|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Chaz Nie Cze 09, 2013 10:46 pm | |
| First topic message reminder :Beep. * |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: Chaz Pon Sty 13, 2014 11:35 pm | |
| [połączenie przychodzące]
*śmiech w tle, jedno niewyraźne przekleństwo, w końcu chrząknięcie* Miejsce? *znów śmiech* Możemy się spotkać na mojej egzekucji. Lub pogrzebie, jeśli nie lubi pan widoku krwi *chwila ciszy* Panie Lowell, tak, dobrze mówię?, Panie Lowell, jeździł Pan kiedyś po pijaku i doznał zderzenia czołowego z... *głos odbiegał jakby z oddali* Boże, to kobieta? Facet...? *głos wrócił do normalności, Odair najwyraźniej znów przyłożył słuchawkę do ucha* Diabeł jeden wie, kto to jest, ale niech Pan zwija aparat, moje zdjęcie niech też weźmie, to je Panu podpiszę i będę pozować przy trupie, którego urządziłem. Pozycja nie do odrzucenia, nawet nie będzie musiał Pan przeprowadzać tego cholernego wywiadu. |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: Chaz Pią Lut 14, 2014 11:08 am | |
| [połączenie przychodzące]
Słucham? *śmiech w tle, nerwowy* No kurwa, nie wierzę, trzymaj mnie bo zejdę *kilka przekleństw poleciało po drodze, a na samym końcu chrząknięcie* W porządku, ruszaj Pan dupę, leżę ze swoją trupem na drodze głównej, północny wjazd, czekamy na Pana i nigdzie się nie ruszamy, póki co, więc się streszczaj*tym razem mówił z powagą, choć jego głos co chwila załamywał się, jakby miał nagle wybuchnąć śmiechem, rozłączył się*
[koniec rozmowy] |
| | |
| Temat: Re: Chaz Pią Mar 28, 2014 10:43 am | |
| 1 nowa wiadomość od: Nikola Tesla
Charles, mam nadzieję, że zaszczycisz mnie i moją wybrankę na ślubie i weselu. Pragniemy wraz z Evą, aby dla naszych gości był to wieczór wyjątkowy i wspaniały. Proszę, potwierdź swoją obecność jak najszybciej, wiedz, że chcemy podzielić się z Tobą naszym szczęściem. Pozdrawiam, Nikola.
|
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Chaz Nie Lip 06, 2014 1:00 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Cordelia.
za tydzień w ruinach Pałacu Sprawiedliwości? dostosuję się.
|
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Chaz Wto Lip 22, 2014 8:33 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Ginsberg.
mam Twoją fotograf i kilku reporterów, nie umiesz dopilnować własnych ludzi podczas narodowego święta? |
| Temat: Re: Chaz Wto Lip 22, 2014 8:47 pm | |
czyli mogę ją odesłać do Kwartału? cudownie.
buziaki, uderzyłeś się na Placu? to się leczy. |
| | | Wiek : 38 Zawód : wzgardzony rządowiec, wykładowca ekonomii na uniwersytecie Przy sobie : gaz pieprzowy, laptop, telefon komórkowy, prawo jazdy Znaki szczególne : brak pigmentu w skórze Obrażenia : urażona duma
| Temat: Re: Chaz Wto Lip 22, 2014 9:42 pm | |
| |
| Temat: Re: Chaz Wto Lip 22, 2014 10:15 pm | |
nie bawiłbym się więźniami, to nieetyczne, nie uważasz? jesteś wyjątkowy, ale pozdrowisz ją sam, o ile znowu jej kupisz WIELKI aparat, niektórzy rodzą się normalni, Lowell, nie musisz się wstydzić, że tym razem jesteś wyjątkiem. jakie jest stanowisko CV w kwestii zamachu? |
| Temat: Re: Chaz Wto Lip 22, 2014 10:29 pm | |
jakbym szukał Twojego towarzystwa, to już siedziałbyś naprzeciwko mnie.
|
| | | Wiek : 38 Zawód : wzgardzony rządowiec, wykładowca ekonomii na uniwersytecie Przy sobie : gaz pieprzowy, laptop, telefon komórkowy, prawo jazdy Znaki szczególne : brak pigmentu w skórze Obrażenia : urażona duma
| Temat: Re: Chaz Wto Lip 22, 2014 10:45 pm | |
| |
| Temat: Re: Chaz Wto Lip 22, 2014 10:48 pm | |
jakby co... otwórz Strażnikom, są ode mnie. |
| Temat: Re: Chaz Wto Lip 22, 2014 11:06 pm | |
| |
| Temat: Re: Chaz Wto Lip 22, 2014 11:15 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość
boże, charles.
czym sobie zasłużyłam na takie słowa?
terrain zadawał się z brudem, to pewnie i tam skończył. na twoim miejscu poszukiwania zaczęłabym w jakimś barze szybkiej obsługi w kwartale. ale nie przejmuj się. jego zwłoki na pewno się tam nie zmarnowały.
|
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: Chaz Pon Paź 20, 2014 9:43 pm | |
| |
| | | Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Chaz Nie Lut 08, 2015 12:34 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Blaise
To nie był cios za pięć punktów, zasługiwał na dwa. Ale doceniam przekaz, więc nie ma o czym gadać. Było, minęło. Jeśli chcesz poprawić lewy sierpowy, wpadnij któregoś razu do koszar. Jeśli wolisz pozostać przy karierze pogrzebowego konsultanta, ja wpadnę do Ciebie i napijemy się za naszego starego znajomego, Salingera. O ile wygrzebię się wreszcie z tej pieprzonej góry dokumentów. |
| | |
| Temat: Re: Chaz | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|