoszę, po relacje! To jakieś proste bym prosiła, żebym nie pogubiła się w kodzie. c:
Mathias le Brun
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
No i ja cię pomęczę <3 O wzór do retrospekcji jeśli można! Z relacjami pokombinuję, ale najprawdopodobniej też cię o nie pomęczę, ale kiedy indziej :*
Lophia Breefling
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
Dobra, trochę to trwało, ale od dzisiaj zabieram się za wszystkie zamówienia, więc do wieczora powinnam wrzucić jeszcze dwa albo trzy. Na razie: retrospekcje dla Tyriona, o które zostałam poproszona jeszcze przed założeniem warsztatu na gadu - tak, żeby nie było, że panują jakieś podejrzane konszachty. :D
Na chwilę obecną wygląda to tak, wstawiłam zdjęcie (mogę zmienić na inne, jakby coś) i tekst, o który prosiłeś, jest i motyw pergaminu. Tło się powiela i rozwija samo, przy wstawianiu kolejnych partii tekstu, jak coś mogę zmienić na wersję z suwakiem, gdyby Ci to nie odpowiadało. I w ogóle jakby coś trzeba było zmienić, uderzaj śmiało. C:
Data, tytuł albo cokolwiek innego
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Data, tytuł albo cokolwiek innego
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Jak będziesz miała trochę czasu to bardzo proszę o podpis dla Klaus'a ze zdjęciem, a co do napisu to może "This is our decision to live fast and die young. We've got the vision, now let's have some fun." Ewentualnie bez drugiego wersu, jeśli nie będzie pasować <3
Asiu, mogłabym Cię prosić o wzór retrospekcji? nie mam żadnych wytycznych, najprostszy, minimalistyczny, jaki Ci się uda! jak znajdziesz czas oczywiście <3
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
W sumie ja bym się nie obraziła za ładną wersje cytatu, który mam w podpisie u Nicole <3
Frans Lyytikäinen
Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
Wszystko Wam zrobię, tylko... w weekend, okej? xD <3
Frans Lyytikäinen
Wiek : 34 Zawód : właściciel VIolatora, sutener Przy sobie : Dowód, faje, zapalniczka, zezwolenie na broń, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zdobiony sztylet, latarka, scyzoryk, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Niewyspana, zmęczona morda, która chce ci wpierdolić
Wiek : 30 Zawód : Pracownik w "Almie" Przy sobie : dokumenty, obrączka na łańcuszku, scyzoryk
Temat: Re: Posesyjna Ashe, o! Nie Lis 17, 2013 11:52 am
Aś, jak kiedys miałabyś chwile czasu, to mogłabyś zrobic jakiś prosty wzór do relacji dla Ethana?
Day Wing
Wiek : 24 lata Zawód : Pilot myśliwca Przy sobie : Telefon komórkowy, paczka papierosów, dokumenty i prawo jazdy, broń palna Obrażenia : Lewa noga amputowana na wysokości kolana
Pozwolę sobie skorzystać z twoich umiejętności ;D Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś dała radę zrobić mi podpis brzmiący:
Just one more time before I go I'll let you know That all this time I've been afraid Wouldn't let it show Nobody can save me now (to jakoś tak bardziej wyróżniające się, tak wiem wymyślam -,-)
Oraz jakiś prosty, nieskomplikowany wzór na relacje ze zdjęciami. Z góry dziękuję - jeśli nie dasz rady napisz na pw ^^